Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

QUOTE(kice @ 2013 01 17, 10:30)
hahaha - va ka as pasakysiu apie ta gydytoja.. kiekviena pavasari eidavau visa svaite i mankstas, masazus, elektrinius sildymus, povandeninius masazus - ir figa.. Pageredavo labai nezymiai ir trumpam.. Po menesio vel vaiksciodavau skausmuose..
O po pirmo jogos uzsiemimo (2 val) - atsipalaidavo visi nugaros raumenys, visi skausmai dingo, tirpimai - irgi smile.gif Aisku, lankau pastoviai, 2 kartus per savaite..
  man joga padare stebukla su osteochondroze ir is jos kylanciomis problemomis smile.gif


O man po pirmo jogos užsiėmimo (taip pat apie 2 val.) priešingai - skausmai atsirado. Visgi pabandysiu paklausyti gydytojos. Nemanau, kad tos procedūros elektra galėtų pabloginti situaciją. Mankšta taip pat.
Pabandysiu ir jogą - tik gal kiekvieną dieną ir tik po 15-20 min. Kas žino, gal pamažu pripras kūnas.

Net pavydžiu Jums lankančioms, bet ir pati labai tikiuosi grįžti smile.gif
Atsakyti
Labukas,
aš taip pat žiūrinėju ,kur lankyti jogą,ar net samdytis mokytoją Kaune.Tikrai sunku atsirinkti...Gal kas patars?
Atsakyti
Sveiki,

Perskaičiau jūsų temutę, dar labiau užsimaniau lankyti jogą, ją man taipogi siūlo gydytojai dėl stuburo ir kaklo problemų. Pasidalinkite prašau, kur rekomenduotumėt lankyti tokius užsiėmimus Vilniuje? 4u.gif Jei nenorite rašyti čia, prašau brūkštelkit AŽ aciuks.gif

Atsakyti
Dar paskaitinėjau seną temutę, tai matyt turėčiau sukonkretinti savo klausimą. Iš tiesų tai bijau sektų, nelabai norėčiau lankyti jogos, orientuotos vien tik į dvasinius dalykus.. Norint to išvengti, paprasčiausia matyt eiti į kokio Impulso jogą g.gif Bet gal dar turėtumėt ką parekomenduot, su jaukesne aplinka pavyzdžiui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2013 02 23, 10:46)
Dar paskaitinėjau seną temutę, tai matyt turėčiau sukonkretinti savo klausimą. Iš tiesų tai bijau sektų, nelabai norėčiau lankyti jogos, orientuotos vien  tik į dvasinius dalykus.. Norint to išvengti, paprasčiausia matyt eiti į kokio Impulso jogą  g.gif Bet gal dar turėtumėt ką parekomenduot, su jaukesne aplinka pavyzdžiui  ax.gif

Labas, del aplinkos nepatarsiu, bet Impulso jogos nereiketu bijot. As pati pradejau, mano pirmas kartas buvo Impulse. Keleta kartu pavaiksciojus, supranti ar norisi toliau tos jogos ar ne. Jei norisi, bent jau man, pradejau skaityt knygas, daryt joga namie. Su meditacine muzika ir smilkalais, isigijau specialu kilimeli jogai, pati geriausia aplinka. Vasara, kadangi gyvenu prie ezero, darau prie jo. Manau ne kompanijoje esme. O ir Impulsas pradziai tinka manau. Jeigu pirmi kartais, tai pradedanciuju grupes super. Prie kiekvieno prieis, paaiskins, pades, ir su kvepavimo problemas padeda isprest. Siulau pabandyt. As "kaifuodavau" kai studente rytais nueisdavau i Joga o po to i baseina ir "dzakuzi" thumbup.gif Tada tikrai i jokias sektas nepapulsite. As pradejau Vilniuje, Kareiviu g. Impusle.
Atsakyti
Po jogos eiti į džiakuzi??? Visiškai nnegrai - juk šiltoje vonioje raumenys atsipalaiduoja. Vadinasi, viskas, ką per jogą nuveikėte, nueina šuniui ant uodegos (na, tam kartui kraujagyslės ir vidaus organai pasimasažuoja, bet ir viskas).
Atsakyti
QUOTE(basom_per_lietu @ 2013 03 11, 20:18)
Po jogos eiti į džiakuzi??? Visiškai nnegrai - juk šiltoje vonioje raumenys atsipalaiduoja. Vadinasi, viskas, ką per jogą nuveikėte, nueina šuniui ant uodegos (na, tam kartui kraujagyslės ir vidaus organai pasimasažuoja, bet ir viskas).

tada mano tikslas buvo dvasine ramybe o ne raumenys.
Atsakyti
QUOTE(Memo @ 2013 03 11, 21:33)
tada mano tikslas buvo dvasine ramybe o ne raumenys.

nezinau,kaip del dzakuzi,bet po jogos visada atsipalaidavimas seka,kitaip net negalima,gal ir toks atsipalaidavimas tinka ax.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas turite atsiliepimų apie Vija Pinavija ir ten vykstančius jogos užsiėmimus? smile.gif
Atsakyti
Sveikos! Man drauge siulo eiti i karstaja joga. Zinau, kad ji buna karstoje patalpoje. O kuom dar ji ypatinga? g.gif
Atsakyti
Sveikos

reik pagalbos. Googlinu jau 4 diena is eiles, bet taip ir nerandu kad tiktu vieta ir laikas doh.gif noreciau isbandyti Joga vilniuje, bet ne centre, ne senamiestyje, gal patartumet kur ieskot.

Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Shpokinycia~ @ 2013 04 08, 20:01)
Sveikos! Man drauge siulo eiti i karstaja joga. Zinau, kad ji buna karstoje patalpoje. O kuom dar ji ypatinga?  g.gif

O kur ji vyksta?
Atsakyti