Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(rytorasa @ 2012 11 21, 19:37)
ačiū...  4u.gif  Gėlė - viržis, ar Erika.
ačiū...  4u.gif  Smagu, kad pagelbėjau. Pas jus tokios pat plytelės?

Nea, bet irgi šviesios. Tai ir blaškiaus ar čia man baltą daryt ar rudą.
O dabar žiūriu gražiai ant šviesaus ta ruda. Tai jau vienas galvosūkis atkrito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 11 21, 19:47)
Nea, bet irgi šviesios. Tai ir blaškiaus ar čia man baltą daryt ar rudą.
O dabar žiūriu gražiai ant šviesaus ta ruda. Tai jau vienas galvosūkis atkrito biggrin.gif

čia , turbūt, tos, kur albume?
Aš irgi ilgai galvojau, daryti šviesią, ar tamsiai rudą.
Atsakyti
Rytorasa, labai jauku pas jus wub.gif Graziai atrodo siena kur krosnele stovi. O pas mus irgi tokios pacios durys 1a, tik nebalintos
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 11 21, 19:52)
čia , turbūt, tos, kur albume?
Aš irgi ilgai galvojau, daryti šviesią, ar tamsiai rudą.

Taip. Va dabar dėl šviestuvų galvą suku ir ką ant vonios lango dėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 11 21, 19:45)
Del duso supratau  biggrin.gif  4u.gif
Del duru-jei nesunku paieskokit prasau, labai jau i aki krito. Gal jie koki savo tinklapi turi?

dėl tinklapio irgi nežinau, kai mes važiavom užsakinėti neužsiminė apie tinklapį... g.gif
Tel. Nr. 869880582

QUOTE(skubanti @ 2012 11 21, 19:57)
Rytorasa, labai jauku pas jus wub.gif Graziai atrodo siena kur krosnele stovi. O pas mus irgi tokios pacios durys 1a, tik nebalintos

Dėkoju... 4u.gif Dekoratyvinio tinko meistras neišpildė mano norų, turėjo būti ne visai taip.. ax.gif Bet yra taip, kaip yra, dabar jau nepakeisi.. rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 11 21, 20:00)
Taip. Va dabar dėl šviestuvų galvą suku ir ką ant vonios lango dėt doh.gif

patarti nieko negaliu, pas mus šiek tiek kitoks stilius.. mirksiukas.gif Ant vonios lango aš nieko nedėsiu, tam reikalui dėjom nepermatomą stiklą..
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 11 21, 19:09)
dėl tinklapio irgi nežinau, kai mes važiavom užsakinėti neužsiminė apie tinklapį...  g.gif
Tel. Nr. 869880582

Aciu 4u.gif O kur jie randasi, kur vaziavot?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 11 21, 21:09)
dėl tinklapio irgi nežinau, kai mes važiavom užsakinėti neužsiminė apie tinklapį...  g.gif
Tel. Nr. 869880582
Dėkoju...  4u.gif Dekoratyvinio tinko meistras neišpildė mano norų, turėjo būti ne visai taip..  ax.gif Bet yra taip, kaip yra, dabar jau nepakeisi..  rolleyes.gif

Papildyta:
patarti nieko negaliu, pas mus šiek tiek kitoks stilius..  mirksiukas.gif Ant vonios lango aš nieko nedėsiu, tam reikalui dėjom nepermatomą stiklą..

Nezinau kaip jum bet man tas matinis stiklas tikras geris vonioj, duse ir net katilines durys tokios thumbup.gif nereikia sukti galvos del uzuolaidu ar kitu pribumbasu. yra dalyku ka keisciau, bet va tie stiklai tai butinai butu bigsmile.gif

jauku pas jus namie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 11 21, 20:18)
Aciu  4u.gif  O kur jie randasi, kur vaziavot?

net nežinau, kaip nupasakoti, važiavom už Vėžaičių į kažkokį kaimą, nu nepamenu pavadinimo, nors užmušk.. blush2.gif Pasiskambinkit ir paklauskit kaip juos rasti, iš manęs nekokia patarėja... blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(palang-mamyte @ 2012 11 21, 20:31)
Nezinau kaip jum bet man tas matinis stiklas tikras geris vonioj, duse ir net katilines durys tokios  thumbup.gif  nereikia sukti galvos del uzuolaidu ar kitu pribumbasu. yra dalyku ka keisciau, bet va tie stiklai tai butinai butu  bigsmile.gif

jauku pas jus namie  smile.gif

aha, tikrai, man irgi matiniai stiklai vonios kambariuose patinka... thumbup.gif
Dėkui... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 11 21, 19:34)
net nežinau, kaip nupasakoti, važiavom už Vėžaičių į kažkokį kaimą, nu nepamenu pavadinimo, nors užmušk..  blush2.gif  Pasiskambinkit ir paklauskit kaip juos rasti, iš manęs nekokia patarėja... blush2.gif

Gerai 4u.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 21, 11:46)
Ne taip supratai. As i savaite viena karta nuo iki viska tvarkau, o kasdien aptvarkineju, nes kitaip po paros butu baisoka.
Tikrai nesimato.
Parodyk kokius galvoji det.
Turim blizgancius tik mazosios vonioj, tai jau kaip atrodo, taip... nebekreipiu demesio. Ai, dar skalbykloj, o virtuvej nebilzgantis, tai irgi nieko gero.

Nieks negirdejom apie "jamam" akropoly? Lyg si sestadieni  g.gif

tai labai gerai,kad nesimato.siandien ziurinejau ermitaze ir moki vezi - tai ten tokiu kranu nera.zinau kad noriu tokio bronzinio,bet dizaina isivaizduoju reik tik foto surast internete
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 21, 12:46)
Nieks negirdejom apie "jamam" akropoly? Lyg si sestadieni  g.gif

taip, lapkricio 24 d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2012 11 22, 13:25)
taip, lapkricio 24 d. 4u.gif

Jau vakar maciau idejo visur reklamas ir per TV rode. Vaziuoju uzmest aki siandien is anksto, nors nesu megeja tokio "durdomo", bet kai galim sutaupyt, tai teks...
Atsakyti