Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai....

QUOTE(Allegria @ 2013 02 07, 18:51)
mergaitės nugrybavote i pievas, tema ne apie echo ir norisi pasiskaityt apie pirmuosius nėštumo požymius..wink.gif


Nieko blogo nematau... o echo su pirmais nėštumo požymiais irgi susiję smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 02 07, 19:25)
Nieko blogo nematau... o echo su pirmais nėštumo požymiais irgi susiję smile.gif

Na aš taip nelabai į temą, bet vis dar norisi apie tą patį... be to echo juk būna apžiūros pilvuko iš vidaus, kaip dažnai jas daro? Ar negali pakenkti ten bekrapštinėdami gydytojai?
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2013 02 07, 20:09)
Na aš taip nelabai į temą, bet vis dar norisi apie tą patį... be to echo juk būna apžiūros pilvuko iš vidaus, kaip dažnai jas daro? Ar negali pakenkti ten bekrapštinėdami gydytojai?


Juos rečiau daro, nebent tikrai reikia... nelenda anksti ten. Man darė, kai kraujavau ir reikėjo išsiaiškint kodėl.
Atsakyti
Laba diena, merginos,
man nuo vakar skauda pilvo apacia kaip pries menesines.. gal kuri skaitet ar taip buna ar kazkas negerai? vakar su papkiu kruvos kampu susitrenkiau kaip tycia pilvo apacioj, sakau gal susije tai.. toks grynai vaizdas kad apsirgsiu g.gif
Atsakyti
Man tai maudė pilvuką kaip prieš menstruacijas, nors buvau jau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 02 08, 12:48)
Laba diena, merginos,
man nuo vakar skauda pilvo apacia kaip pries menesines.. gal kuri skaitet ar taip buna ar kazkas negerai? vakar su papkiu kruvos kampu susitrenkiau kaip tycia pilvo apacioj, sakau gal susije tai.. toks grynai vaizdas kad apsirgsiu  g.gif


Maudė. Ilgai ir man maudė kaip prieš mmm, nors laukiaus. Viskas čia ok wink.gif
Atsakyti
jetus, na tyliai tikiuosi ir viliuosi, kad tikrai uzsimezgusi gyvybe.. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, na va ir aš naujoji prisidėsiu prie jūsų mano istorija tokia kad jau keli menesiai kaip nenoriu sulaukti menesiniu, bet vis su sulaukiu....buna liudna...tad nusprendem surizikuoti baigiantis menesinems susirgau vasario 4d. bandymas buvo 7 (du kart) -8 (viena kart) dienomis su vaikino baigimu viduje. Visad sergu apie 6-7d. bet vat jau 8d. kaip ir baigesi menesines nors niekad nesirgdavau taip trumpai, ir 8 diena organizmas kaip apsiverte va jau dvi dienos temp 37, pilvo apacioje maudimas, kaip jusu nuomone ar imanoma kad turime galimybe dziaugtis gera pradzia? Aciu lauksiu jusu komentaru.
Atsakyti
QUOTE(NorintiTaptiMamyte @ 2013 02 09, 18:00)
Sveikos merginos, na va ir aš naujoji prisidėsiu prie jūsų mano istorija tokia kad jau keli menesiai kaip nenoriu sulaukti menesiniu, bet vis su sulaukiu....buna liudna...tad nusprendem surizikuoti baigiantis menesinems susirgau vasario 4d.  bandymas buvo 7 (du kart) -8 (viena kart) dienomis su vaikino baigimu viduje. Visad sergu apie 6-7d. bet vat jau 8d. kaip ir baigesi menesines nors niekad nesirgdavau taip trumpai, ir 8 diena organizmas kaip apsiverte va jau dvi dienos temp 37, pilvo apacioje maudimas, kaip jusu nuomone ar imanoma kad turime galimybe dziaugtis gera pradzia? Aciu lauksiu jusu komentaru.


Kokios trukmės ciklas? (kiek dienų praeina nuo vienų mėnesinių irmosios dienos iki kitų mėnesinių pirmosios dienos?)

jeigu paskutinių mėnesinių pirmoji diena buvo vasario 4 d., tai dabar siūlyčiau jums su vyru sąžiningai pasidžiaugti vienas kitu kas antrą dieną. Nes vaisingasis metas jūsų laukia apie vasario 18-20 d., jeigu ciklo trukmė būtų 28-30 dienų... (čia kalbu apytikriai labai).

O praėjus dienai po lytinio akto nėštumo tikimybės tikrai nėra kaip išsiaiškinti. smile.gif Pasinudokite meilės mėnesiu, ypač minėtomis dienomis. smile.gif O artėjant numatomai mėnesinių dienai - galite pasidaryti nėštumo testą, jeigu labai nekantru.
Atsakyti
aciu uz patarimus smile.gif
Atsakyti
sakykite o jus nebijote smileysex.gif? na man menesines turetu apie 18 diena buti ir galvoju jei pastojau pries savaite ar nieko kad dabar mylimes g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 02 10, 13:21)
sakykite o jus nebijote  smileysex.gif? na man menesines turetu apie 18 diena buti ir galvoju jei pastojau pries savaite ar nieko kad dabar mylimes  g.gif


Laba diena, pacituosiu is medikes kalbos smile.gif
Lytiniams santykiams apribojimų nėra, jeigu nėra su pačiu nėštumu susijusių problemų – nekraujuojama, nekamuoja spazminio pobūdžio skausmai ir pan. Juolab kad 45-50 proc. nėščių moterų lytinių santykių poreikis netgi būna didesnis nei iki pastojimo.

Atsakyti