Aš tai jau kaip ir susidariusi kapsules, tik trūksta poros daiktelių nebūtinų  Tik va reikia prisiruošti fotkinti, bet vis kitų darbų atsiranda
 Tik va reikia prisiruošti fotkinti, bet vis kitų darbų atsiranda  

QUOTE(inc @ 2012 12 19, 12:26)
Aš tai visiškai neturiu laiko niekam - toks karštymetis kaip darbe, taip po darbo
Na ką, greit išpardavimai, o gal ir jau prasidėjo?? Aš visiškai atsilikus, po prekybcentrius nėra kada vaikštinėti..
QUOTE(dontstop @ 2012 12 19, 11:36)
Aš tai visiškai neturiu laiko niekam - toks karštymetis kaip darbe, taip po darbo   Pasiruošimas šventėm varo mane iš proto
  Pasiruošimas šventėm varo mane iš proto   Pakol savo vaiką paruošiau darželiniam vakarėliui, galvojau numiriosiu, naktim mezgiau karnavalinį kostiumėlį, ai
 Pakol savo vaiką paruošiau darželiniam vakarėliui, galvojau numiriosiu, naktim mezgiau karnavalinį kostiumėlį, ai   Atšokau jau savo disko balių, iki 4 ryto ir kojos nepavargo
  Atšokau jau savo disko balių, iki 4 ryto ir kojos nepavargo   (ačiū degtinei ir red buliui
 (ačiū degtinei ir red buliui   )
 )
Na ką, greit išpardavimai, o gal ir jau prasidėjo?? Aš visiškai atsilikus, po prekybcentrius nėra kada vaikštinėti..
Eina sau, aš tai kažkaip ramiai
QUOTE(groovy @ 2012 12 19, 13:05)
 Be to, jei ir prasidėjo išpardavimai, tai dar nekažkas, sausį vis tiek geriausia būna, ar ne? 
Šiaip tai bendrai paėmus - taip. Bet vienose parduotuvėse verta apsilankyti pačiom pirmom išpardavimų dienom, kol dar yra ką rinktis, kitur - verta palaukti antros arba trečios išpardavimų savaitės, kai jau nuolaidos nebe 10-20 %, o bent 50 %, ir dydžiai dar visi yra, o kai kur geriausia keliaut jau tik per finalinius išpardavimus..
Aš va turėsiu 2 sav atostogų, ir dar mama didžioji šopoholikė atvažiuoja į svečius, tai šturmuosim Megą ir Akropolį kartu
QUOTE(dontstop @ 2012 12 19, 12:22)
Šiaip tai bendrai paėmus - taip. Bet vienose parduotuvėse verta apsilankyti pačiom pirmom išpardavimų dienom, kol dar yra ką rinktis, kitur - verta palaukti antros arba trečios išpardavimų savaitės, kai jau nuolaidos nebe 10-20 %, o bent 50 %, ir dydžiai dar visi yra, o kai kur geriausia keliaut jau tik per finalinius išpardavimus..  

Aš va turėsiu 2 sav atostogų, ir dar mama didžioji šopoholikė atvažiuoja į svečius, tai šturmuosim Megą ir Akropolį kartu
Neblogas shopingas nusimato
QUOTE(dontstop @ 2012 12 19, 12:22)
Jėga
Aš tai greičiausiai sausį ir vasarį stebėsiu išpardavimus užsienyje (geriausia, aišku, būtų pačiai nulėkti į kokį Londoną) ir pirksiu internetu.
QUOTE(dontstop @ 2012 12 19, 12:36)
O tu įsitikinus, kad po visų švenčių tau dar liks už ką šopintis?
QUOTE(Noa @ 2012 12 19, 13:49)
O tu įsitikinus, kad po visų švenčių tau dar liks už ką šopintis?  Nes aš tai neįsitikinus
 Nes aš tai neįsitikinus 
Po švenčių neliks, bet po to vėl uždirbsim
QUOTE(groovy @ 2012 12 19, 14:28)
Jau nuo šio penktadienio
QUOTE(Noa @ 2012 12 19, 14:49)
O tu įsitikinus, kad po visų švenčių tau dar liks už ką šopintis?  Nes aš tai neįsitikinus
 Nes aš tai neįsitikinus 
Tikiuosi, kad liks
QUOTE(dontstop @ 2012 12 19, 11:36)
Tikrai labai prasidėjo New Yorkeryje, daug kas raudonom kainom. Vėl ėmiau jų treningines kelnes naminiam nešiojimui. Praeitą žiemą pirkau dvejas, labai pasiteisino
QUOTE(dontstop @ 2012 12 19, 17:39)
Kai eidavau prieš naujus aprangos ieškot, tai visai nieko, jokių nuolaidyčių, gal iki Kalėdų palaiko nuolaidas, o po to vėl užkelia
QUOTE(groovy @ 2012 12 19, 20:06)
Kai eidavau prieš naujus aprangos ieškot, tai visai nieko, jokių nuolaidyčių, gal iki Kalėdų palaiko nuolaidas, o po to vėl užkelia  Tai bet jei eisit iki kalėdų, gal rasit
 Tai bet jei eisit iki kalėdų, gal rasit 
Tikrai tarpusventy buna nuolaidu. Tik gal mes skirtingose parduotuvese lankomes