Noriu jūsų paklausti kur Kaune būtų galima įsigytį baltą didelę orchidėję, kad ir pati didelė būtų ir žiedukų daug turėtų?
QUOTE(xx @ 2012 11 16, 20:50)
pas mane namie virtuvėje ir miegamajame raudonų žibintų kvartalas
. dega po 50W led augalu lempos, ai dar 13W, akvariuminė po dešimt-dvylika valandų, jei ne taimeriai, prapulčiau
, vienžo, stengiuos, o jos nė kiek nevertina, taip sakant, meilė akla
Bet dabar LT nepirkčiau led lempos, pvz., nusipirkau 90W, padegė trys mėn ir pusė ledų užgeso, tai man ta firma, nors davė pusę metų garantiją, jos nepakeitė ir nepataisė. Čia pirkau iš nrj.lt
Iš e-bay man būtų buvę pigiau, vistiek nieks, jei kas nekeičia. Tai neapsigaukite.
Elmo duoda garantiją penkiems metams, bet jų galingiausios trylika vatų, apšviečia mažą plotelį ir silpnos, nieko vertos, o kaina virš šimto.
Papildyta:
Dar žadu šildymo kilimėlius savo tinginėms įtaisyti.
Tiesa, dar kai užeina įjungiu dvigubą liuminiscentinį šviestuvą su fluora 2x36W lempom. Tai jis katlėjoms.
Bet dabar LT nepirkčiau led lempos, pvz., nusipirkau 90W, padegė trys mėn ir pusė ledų užgeso, tai man ta firma, nors davė pusę metų garantiją, jos nepakeitė ir nepataisė. Čia pirkau iš nrj.lt
Iš e-bay man būtų buvę pigiau, vistiek nieks, jei kas nekeičia. Tai neapsigaukite.
Elmo duoda garantiją penkiems metams, bet jų galingiausios trylika vatų, apšviečia mažą plotelį ir silpnos, nieko vertos, o kaina virš šimto.
Papildyta:
Dar žadu šildymo kilimėlius savo tinginėms įtaisyti.
Tiesa, dar kai užeina įjungiu dvigubą liuminiscentinį šviestuvą su fluora 2x36W lempom. Tai jis katlėjoms.
oho, kokia rimta parengtis.....
apie apšvietimą viską žinau. Vienžo, tos paprastos liuminiscentinės neturi reikiamo spektro spindulių ir kaip nabašnykui šaltas kompresas.
Falenopsiai nereiklūs šviesai, jiems šiluma svarbiau, taip pat gera ventiliacija, bet jokiais būdais ne skersvėjis.
Seminare sužinosite visą tiesą apie juos. Sako, kad mažai vietų, tai nesnauskite, kas gali nueiti, paskui mums papasakosite ką blogai darome.
Falenopsiai nereiklūs šviesai, jiems šiluma svarbiau, taip pat gera ventiliacija, bet jokiais būdais ne skersvėjis.
Seminare sužinosite visą tiesą apie juos. Sako, kad mažai vietų, tai nesnauskite, kas gali nueiti, paskui mums papasakosite ką blogai darome.
Gerai jog pražioplinau Phalaenopsis schilleriana, būtų irgi amen buvę
QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 11 16, 18:03)
QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 11 16, 19:53)
Uranija5, bereikalo ir Phalaenopsis schilleriana x mannii paleidai, o aš šį kartą irgi jo užsimaniau, tik nebesuspėjau... 
Tai vistik kas ji nukove?
QUOTE(ventus @ 2012 11 16, 20:53)
Sveikos merginos
Noriu jūsų paklausti kur Kaune būtų galima įsigytį baltą didelę orchidėję, kad ir pati didelė būtų ir žiedukų daug turėtų?
Paprastų baltų falenopsių (turbūt apie tokį klausiat) daug kur būna, Ermitaže, senukuose. Galit pažiūrėt už Draugystės Senukų "Tik gėlės" bazėj. Baltų falenopsių rast tikrai nesunku
QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 11 16, 20:53)
Uranija5, bereikalo ir Phalaenopsis schilleriana x mannii paleidai, o aš šį kartą irgi jo užsimaniau, tik nebesuspėjau... 
Žinau, bet gi visų neįmanoma turėti, tuo metu taip susišvietė
QUOTE(xx @ 2012 11 16, 21:00)
apie apšvietimą viską žinau. Vienžo, tos paprastos liuminiscentinės neturi reikiamo spektro spindulių ir kaip nabašnykui šaltas kompresas.
Falenopsiai nereiklūs šviesai, jiems šiluma svarbiau, taip pat ir gera oro aeracija.
Falenopsiai nereiklūs šviesai, jiems šiluma svarbiau, taip pat ir gera oro aeracija.
O kaip lempos esančios akvariumuose? ar tiktų?
QUOTE(Dantiste @ 2012 11 16, 18:42)
pažiūrėjau, kad ta osram fluora tik 550lm turi, nors aišku ten spektras tinkamas, pas mane lygtai 340lm dabar, mažai, bet dar turiu 1600lm lemputę, tai abiejų lempų gal užteks
ir dabar visai gerai auga
O Jūs kiek val laikot po lempa? manau jog fuora lempos tikrai geriau nei nieko, kai aš sąvasias pirkau tobulesnių Lietuvoje net nebuvo ir papildomam apšvietimui jas pagrinde naudodavo
QUOTE(Uranija5 @ 2012 11 16, 20:17)
O kaip lempos esančios akvariumuose? ar tiktų?
nes turiu vieną nenaudojamą su visa įranga ir galvoju gal ten rūšinius žiemai apgyvendinti..
geriau nei nieko. Jos ir yra skirtos akvariumo augalams. Bet tos osram pigesnės ir tinkamesnės.
Mano raibuolės po akvariumine gyvena.
Iš tikro investicija į apšvietimą yra gera investicija, juk augalai ne litą kainuoja.
QUOTE(jolituxxx @ 2012 11 16, 21:19)
O Jūs kiek val laikot po lempa? manau jog fuora lempos tikrai geriau nei nieko, kai aš sąvasias pirkau tobulesnių Lietuvoje net nebuvo ir papildomam apšvietimui jas pagrinde naudodavo
Tiek kad atstumas nuo jų neturi būti didelis...
net nežinau
QUOTE(Dantiste @ 2012 11 16, 22:13)
Paprastų baltų falenopsių (turbūt apie tokį klausiat) daug kur būna, Ermitaže, senukuose. Galit pažiūrėt už Draugystės Senukų "Tik gėlės" bazėj. Baltų falenopsių rast tikrai nesunku 
Ačiū, bandysiu "Tik gėlėse pasižvalgyti"