QUOTE(Noa @ 2012 11 21, 14:46)
Ale kad dabar tie diedai irgi tokie

Rūžavas maikes nešioja, alyvines nešioja, kelnes raudonas geltonas, terbos beveik moteriškos

Išdykėliai kokie tai

Feisbuke lenkės net burbėjo, kad matė diedą su pandoros apyranke

Sakė - trollbeads dar dar, jie tokie, na, etniškesni, su jais gali atrodyt kaip koks indėnas ar šamanas... Nu bet jau pandora biskutuką perebor

Kaip su labutinais
Aš ne fotografė, mano sesuo fotografė, ir tai dar vaikų daugiausia

Bet manau, kad fotografuokis natūralioj šviesoj, kelk čia, ateis mergos ir pasakys. Žinančios ateis mergos, ne kokios glušos, kaip aš
visiska tragedija, jokio vyriskumo nebeliko
nu mergos, visai mane subalamutinot. tai kist galva pro langa, tai trauktis i kambario giluma

as gi fotkinime isvis buka, tai nezinau kaip cia gausis

ale nesirodysiu cia, nenoriu as taip viesai ant puse pasaulio skelbtis

gal paciai kazkas akivaizdziai kris i aki, kad su pvz violetine atrodau kaip pridvesusi

o tiesa sakant suzinojau, kad tokia ir esu, kai viena karta visi eme klausineti ar man viskas gerai

vargse suknele, buvo pirma karta uzsideta ir nugrusta

juk nenorejau atrodyti merdinti
Papildyta:
Kas liecia plauku dazyma, tai as vel esu ekspermentuose.. galvojau subrendau, ale vel paauglyste stuktelejo, kad dazausi kaip ismanydama

is tikruju tai pabodo atrastos spalvos, norisi naujo gusio, tai tenka bandyti.. tam dar turiu pusmety, kolkas bandymai nelabai vyke, vis igaunu ryza atspalvi.. arba net toki rausva, rysku

gal mano plaukai nenormalus, kad man visos spalvos nuryzeja, net saltos, nebent dazau pakankamai tamsiai

ar kame cia biesas?