Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškų daugiabučių laiptinių ypatumai

QUOTE(Viotinola @ 2013 02 25, 11:20)
O gal kazkam Jusu saviveikla nepatiko, nepagalvojot? Gal kazkam Jusu veja nei penki, nei devyni... Bet ne, savo sprendima primetet visiems ir manot, kad tai teisinga. Taip kad, nelygu is kurios puses paziuresit  mirksiukas.gif

ne, nepagalvojau biggrin.gif nelabai man idomu. pirmas aukstas tvarko aplinka po balkonu. kadangi sabakstyno palikt nesinorejo, tau uzsejau grazia zalia veja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 02 25, 10:29)
pirmas aukstas tvarko aplinka po balkonu.

įdomu, kur tokios daugiabučių taisyklės nerašytos/parašytos yra užtvirtintos? bigsmile.gif ax.gif
Papildyta:

QUOTE(Viotinola @ 2013 02 25, 10:20)
(greiciausiai apipjauste zieve prie medzio saknu) Medziai nudziuvo, juos nupjove ir sutvarke.

esu girdėjusi, kad verdančiu vandeniu žmonės krūmus apliejo, tie irgi išnyko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_alba @ 2013 02 25, 11:35)
-įdomu, kur tokios daugiabučių taisyklės nerašytos/parašytos yra užtvirtintos?  bigsmile.gif  ax.gif
Papildyta:
--esu girdėjusi, kad verdančiu vandeniu žmonės krūmus apliejo, tie irgi išnyko  unsure.gif

- cia as pati sugalvojau biggrin.gif

--rimtai bigsmile.gif ? bandysiu as sita buda ax.gif
Atsakyti
apie leidimą iš savivaldybės žinau,tuomet toks buvo išrūpintas pirmininko,bet leidimas buvo duotas tik dviem virstantiems po audros medžiams,kai atvyko darbininkai,aš norėjau apgenėti medį po savo langais,duodant darbininkams pinigų,darbininkai sutiko,bet padaryti neleido kaimynai,net dėl tų beveik nuvirtusių medžių pirmininkas išklausė pamokslą,kad negerbia žmonių ir gamtos,dar karta įsitikinau,kad visiems daugiabutyje geras negali būti.
Atsakyti
Pas mano tėvus name kaimynas vienais metais padarė nediduką gėlyną, kur suderino gėles pagal žydėjimo laiką, spalvas..visi ėjo ir žavėjos kaip gražu wub.gif ir tada kaimynui iš to džiaugsmo, kad taip visiem patinka, užkilo įkvėpimas ir iš gėlyno padarė daržą (kadangi kampinis butas tai iš vienos ir iš kitos pusės po koks 1,5X2 metrų), tai dabar jau absurdiškai artrodo, plius kadangi matyt per brangu/sunku tokiam plotui gėlytes derint, tai pradėjo beleką sodint, bet ploto vistiek nemažina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2013 02 25, 09:40)
šviesa ir aš mėgstu,norėjau po langais medį apgenėti,neleido kaimynai iš kitos laiptines
„jo,jo moterėles,gražiausia-tai jūsų mašina po langais,ir jūsų mylimų šuniukų aptręštos vėjos.“
Atsakyti
pilnatis,pilnatis,akių šviesa tu mano 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2013 02 26, 14:45)
pilnatis,pilnatis,akių šviesa tu mano 4u.gif
Taip, taip, pastėbėjau, kad jums jau užvakar prasidėjo. lotuliukas.gif Gal kokių uspakajoncų pagerkit, ar darbo terapija užsiimkit? Laiptinę gal metas valyt? bigsmile.gif
Atsakyti
ne veltui pavadinau tave akių šviesa,tu tikra draugė,nes seki namo sveikatos būklė,visą naktį dirbdama galvosiu apie tave,kaip gerai,kad yra žmogus,kuriam rūpi.

p.s o dėl laiptinės pranešu draugei,kaimynė dabar šluoja,man nereikia šį mėnesi.atia,draugė
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2013 02 26, 18:42)
ne veltui pavadinau tave akių šviesa,tu tikra draugė,nes seki namo sveikatos būklė,visą naktį dirbdama galvosiu apie tave,kaip gerai,kad yra žmogus,kuriam rūpi.
Esu tikra, kad pilnatis - labiau akių šviesa. lotuliukas.gif
Rūpi rūpi, negi dabar jus nuvilsiu ir sakysiu, kad nerūpi (juk turbūt niekam kitam nerūpit, jeigu taip desperatiškai rūpesčio ieškot). verysad.gif

QUOTE(marytexxx @ 2013 02 26, 18:42)
p.s o dėl laiptinės pranešu draugei,kaimynė dabar šluoja,man nereikia šį mėnesi.atia,draugė
Kalba ne apie reikia/nereikia, kalba apie terapiją, kuri jus nuramintų, atneštų taiką jūsų širdin. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 02 25, 08:24)
ziaurus , bet veiksmingas budas patraukti tokias masinas - parasai rasteli "dar karta per Jusu statoma masina bus neimanoma praeiti - busit kaltas pats ir teks moketis uz masinos perdazyma"( galima aisku graziau parasyti, bet dazniausiai tokie vairuotojai svelniau nesupranta)... rasteliui nepadejus - brukstelt raktu per sona  thumbup.gif

kai tau brūkštels montiruote - mažai nepasirodys.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 02 26, 19:50)
kai tau brūkštels montiruote - mažai nepasirodys.
O dar gali tekti ir pačiam susimokėti už tą brūkšnį, nes svetimo turto gadinimas užtraukia administracinę (?) atsakomybę.
Atsakyti