QUOTE(Nereali @ 2012 11 23, 13:15)
As irgi tikiuosi kad islauksiu "du viename". Labai jau nesinori to "vaisius subrendes traukiam lauk"
Man vis kyla klausimas jei jau taip subrendes tai nafig gamta padare 40 savaiciu o ne 36 ar 37... Juk nera taip paprasta tomis paskutinemis savaitemis prapukšuoti

Iš kitos pusės turiu "treniruotę ant kačių" ty turiu viena katę pas kurią paskutinėmis dienomis (arba gimdymo nakti pvz) staiga ima mirsta kaciukai

Taip, kad aš geriau nusiteikusi gydytojų stebėjimams ir jų verdiktui koks jis bebūtų, kad tik mano mažylė gyva ir sveika išvystų pasaulį....
o kraitelį tai jooo... vėl visokių š... prisipirkau

Puikiai žinau, kad daug ko nereiks, bet...........
Tik va dėl Viliaus pergyvenu. Jis toks laukinis pasidarė

košmaras.
Čia buvo atėję žmonės pažiūrėti kačiukų.... Tai aš vienu metu turėjau pasiteisinti : "mes turime labai socializuotas kates ir visiškai laukinį vaiką"
Nuramink kad stabilizuosis? Nes bijau ir pagalvot kas bus mažei gimus
P.S. sorry už off topic'ą
Viliukui gali būti " pavoaus" periodas, jis supranta, kad dėmesys jau dabar nėštumui ir būsimai neaiškaii būtybei - sesei, kuri puikiai suvokiama bus mylima, maža ir dėmesio centre. Ar ruošei jį tam? Aš pamenu, žaną pumpavau pae tai kaip aš jį myliu ir kad jis turi suprasit, kad mažas leliukas nori nenori atims iš mūsų pagrindinį dėmesį kurį laiką, bet meilės ir jo ypatingos vietos mano širdyje Kiek vaikų bebūtų - tu ypatigas, išskirtinis), niekas negali pakeisti + jis taps dar labiau svarbu asmeniu šeimoje, nes nuo tol jis bus PAVYZDYS! Nors Žanas taip ilgai laukė brolio/sesės, kad jam nebuvo jokio alert signalo psichikoj, jis lauke to kūdikio ne mažiau nei aš, saugojo mano neštumą ir mane pačią

. Elviui nebuvo to atotrūkio, kad suvokti jog jis praranda "vienintelio" statusą, kaip kad vyriausias 8m , tai su juo nebuvo jokių pokyčių ar problemų.
Noriu nuraminiti, jog viskas bus OK, nepergyvenk - taip ir bus - visgi, reikia dabar įdirbio, nes signalai tikrai įspėjantys, jog Vilius psichologiškai jaučiasi nesaugus, prarandąs žemę po kojomis, Ypatingo, mylimo vaiko statusą. Mano kolegė važinėjo net pas psichologus su vyresne dukra, gimus broliukui (skirtumas tarp vaikų apie 5,5 m).