Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

Maniškis po vakarinių papildomo apšvietimo seansų phal.tetraspis C1 jau irgi juda bigsmile.gif ilgokai stovėjo nieko neveikdamas su keliais žiedynstiebiais...
Atsakyti
QUOTE(jurgita.jurga @ 2012 11 13, 11:09)
Rytoj darau anco vandų užsakymą, gal turite kokių norų?

jau ir aš užsimaniau Natcha Honey drops ir Violet Red............. kažin bais brangu iš ten? tikiuosi priims mane į užsakymą ax.gif
Atsakyti
merginos gal dar tuo paciu norite prisijungti prie raibuoliu miaudae tipo ir miaudae rood tipo. Visi augalai zydi.
Keliu foto ir kokia kaina: (galutine )
raibuoles margalapes
15 eur
user posted image
15 eur margalapes
user posted image

jei norim padaryt uzsakyma:
zaliu raibuoliu maziausiai 6
rood maziausiai 8

norus siuskit jurgita.jurga
Papildyta:
QUOTE(Avijacija @ 2012 11 13, 19:17)
jau ir aš užsimaniau Natcha Honey drops ir Violet Red............. kažin bais brangu iš ten? tikiuosi priims mane į užsakymą  ax.gif

až rašykit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 13 lapkričio 2012 - 18:31
iš kur kokį palikimą gaut a? nes algom visiem norimiem grožiam neužteks tikrai lotuliukas.gif teks apsitot ties 2.........
Atsakyti
Nors ir vandų ir raibuolių norėčiau, bet bandysiu pakentėt iki pavasario doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 11 13, 19:39)
Nors ir vandų ir raibuolių norėčiau, bet bandysiu pakentėt iki pavasario  doh.gif

aš tiek valios neturiu doh.gif nu noriu ir vsio.
Atsakyti
Ir aš seilę varvinu, kaip norisi ir dar žydinčių ax.gif
Atsakyti
Baisiai sunku ir man priešintis savo norams doh.gif kas prisijungsit prie bandančių savo valią? ar teks man vienai kentėt? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As palaikau tau kompanija friends.gif Raibuoles manes nejaudina, o del vandu - pakentesiu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 11 13, 19:11)
As palaikau tau kompanija  friends.gif Raibuoles manes nejaudina, o del vandu - pakentesiu.

Gal drauge bus lengviau kentėti friends.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 11 13, 20:13)
Gal drauge bus lengviau kentėti friends.gif

kenčiantiems dangus ane? o mum vandos ir raibuolės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 11 13, 19:29)
kenčiantiems dangus ane? o mum vandos ir raibuolės  lotuliukas.gif

Ir imkit tas vandas ir raibuoles bebe.gif
Atsakyti