Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų tiesinimo priemonės

Sveikos 4u.gif
Norėčiau paklausti. Mano dukrytės labai negražus sąkandis. Kai sukanda dantukus, beveik nesimato apatinių. Ar tokiu atveju reiktų nešioti plokštelę? Bet priekiniai visi tiesūs beveik. Nu, bet laabai negražus tas jos sakandis. Dukrytei 13 metų greit bus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RikY @ 2010 03 26, 18:16)
Sveikos 4u.gif 
Norėčiau paklausti. Mano dukrytės labai negražus sąkandis. Kai sukanda dantukus, beveik nesimato apatinių. Ar tokiu atveju reiktų nešioti plokštelę? Bet priekiniai visi tiesūs beveik. Nu, bet laabai negražus tas jos sakandis. Dukrytei 13 metų greit bus. smile.gif

Pas mano panele toks pats, bet mums dar net 7 metu nera, o plokstele jau desimes 4u.gif taip kad nedelskit ir keliaukit pas ortodonta - kuo veliau, tuo sunkiau istaisyti - kauleja zandikaulis su amziumi, gali tekti labai ilgai plokstele nesioti arba net operacija darytis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2010 03 28, 11:10)
Pas mano panele toks pats, bet mums dar net 7 metu nera, o plokstele jau desimes  4u.gif  taip kad nedelskit ir keliaukit pas ortodonta - kuo veliau, tuo sunkiau istaisyti - kauleja zandikaulis su amziumi, gali tekti labai ilgai plokstele nesioti arba net operacija darytis  unsure.gif

labai dėkui už informaciją. 4u.gif kitą savaitę jau keliausim pas ortodontą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 02 06, 21:26)
Senokai cia niekas neberaso, bet gal atsiras bendraminciu, Sunui 8 m. uzdejoime plokstele, as galvojau kad didziausia beda bus  kompleksai, o dbr supratau kad sveplavimas, Baisu klausytis kaip jis kalba, kaip skaito nieko nesuprantu, cry.gif  cry.gif , o dar tos seiles, kaipo jis ismoks jas nuryti,  verysad.gif Beja nesuprantu ar valgyti su ja ar be jos.  unsure.gif

pas maniškį šveplavimas dingo po poros dienų unsure.gif po savaitės kalbėjo taip pat, kaip ir be plokštelės.

QUOTE(nuliaX @ 2010 02 08, 11:21)
gydytoja sake jog isimti reikia sportuojant.

mums atvirkščiai sakė neišsiiminėti g.gif
Atsakyti
na va, neprireikė net savaitės. kadangi ortodontė pažįstama - priėmė šiandien. srendimas - būtina plokštelė. gegužės 1d. jau ją turėsim. tikiuosi kompleksų dukrytė neįsivaris, nes ortodontė buvo labai maloni, viską detaliai išaiškino ir mano mergaitė net įsinorėjo "pašvepluot". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RikY @ 2010 04 03, 13:48)
na va, neprireikė net savaitės. kadangi ortodontė pažįstama - priėmė šiandien. srendimas - būtina plokštelė. gegužės 1d. jau ją turėsim. tikiuosi kompleksų dukrytė neįsivaris, nes ortodontė buvo labai maloni, viską detaliai išaiškino ir mano mergaitė net įsinorėjo "pašvepluot". biggrin.gif

O ant kuriu dantuku plokstele desite - ant virsutiniu ar apacioje? ir is kurio jus miesto? gal is Vilniaus? norisi zinoti geros ortodontes kontaktus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2010 04 04, 16:30)
O ant kuriu dantuku plokstele desite - ant virsutiniu ar apacioje? ir is kurio jus miesto? gal is Vilniaus? norisi zinoti geros ortodontes kontaktus  blush2.gif

dės ant viršutinių, nes sakė tik taip mums "pasitaisys" sąkandis. taip iš Vilniaus. kai grįšių į namus, tada atsiūsiu Jums į AŽ ortodontės kontaktus. smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, kur perkate kažkokias dėžutes įsidėti plokštelei, pavyzdžiui mokykloj valgant. Sūnus pradėjo nešioti plokštelę ir būtinai prireikė dėžutės, paklausiau vaistinėje, deja apie tokį daiktą nieko negirdėję. Mes iš Marijampolės.
Atsakyti
QUOTE(saulytė7 @ 2010 07 17, 00:01)
Noriu paklausti, kur perkate kažkokias dėžutes įsidėti plokštelei, pavyzdžiui mokykloj valgant. Sūnus pradėjo nešioti plokštelę ir būtinai prireikė dėžutės, paklausiau vaistinėje, deja apie tokį daiktą nieko negirdėję. Mes iš Marijampolės.

ortodonto paprašykit mirksiukas.gif 5-10 lt mirksiukas.gif

maniškis prieš savaitę 9m gimtadienio proga gavo breketus 4 priekiniams viršutiniams dantims rolleyes.gif nes su dideliais tarpais, pasisukę verysad.gif nešios, kol išdygs iltiniai rolleyes.gif jau po 3d yra poslinkis thumbup.gif
sąkandis geras, tik tiek tos problemos irnesakyk.gif plokštelė tam reikalui netiko, o kaina ta pati tų 4 breketų irnesakyk.gif ir šiaip nesirinkčiau plokštelės, nes pažįstu berną- nešiotų kišenėj lotuliukas.gif aišku,jei įmanoma ax.gif
pati 1m nešiojau breketus dantų patiesinimui prieš protezavimą, o buvo jau 20m blink.gif
Atsakyti
Gal kas nesiojat is suaugusiu dantu plokstele ar kas is pazystamu nesioja? Ydomu ar suaugusiam nors per milinetra pasistumtu dantys.
Atsakyti
laba diena as iskart prie klausimo gal kam teko nesiot veido kaukia del per greito apatinio zandikaulio augimo. mes turim apsispriasti iki antradienio. mergaitei 10m. nezinau net kaip atrodo zinau tik tiek kad reiktu nesiot namie nes su ja galima susizeisti. buciau dekinga uz patarim blush2.gif us. labai sunku apsispriasti ka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2010 08 13, 09:22)
Gal kas nesiojat is suaugusiu dantu plokstele ar kas is pazystamu nesioja? Ydomu ar suaugusiam nors per milinetra pasistumtu dantys.

IR MAN LABAI RUPI smile.gif
Atsakyti