Įkraunama...
Įkraunama...

Siamai, Orientalai, Seišeliai-Rytų katės (16 tema)

QUOTE(spicy @ 2012 11 18, 21:46)
Nereali, kiek savaityčių liko iki tavo stebuklo atėjimo?

Oficialiai dar liko 7 savaites, bet taip gali buti, kad pries Naujaka nebelauks ax.gif ir kvies atkeliauti anksciau.
Nors as laikau kumscius kad islauktumem nauju metu + ax.gif
Atsakyti
radau labai gera Agnes straipsnį apie veislynus, pasharinu:
Straipsnis va cia>>
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2012 11 19, 15:26)
radau labai gera Agnes straipsnį apie veislynus, pasharinu:
Straipsnis va cia>>

thumbup.gif straipsnis

Va ir aš greičiausiai, kad ieškosių labai patikimų naujų namų ir mylinčių žmonių savo juodajai gražuolei - ryja ji kačiukų maistą ir storėja, sterilizuotos pasikeitė charakteris ir santykiai su nesterilizuota kate.
Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2012 11 19, 19:56)
thumbup.gif straipsnis

Va ir aš greičiausiai, kad ieškosių labai patikimų naujų namų ir mylinčių žmonių savo juodajai gražuolei - ryja ji kačiukų maistą ir storėja, sterilizuotos pasikeitė charakteris ir santykiai su nesterilizuota kate.

jooo laikyti salia sterilizuota ir kaciukus baisiai sunku. as irgi pastebejau, kad ne tik storeti pradeda, bet prie viso gerio pradeda ir siek tiek nebepakesti kaciuku energijos (nu kaip senos bobos buna biggrin.gif)

bet uztat zmones kurie ja paeme uz simboline (kastracijos plius maisa maisto kaciukams kaina) kaifuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2012 11 19, 11:32)

Gražuolė Damutė išaugo  wub.gif  Reiks Jus aplankyt kai būsiu pajury....  4u.gif

Beje, nekyla noras dar vieną inspektorių įsigyt?  bigsmile.gif

laukiam laukiam, tavęs dar ir diskas pas manęs laukia biggrin.gif

Indre - kiek nedaug liko, ogggooooooo, greit važiuok pas mane į svečius biggrin.gif

p.s mano Dama biški apsirgusi buvo, su šlapimo pūsle kažkas , bet vakar gavo vaistukų ir viskas jau super duper smile.gif Gydytojas sako peršalo, bet nei į lauką, nei vežėm, nei į balkoną nėjo... biggrin.gif Ėjo ir ėjo į savo dėžę, kasė kasė nabagėlė, matyt myščiojo (silikoninis kraikas, neina stebėt)....

Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2012 11 19, 12:45)
Oficialiai dar liko 7 savaites, bet taip gali buti, kad pries Naujaka nebelauks  ax.gif ir kvies atkeliauti anksciau.
Nors as laikau kumscius kad islauktumem nauju metu +  ax.gif

Jau visai nebedaug, bet iš visos širdies linkiu pasitikti Naujuosius two in one 4u.gif Kraitelį susiruošei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2012 11 22, 22:12)
Jau visai nebedaug, bet iš visos širdies linkiu pasitikti Naujuosius two in one 4u.gif  Kraitelį susiruošei mirksiukas.gif

As irgi tikiuosi kad islauksiu "du viename". Labai jau nesinori to "vaisius subrendes traukiam lauk" unsure.gif
Man vis kyla klausimas jei jau taip subrendes tai nafig gamta padare 40 savaiciu o ne 36 ar 37... Juk nera taip paprasta tomis paskutinemis savaitemis prapukšuoti biggrin.gif
Iš kitos pusės turiu "treniruotę ant kačių" ty turiu viena katę pas kurią paskutinėmis dienomis (arba gimdymo nakti pvz) staiga ima mirsta kaciukai sad.gif
Taip, kad aš geriau nusiteikusi gydytojų stebėjimams ir jų verdiktui koks jis bebūtų, kad tik mano mažylė gyva ir sveika išvystų pasaulį....

o kraitelį tai jooo... vėl visokių š... prisipirkau lotuliukas.gif Puikiai žinau, kad daug ko nereiks, bet........... biggrin.gif

Tik va dėl Viliaus pergyvenu. Jis toks laukinis pasidarė doh.gif košmaras.
Čia buvo atėję žmonės pažiūrėti kačiukų.... Tai aš vienu metu turėjau pasiteisinti : "mes turime labai socializuotas kates ir visiškai laukinį vaiką" blush2.gif
Nuramink kad stabilizuosis? Nes bijau ir pagalvot kas bus mažei gimus doh.gif

P.S. sorry už off topic'ą
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2012 11 23, 13:15)
As irgi tikiuosi kad islauksiu "du viename". Labai jau nesinori to "vaisius subrendes traukiam lauk" unsure.gif
Man vis kyla klausimas jei jau taip subrendes tai nafig gamta padare 40 savaiciu o ne 36 ar 37... Juk nera taip paprasta tomis paskutinemis savaitemis prapukšuoti biggrin.gif
Iš kitos pusės turiu "treniruotę ant kačių" ty turiu viena katę pas kurią paskutinėmis dienomis (arba gimdymo nakti pvz) staiga ima mirsta kaciukai sad.gif
Taip, kad aš geriau nusiteikusi gydytojų stebėjimams ir jų verdiktui koks jis bebūtų, kad tik mano mažylė gyva ir sveika išvystų pasaulį....

o kraitelį tai jooo... vėl visokių š... prisipirkau  lotuliukas.gif Puikiai žinau, kad daug ko nereiks, bet........... biggrin.gif

Tik va dėl Viliaus pergyvenu. Jis toks laukinis pasidarė  doh.gif  košmaras.
Čia buvo atėję žmonės pažiūrėti kačiukų....  Tai aš vienu metu turėjau pasiteisinti : "mes turime labai socializuotas kates ir visiškai laukinį vaiką"  blush2.gif 
Nuramink kad stabilizuosis? Nes bijau ir pagalvot kas bus mažei gimus  doh.gif

P.S. sorry už off topic'ą

Viliukui gali būti " pavoaus" periodas, jis supranta, kad dėmesys jau dabar nėštumui ir būsimai neaiškaii būtybei - sesei, kuri puikiai suvokiama bus mylima, maža ir dėmesio centre. Ar ruošei jį tam? Aš pamenu, žaną pumpavau pae tai kaip aš jį myliu ir kad jis turi suprasit, kad mažas leliukas nori nenori atims iš mūsų pagrindinį dėmesį kurį laiką, bet meilės ir jo ypatingos vietos mano širdyje Kiek vaikų bebūtų - tu ypatigas, išskirtinis), niekas negali pakeisti + jis taps dar labiau svarbu asmeniu šeimoje, nes nuo tol jis bus PAVYZDYS! Nors Žanas taip ilgai laukė brolio/sesės, kad jam nebuvo jokio alert signalo psichikoj, jis lauke to kūdikio ne mažiau nei aš, saugojo mano neštumą ir mane pačią doh.gif . Elviui nebuvo to atotrūkio, kad suvokti jog jis praranda "vienintelio" statusą, kaip kad vyriausias 8m , tai su juo nebuvo jokių pokyčių ar problemų.
Noriu nuraminiti, jog viskas bus OK, nepergyvenk - taip ir bus - visgi, reikia dabar įdirbio, nes signalai tikrai įspėjantys, jog Vilius psichologiškai jaučiasi nesaugus, prarandąs žemę po kojomis, Ypatingo, mylimo vaiko statusą. Mano kolegė važinėjo net pas psichologus su vyresne dukra, gimus broliukui (skirtumas tarp vaikų apie 5,5 m).
Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2012 11 23, 20:56)
Viliukui gali būti " pavoaus" periodas, jis supranta, kad dėmesys jau dabar nėštumui ir būsimai neaiškaii būtybei - sesei, kuri puikiai suvokiama bus mylima, maža ir dėmesio centre. Ar ruošei jį tam? Aš pamenu, žaną pumpavau pae tai kaip aš jį myliu ir kad jis turi suprasit, kad mažas leliukas nori nenori atims iš mūsų pagrindinį dėmesį kurį laiką, bet meilės ir jo ypatingos vietos mano širdyje Kiek vaikų bebūtų - tu ypatigas, išskirtinis), niekas negali pakeisti + jis taps dar labiau svarbu asmeniu šeimoje, nes nuo tol jis bus PAVYZDYS! Nors Žanas taip ilgai laukė brolio/sesės, kad jam nebuvo jokio alert signalo psichikoj, jis lauke to kūdikio ne mažiau nei aš, saugojo mano neštumą ir mane pačią doh.gif . Elviui nebuvo to atotrūkio, kad suvokti jog jis praranda "vienintelio" statusą, kaip kad vyriausias 8m ,  tai su juo nebuvo jokių pokyčių ar problemų.
Noriu nuraminiti, jog viskas bus OK, nepergyvenk - taip ir bus - visgi, reikia dabar įdirbio, nes signalai tikrai įspėjantys, jog Vilius psichologiškai jaučiasi nesaugus, prarandąs žemę po kojomis, Ypatingo, mylimo vaiko statusą. Mano kolegė važinėjo net pas psichologus su vyresne dukra, gimus broliukui (skirtumas tarp vaikų apie 5,5 m).

Itariu, kad neruosiau sad.gif Kur nors yra kokios literaturos apie tai??? Ar kokio psichologo konsultacijos cto li........ unsure.gif
gaila vaiko, as protu suvokiu, kad taip jis rodo savo nesauguma, bet realiai gaunasi, kad as ant jo tik rekiu ir rekiu doh.gif nes jau taaaaaip isveda is kantrybes kad ne tas zodis sad.gif
Atsakyti
EI GIRKITĖS KAIP SEKĖSI PARODOSE ??????

Zinau, tik kad Birutes katinas Bubastės parodoje "geriausias katinas". O grupe laimejo latviai su argentinietiška kate. 4u.gif

Jolkute, buvai, imesk nuotrauku!

O kaip Vilniuje paroda praėjo?
Atsakyti
Buvau užbėgus į panoramą trumpam, mažai ką mačiau, nors nelabai į ką buvo ir žiūrėt biggrin.gif
O va šeštadienį visai netikėtai atsiradau Kaune bigsmile.gif

Geisha, grožis, bet paroda jai nebuvo labai sėkminga, na bet katė visviena graži wub.gif
user posted image

Vienintelis ir geriausias abiejų dienų kačiukas
user posted image

Taip pat vienintelis ir abiejų dienų geriausias jaunimas
user posted image

Viena iš nuominuotų kačių
user posted image

Abiejų dienų geriausias katinas ir BOS
user posted image

Geriausia katė ir BOB'as
user posted image
Atsakyti
Mažai orikų buvo Kaune, tik aštuoni sad.gif

Mažuliukas kurį nešiau į bestą - jėginis...labai perspektyvus vaikinukas smile.gif

Sveikinu Birutę su Geriausiu katinu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nereali @ 2012 11 26, 10:06)
EI GIRKITĖS KAIP SEKĖSI PARODOSE ??????

Zinau, tik kad Birutes katinas Bubastės parodoje "geriausias katinas". O grupe laimejo latviai su argentinietiška kate.  4u.gif

Jolkute, buvai, imesk nuotrauku!

O kaip Vilniuje paroda praėjo?

Aš po šešių metų pirmą kartą Lietuvoje nestačiau kačių.....buvo bais keista...
įdomu kaip Vilniuje kas buvo...
Atsakyti