QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 11 20, 13:38)
mes pries metus krausteme i nauja buta, daremes vos ne kapitalini remonta, sienas griovem, lubas, sienas visuose kambariuose perdazinejom... zodziu dirbom is peties
trecia diena vykstant remontui (realiai tik baldus dar spejom issinesinet is visu kambariu ir pasiruost sveitimui sienu) skambutis i duris, atidarau, o uz duru kaimyne ( dabar tai zinau, kad jinai kaimyne, bet trecia diena remontuojantis buta neturejau zalio supratimo, kas jin per viena) ir be jokiu "laba diena" pareiskia, kad siandien mano diena valyt ir plaut laiptine
cia pagal jos grafika sudaryta
apsisuko ant kulno ir isejo. isejo ir "viso gero"
man tuo metu tiksliai ne laiptines plovimas galvoj buvo
tai jinai taip supyko, kad as jai nepaklusau, kad kasdien sluoja ir valo laiptine pati.. tipo mane pamokys taip
ir tegu valo - as tiksliai is jos sluotos neatiminesiu, jei zmogus neturi ka veikt ir susirado veiklos valio 

tai jinai taip supyko, kad as jai nepaklusau, kad kasdien sluoja ir valo laiptine pati.. tipo mane pamokys taip

Manyčiau jūs pasielgėte įžūliai, nemandagiai ir dar tuo didžiuojatės. Gi nemanėt, kad atėjo Kalėdų bobutė pasakyt, kad jūsų eilė laiptinę plauti. Nemėgstu nevalų ir netvarkančių, o tik teršiančių bendrą erdvę (dėl to ir susikūrėm tik savą, kad su tokiomis bendrautume tik pro mašinos langą ir dar uždarytą.).
Pati nevaliau mūsų kad ir nedidelio 8bučio laiptinės (laiko nebuvo ir neapsimokėjo - per tą laiką uždirbčiau man maloniu būdu daugiau, negu sumokėčiau už valymą), bet nuolat mokėdavau kaimynei už jos darbą, vėliau valė vaikų auklė (už papildomą užmokestį).
Atsikraustė į laiptinę panašiai besielgiantys į jūsų aprašytąjį elgesį tipai. Teršė visą remonto laiką - nesitvarkė - dar galima suprasti - patys dirbdavo pavargdavo. Vėliau taip pat rioglino net batų nevalydami ir tvarkyt nesiruošė. teko įstatymiškai su jais tvarkytis. Mokėti nepanorėjo, kai prispaudėme. Valė turzodami ir nesuprasdami, kas tvarka. Man jūs labai primenate savo požiūriu tą porelę.