Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškų daugiabučių laiptinių ypatumai

QUOTE(Arretė @ 2013 03 02, 17:35)

aš tai siūlau emigruot. valdžia nieko nedaro, nieko neduoda, visur tik sukčiai ir lodariai susėdę, nemokamo sūrio nė spąstuose nebelikę, vargas grynas.
Atsakyti
o aš tau siūlau šitą pažiūrėt

http://www.youtube.c...h?v=pcA9c1UjVoM
Atsakyti
QUOTE(Arretė @ 2013 03 02, 17:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ne, nu negaliu, jau nesusilaikiau ,kaip prajuokino. lotuliukas.gif Ar jūs čia rimtai tuo tikite, ar šiaip erzinatės? g.gif (Tarkim, klausimas retorinis - net nenoriu apie tai diskutuoti.)
Nežinau, kur jūs žiūrite, bet aš jau antrus rinkimus matau, kad tas popieriukų vakarėlis, priedangai vadinamas "rinkimais" yra tik cirkas. Kas ką čia renka, gal nebefantazuokit. Balsuojama už vieną, jie paskelbia kitą, galiausiai postus išsidalina dar kitaip. Nu nei pro kur nematau čia eilinio žmogelio indėlio į valdžios rinkimus.
Kas žino daugiau, tas gal jau net ir nebebalsuoja. Sėdi valdžioje tie, kam reikia, ir padaro viską taip, kaip jų jau suplanuota. Ir mane jau vemti verčia nuo tokių skiedalų, kad patys išsirinkom. doh.gif

Gal jau nebediskutuokit mirksiukas.gif
Bet kai pagalvoji,kaip sunku su tokiu mastymu gyventi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(jota @ 2013 03 02, 20:36)
aš tai siūlau emigruot. valdžia nieko nedaro, nieko neduoda, visur tik sukčiai ir lodariai susėdę, nemokamo sūrio nė spąstuose nebelikę, vargas grynas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
na va, neliko Lietuvoj sąžiningų žmonių, vos kelios moteriškės ir tai tik SM platybėse sąžinę deklaruoja (realybėj dar eaišku kas ir kaip), o visi kiti nupirti, korumpuoti, prigazdinti... Va matot ir į rinkimus eit nereikia, nes nieko nepakeis doh.gif: Kiek daug kalbų, kad viskas negerai, o kiek mažai veiksmo. Ir turbūt pikta iki negalėjimo, kad nėr kaip savo metodais (neteisiniais keliais) sutvarkyt..... Ir ryšio tarp šito ir pažinčių naudojimo, mokėjimo vokeliais ir t.t. galima nematyt. Ir tai, kad viskas prasideda nuo mūsų daugiabučių laiptinių irgi vienodai rodo...
Atsakyti
QUOTE(Arretė @ 2013 03 02, 16:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ne, nu negaliu, jau nesusilaikiau ,kaip prajuokino. lotuliukas.gif Ar jūs čia rimtai tuo tikite, ar šiaip erzinatės? g.gif (Tarkim, klausimas retorinis - net nenoriu apie tai diskutuoti.)
Nežinau, kur jūs žiūrite, bet aš jau antrus rinkimus matau, kad tas popieriukų vakarėlis, priedangai vadinamas "rinkimais" yra tik cirkas. Kas ką čia renka, gal nebefantazuokit. Balsuojama už vieną, jie paskelbia kitą, galiausiai postus išsidalina dar kitaip. Nu nei pro kur nematau čia eilinio žmogelio indėlio į valdžios rinkimus.
Kas žino daugiau, tas gal jau net ir nebebalsuoja. Sėdi valdžioje tie, kam reikia, ir padaro viską taip, kaip jų jau suplanuota. Ir mane jau vemti verčia nuo tokių skiedalų, kad patys išsirinkom. doh.gif

Tokios nesamones seniai neskaiciau biggrin.gif
O ka pati padarete,kad ,jei pvz. tiketi ka parasete, tai nebutu??? Ar tik liezuviu s...pamalti,ir tuo pasibaige wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jota @ 2013 03 02, 20:36)
aš tai siūlau emigruot.

Uoj, ačiū, siūlyti nereikia, aš ir taip turiu pakankamai sveiko proto, kad tai padaryčiau. bigsmile.gif
Atsakyti
nenoriu niekur išvykti,dėl to ir širdį skauda
Atsakyti
Visur gerai kur musu nera tongue.gif Is patirties sakau, kad ir taip visu isgirtuose uzsieniuose problemu uztenka ir panasios jos i musu lietuviskus vargus. O zmogui, kuriam rupi, skauda sirdi uz savo sali ja lygiai tiek skaudes ar jis gyvens Siauliuos, Vilniuj, Toronte ar Majamy... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 03 04, 12:59)
Visur gerai kur musu nera tongue.gif 

Kol nepamačiau gyvenimo kitur, net suvokti nesuvokiau, kokiom antžmogiškom sąlygom gyvena lietuviai savo valstybėje. blink.gif Ačiū dievui už tą šansą pamatyti kaip turi gyventi žmogus, o ne tiesiog egzistuoti ir stengtis išgyventi. Tas žinojimas tikrai suteikia vilties, nes Lietuvoje mano sąžiningumo ir teisingumo žmogui neįmanoma išgyventi.
Atsakyti
Lietuva yra jauna valstybe suzalota karu ir okupantu. Taip, sunku ir yra dalyku kurie kartais sunkiai suvokiami protu. Bet ar manot, kad ta matyta gera gyvenima uzsienyje zmones susikure neteisiniais keliais, savivaliaudami, palaikydami korupcija ir t.t.? Ir visgi kaip sakiau, dabar situacija prastejanti, nes zmoniu daugeja, biudzetai traukiasi, skirtingu kulturu maisalyne kurioje pirmiausia perimamos blogosios savybes... Lietuvoj pirmiausia reikia keisti poziuri, atrasti pagarba sau ir artimui, darbui, turtui...tada galesim kalbeti apie kazko pasikeitima salyje.
Jei tikrai zadate emigruoti, nuosirdziai linkiu netapti vienu tu zmoniu, kurie ispute akis aiskina "o ka man ta Lietuva dave" doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(jota @ 2013 03 02, 19:36)
valdžia nieko nedaro, nieko neduoda,

palaukit. O ka valdzia JUMS skolinga, kad turi kazka duot? Uz ka? Ka JUS tokio padaret, kad laukiat su istiesta ranka? Kam (valdziai gal?) ir ka JUS davet?

Dievazi, nesuprantu tokiu zmoniu, kurie tikisi, kad kazkas jiems viska turi duot. Kas jus, neigalus, kad jumis turi buti pasirupinta? Ir is ko duota? Kas turi duot? Valdzia? Is ko? Is valstybes biudzeto? Gal eikit konkreciai pas prezidente, vienas namo, kitas buto, trecias masinos paprasykit. Gi galdzia turi duot! doh.gif

Eikit pacios i valdzia ir galesit visiems viska dalint.
Atsakyti
QUOTE(Arretė @ 2013 03 04, 13:13)
Kol nepamačiau gyvenimo kitur, net suvokti nesuvokiau, kokiom antžmogiškom sąlygom gyvena lietuviai savo valstybėje. blink.gif Ačiū dievui už tą šansą pamatyti kaip turi gyventi žmogus, o ne tiesiog egzistuoti ir stengtis išgyventi. Tas žinojimas tikrai suteikia vilties, nes Lietuvoje mano sąžiningumo ir teisingumo žmogui neįmanoma išgyventi.

Nu kaip nuo backos pasisaket biggrin.gif .O ko tada i antzmogiu foruma ateinat,taigi lietuviskas? g.gif
Kai kurie asmenys patiria smurta ir religinio kulto pastatuose cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2013 03 04, 13:51)
palaukit. O ka valdzia JUMS skolinga, kad turi kazka duot? Uz ka? Ka JUS tokio padaret, kad laukiat su istiesta ranka? Kam (valdziai gal?) ir ka JUS davet?

Dievazi, nesuprantu tokiu zmoniu, kurie tikisi, kad kazkas jiems viska turi duot. Kas jus, neigalus, kad jumis turi buti pasirupinta? Ir is ko duota? Kas turi duot? Valdzia? Is ko? Is valstybes biudzeto? Gal eikit konkreciai pas prezidente, vienas namo, kitas buto, trecias masinos paprasykit. Gi galdzia turi duot!  doh.gif

Eikit pacios i valdzia ir galesit visiems viska dalint.

Jota su ironija parase biggrin.gif
Atsakyti