QUOTE(Malena @ 2013 03 05, 23:49)
o ką jūs atsakėt?
Man vis vaidenasi, kad eina tikrintojai, nužiūrėtojai, renka info vagim ir pan.
Aš pasiūliau kreiptis į socialinę rūpybą.
Kadangi kalbėjomės per domofoną, tai negalėjau matyti, kas iš tiesų skambina. Pirmiausia kalbėjo vaikas laužyta lietuvių kalba. Kadangi buvo labai šalta ir gal švenčių išvakarės, o gal savaitgalis (kai miestas tuščias) man pasirodė keista, kad vienas vaikas tokiame šaltyje blakutinėja. Be to, balsas atrodė nenatūraliai ploninamas. Paklausiau, kur mama, tada atsiliepė
tipo mama, stovinti šalia. Paklausiau, kur gyvena, atsakė, kad prie stoties (kas man irgi nuskambėjo įtartinai, nes kokio velnio trenktis į kitą miesto galą). Pasiūliau kreiptis į soc. rūpybą, atsakė, kad ten labai ilgai reikės laukti, kol viską apiformins, ir labai mažą (

) pašalpą gaus.
Man susidarė vaizdas, kad tai buvo čigonės.
Jeigu vaikas būtų be mamos, būčiau įleidusi ir aiškinusis, kur tėvai, gal net vežusi į policiją. Žiūrėčiau pagal situaciją.
Kai skambina į domofoną ir prisistato, kiba "paštas", klausiu, į kurį butą. Atsako pagal domofono mygtukus, bet aš tada paklausiu pavardės (juk jeigu neša laišką, tai pavardė turi būti), o kaimynų pavardes aš maždaug žinau. Nėra buvę atvejo, kad nepatikslintų, kad "nešam informaciją į paštą visiems butams". Tada pasakau, kad ačiū, reklamos gaut nepageidaujame.
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 11 06, 00:22)
mititėja, tu esi pats tikriausias trolis...