QUOTE(Irunia @ 2012 11 14, 13:18)
Tai kad gali būti, aš viską žinau. Man tik įdomu, kodėl nuo alyvinių nebėrė, o nuo antaninio beria. Siaubakas su tais spėliojimais
aha,idomiai
Papildyta:
QUOTE(braske83 @ 2012 11 14, 15:00)
mums iki pusantru metu obuoliai tiko, ryziai, o kai pradejo bert tai nuvaziavom i lygonine paaiskejo kad turi alergijos obuoliams ryziams na ir ... nesuprantu kodel ta alergija nedingsta o atsiranda vis nauju alergenu maistui...?Taip gyd ir nesugebejo man paaiskint
gydymas paparstas,atrask alergenus ir pasalink juos

viena vienintele tiesa. cia nieko nepatars,nepades,nepadarys. tik mama gali tai padaryti,ji su vaiku daugiausia laiko praleidzia
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2012 11 14, 15:35)
O dėl šuns tai taip
siaubas
QUOTE(braske83 @ 2012 11 14, 16:16)
o is jusu kas nors namie turit,naudojat kvarco lempa?
ne
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 11 14, 18:25)
Sveikos. Mes šiandien buvome pas savo miesto odos gydytoją. Tai man ji daugiau pasakė nei Antakalnio gydytoja.

Aš nežinau kaip vaiką stebėti. Atrodo, išėmėm riešutus, kinderius, visiškai. Bet vaikas suvalgė užvakar granato. Taip pat persimono kažkurią dieną valgė - kaži jis alergizuoti gali? Gydytoja patarė pabandyti košes virti tik ant vandenuko, pieno nevartoti kurį laiką. Taip ir bandysim. KIuašinio sakė visvien neišvengsim, bet kolkas bent nevirti nei jo nei omleto kokio. O kaip jūs darot su saldainiais? Mums šį kartą raudoni žandukai, tokios kaip puslytės nori darytis lyg ir

išrašė zinco spray ar kaip ten vadinasi purškaliuką ir advantan (mes nesame dar vartoje nieko tokio), siūlė aerus, bet sakiau kad kažkada vartojom nemačiau pagerėjimo tai kolkas jonebandysim.
viskas imanoma jei mama nori
kiausiniu isvengsi jei maista ruosi pati ir namuose. nepirksi jokiu kepiniu,kremu.
jokiu citrusiniu vaisiu

obuoliu lietuvisku megaukites pradziai tik

ir dziaukites jei tiks jis
saldainiu galima apsidaryti is cukraus.karamele
ar drekinates kremu kokiu?
imulia viska teisingai surase
ir pas odos gyd ejimas yra kazkoks siaubas man atrodo,pas alergologus reikia eiti,jau odos kai pripasakoja,tai naujai susidurusiai mamytei su ta beda visai klaidus miskas pasidaro
QUOTE(Fedes @ 2012 11 14, 23:11)
Mano mažoji gėrikė nuo mažens, ir MP pliumpindavo beprotiškai, ir paskui vandens, arbatos, bet ko, tik duok gert... minimum 2 litrus per dieną. Tikrinomės su cukrumi viskas gerai, tai sako tiesiog, taip organizmą valos, gerai alergiukams gert daug. Dabar, beje, su alergijom jau žymiai geriau, sumažėjo jautrumas, ir geria dar nemažai, bet jau normalesniais kiekiais, nei anksčiau, gali pabūti valandžiukę ir neatsigėrus

Bet tyrimas vis teik pravers, išsitirkit
va kaip,tai manoji ne viena tokia