QUOTE(Whatever? @ 2012 11 17, 21:21)
klubas mate kaciukus,siandien jie gavo dokumentus, maciau popierius...
Yell pagalba tikiu, kad tai ne melas..
Nereikia pykti

Net jei ir neturetu dokumentu - jie turi vieta po saule...Mes norejome draugo namuose...Orientaliuko...Gal jis ir nebus auksciausios kategorijos, bet mes ji vistiek labai mylesim...Beje, pasirasem sutarti su isiapreigojimais...
Bet ar tai esme? Svarbu, kad turesim nauja seimos nari
Monoceros Devi, uz patarimus as be galo dekinga
kai /jei katinukas susirgs, as kreipsuosi i veterinara
Draugaukim, nepykit ant manes
Whatever?, tikiu esat protinga moteris ir visu mūsų merginų gana atvirai išsakytus komentarus įvertinsit teisingai. Mes tikrai nenorim blogo, tiesiog visos turim įvairiausios patirties, tame tarpe ir skaudžios....
Sakote klubas matė kačiukus, o Jūs pati ar matėte? Tai irgi yra labai svarbu! Apie dokumentus yra jie ar nėra, paskaitykite mano postą kuris yra pirmame puslapiuke šioje temoje, tikrai labai geros mintys

Kad visi turi vietą po saule - sutinku. Tik koks tikslas dauginti beveislius ir bedokumenčius gyvūnus? Vargšiukų pilnos prieglaudos....
O kas dėl Gitanos, tai galiu pasakyti kad buvau bene vienintelė kuri kažkada bandžiau palaikyti artimesnius ryšius su šia moterim, tačiau viskam yra ribos... kantrybė baigės ir man....
Papildyta:
QUOTE(Rudaakė @ 2012 11 18, 01:50)
Čia ji man testuoja ar gerai suveriu papuošalus - kokybės inspektorė. dar dirba kaip sekretorė: spausdina lapus (dažnai juos sugadina tik...), išjungia man kompiuterį, kai nusprendžia, kad darbas baigtas, pavaikšto klaviatūra ir uodega man mosuoja po nosim. Kad padeda vert karolius - tai jau nekomentuosiu. Reikia dalį susirinkt iš po sofų.
Išties ką galiu pasakyti - kasdien kačiuką vis iš naujo įsimyliu

Ji yra tikra Dama, vardas kaip jai skirtas

na, ir skirtas... nors gavo jį, kai dar pati nemačiau jos gyvai

Yra be galoooo meili, draugiška... nu nereali katytė su savo kapriziukais

Labai nepatinka kai ją pažadini, demonstratyviai tad sukniaukia dideliom akim
Galėčiau daug kalbėt...
Gražuolė Damutė išaugo

Reiks Jus aplankyt kai būsiu pajury....
Beje, nekyla noras dar vieną inspektorių įsigyt?