QUOTE(Arretė @ 2013 03 04, 15:21)
Skiriu tuos, kurie tik verkia, ir tuos, kur realiai matosi, kaip žmogus gyvena. Nors kartais gaila ir tų pasiturinčių, kai matau, kiek jie dirba, kiek laiko būna namuose, kiek mato vaikus... Niekada neaukočiau šeimos ir laisvalaikio dėl didelių pinigų. Kam jie, jei nėra, kada leisti. Viskas turi turėti pusiausvyrą.
Bet pati sistema turi orientuotis ties paprastais žmonėmis, mažiausiais atlyginimais, o ne versti juos atsidurti ties skurdo riba, o tada kaltinti nenoru dirbti.

Ne visi nori būti verslininkais, vadovais, tai kodėl eilinis žmogelis negali jaustis išdidus dirbdamas kokio valytojo darbą ir galėti bent kartą per metus išvykti atostogų į užsienį ar rytais gerti sultis ir valgyti vaisius su daržovėmis.
Dirbdama UK valytoja,gausit minimuma.Kokios keliones ir sultys

.Jums busto nuoma,jei ne visiskoj lusnoj tarp kriminaliniu elementu,didziaja dali sues.O apie normalias darzoves galesit tik pasvajot,nes ekologisku jus ten tikrai neipirksit is minimumo.
Papildyta:
QUOTE(perkunkieme @ 2013 03 04, 17:35)
due drops neperlenkit lazdos,sunku cia pragyventi paprastiems zmonems,mano puse gimines jau isvaziavo,mes dar laikomes,bet kokios kainos parduotuvese,as nezinau kaip zmones pragyvena uz kokius minimumu,nezinau,musu pajamos lyginant Lietuvos mastais,dar ir visai nieko,bet kainos tuoj ir mane pribaigs.
O kur lengva?

.Ispanijoj bedarbyste ar ne 30 proc...Apie kokius graikus net nekalbu.Vat kur konkreciai tos pieno upes,medaus krantais.Kur valytojai ranka buciuoja,kad teikesi ateit i darba.Moka tukstancius ir dirbt reikia tik 8 val.per diena.As va tas "paprastas" zmogus.Vertinu ka turiu ir todel nevirkauju.Taip,skaiciuoju biudzeta.Bet man parodykit kur to biudzeto neskaiciuoja vidutiniokai
Savo kelyje galim sutikti daug neadekvačių žmonių. Labai linkiu nesigadinti nuotaikos dėl to - tiesiog prisiminkit, kad tuos žmones tokiais pavertė aplinkybės, kurių jie nenugalėjo: alkoholis, narkotikai, stresas, nelaiminga santuoka, nekenčiamas darbas trisdešimt metų, ir t.t.