QUOTE(groovy @ 2012 11 20, 23:21)
Ačiū už nuomones, aš to ir norėjau, kad pasakytumėte, kokios jums patinka, o tos mados tendencijos tai... Barbiska, bet as visa tokia pilka, navy, juoda, manau, kad galiu sau leisti šalikėlį ir rankinę kartais (nors niekad nemaniau, nežinau, kas čia man užėjo

).
Aha, tik man atrodo tokia rankines spalva labiau tiktu kitam sezonui, o ne rudeniui, ziemai
Labai grazi kazkieno policininko tase, spalva, modeliu, zvambaliukais ir dydziu
Vyriska tase nepatiko
o merginos, kiek pamenu dar ir fotografuodavotes su spalvomis? cia padeda labiau atskirti, tipo kai nusifotografuoji ir poto perziuri nuotraukas kartais objektyviau matai?

galvoju gal pabandyti, nes pasimeciau ar as tikrai cool summer, taip nusprendziau dar tada, kai zinojau tik keturis tipus: vasara, ziema, pavasaris, ruduo, tai grieztai save imeciau i vasara nes tie tradiciniai pilki plaukai, sviesi pakankamai, zydros akys, o ir visa gyvenima matyt teisingai rengiausi visokiomis pilkomis, melynomis ir visi aikciodavo kaip man tinka. O cia suzinojau, kad negana to dar gali buti trys vasaros rusys, nu tai imeciau save i cool, nes pagalvojau, kad spalvos tinkamiausios, o ir kazkokio ten kontrasto man biske reik. Zodziu tipo nusistatymas tai toks labai protingas

kokios butu testines spalvos pvz cool, soft ir tai treciai vasarai?