Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(braske24 @ 2012 11 19, 17:18)
kol kas kiek issiunciau uzklausu virtuviniui, tai brangiausiai 29000lt (medzio masyvas)paskaiciavo alksnio baldai. g.gif

zinau kur dar brangiau biggrin.gif biggrin.gif nueik i "inhouse"- tai uz ta suma nebent su paprastom spintelem ka nors pasiulys biggrin.gif

QUOTE(dolile @ 2012 11 19, 19:23)
Va va man klausimas kaip čia pasidaryt, kad isijungti signalizaciją būnant namie? Ar reik papildomos įrangos?

o jus jungiat signalizacija budamos namuose? as jungiu nakciai, ir kai isenam, o namie bunant schmoll.gif nors yra tokia funkcija..

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 20, 19:05)
Dar siandien santechnikas sake, kad yra kazkas kysamo i rozete, skleidzia kazkokia vibracija ir peles, vabalai iseina lauk........ gal kas esat girdeje apie tai ???

Tema permeciau akim, tai kazkuri rase, kad nama tvarko 3 val., nu man visa diena tam iseina, gal nemoku tvarkytis  unsure.gif , nes jau pabodo 1 diena skirt i savaite tvarkymuisi  cool.gif .

as turiu toki 4u.gif naudojau bute nuo tarakonu- nezinau- ar padeda, bet tarakonu bute nebebudavo g.gif yra ten ir nuo grauziku- dar neteko naudoti (tfu tfu tfu )... tik vat ir as pati girdziu ta garsa, ir jis mane nervina...

as beveik niekada netvarkau namu nuo iki- na tik pries didziasias sventes 4u.gif viena diena viena vonia prasisveiciu, kita -kita, na ir kaip pas visus, tai pasisiurbti, tai grindis pasiplauti, tai dulkes nusivalau kokias geles laistydama... ir vyrus savo pratinu, kad kriaukles, veidrodi prie praustuvo pavalytu is kart jei aptaske... nes niekaip neisivaizduoju, kaip atrodytu namai, jei tvarkyciausi tik karta i savaite... jauciu ir paros neuztektu viska atsveisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 11 21, 10:19)
zinau kur dar brangiau  biggrin.gif  biggrin.gif  nueik i "inhouse"- tai uz ta suma nebent su paprastom spintelem ka nors pasiulys  biggrin.gif

tikiu, bet jau cia nerealios kainos.... biggrin.gif
beja ar pas visus namuose sidabriniai kranai? i nama galvoju tokiu nebedeti, nes nervuoja, kai nuvalai ir vel gali valyti. galvoju deti tokius ale bronzinius, kaip kazakda RK buvo ikelusi savo krana...idomu ar ant tokio krano nesimato vandens lasu nusistovejusiu? g.gif
Atsakyti
Mus irgi pelės puola, košmaras kažkoks.. doh.gif

Įkėliau keletą foto.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 11 21, 11:41)
Mus irgi pelės puola, košmaras kažkoks..  doh.gif
Įkėliau keletą foto..  ax.gif

kaip sviesu ir jauku vonios kambaryje wub.gif man tik veidrodis didesnis prasosi blush2.gif laiptine taip pat thumbup.gif
Atsakyti
del amway:

Ritaram imu zoom ir orkaiciu
lana zoom
skubanti loc serveteles

iki rytojaus vakaro laukiu kas ka dar norit ir darau uzsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 11 21, 13:18)
del amway:

Ritaram  imu zoom ir orkaiciu
lana  zoom
skubanti loc serveteles

iki rytojaus vakaro laukiu kas ka dar norit ir darau uzsakyma  4u.gif

Kristal - zoom ir orkaičių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 11 21, 11:19)
  nes niekaip neisivaizduoju, kaip atrodytu namai, jei tvarkyciausi tik karta i savaite... jauciu ir paros neuztektu viska atsveisti  doh.gif

Ne taip supratai. As i savaite viena karta nuo iki viska tvarkau, o kasdien aptvarkineju, nes kitaip po paros butu baisoka.

QUOTE(braske24 @ 2012 11 21, 11:33)
tikiu, bet jau cia nerealios kainos.... biggrin.gif
beja ar pas visus namuose sidabriniai kranai? i nama galvoju tokiu nebedeti, nes nervuoja, kai nuvalai ir vel gali valyti. galvoju deti tokius ale bronzinius, kaip kazakda RK buvo ikelusi savo krana...idomu ar ant tokio krano nesimato vandens lasu nusistovejusiu? g.gif

Tikrai nesimato.
Parodyk kokius galvoji det.
Turim blizgancius tik mazosios vonioj, tai jau kaip atrodo, taip... nebekreipiu demesio. Ai, dar skalbykloj, o virtuvej nebilzgantis, tai irgi nieko gero.

Nieks negirdejom apie "jamam" akropoly? Lyg si sestadieni g.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 11 21, 12:18)
del amway:

lana  zoom
skubanti loc serveteles

QUOTE(*Kristal* @ 2012 11 21, 12:21)
Kristal  - zoom ir orkaičių  4u.gif

Salamandra -- loc. (bet norėčiau su dozatorium, ar ji reik atskirai imt?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salamandra07: 21 lapkričio 2012 - 12:32
QUOTE(neinzy @ 2012 11 21, 11:19)
o jus jungiat signalizacija budamos namuose? as jungiu nakciai, ir kai isenam, o namie bunant  schmoll.gif nors yra tokia funkcija..

Aš norėčiau nakčiai įsijungti signalizaciją - pvz. kai viena namie su vaikais.. Reiks pradžiai paieškot pultelio instrukcijos internete, gal rasiu ką nors? Jei ne teks kviestis meistrus doh.gif
QUOTE(braske24 @ 2012 11 21, 11:33)

Mane name irgi tas pradeda nervuot, nors bute neerzino - aišku buvo tik du kranai, o daba jau 4 - visi blizgantys. Tikrai reiks vyriokus mokyt nuvalyt kranus po aptaškymo, nes viena jau nespėju. Dar gerai gelbėja anway vonios valiklis - tik reik kiekvienoj vonioj pasidėt praskiestą variantą, tada greit pavalai ir švaru.

QUOTE(rytorasa @ 2012 11 21, 11:41)
Mus irgi pelės puola, košmaras kažkoks..  doh.gif
Įkėliau keletą foto..  ax.gif

Norėčiau ir aš pažiūrėt foto. blush2.gif
RK gal jau galėčiau gauti prisijungimo duomenis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 11 21, 10:19)
o jus jungiat signalizacija budamos namuose? as jungiu nakciai, ir kai isenam, o namie bunant  schmoll.gif nors yra tokia funkcija..

as beveik niekada netvarkau namu nuo iki- na tik pries didziasias sventes  4u.gif  viena diena viena vonia prasisveiciu, kita -kita, na ir kaip pas visus, tai pasisiurbti, tai grindis pasiplauti, tai dulkes nusivalau kokias geles laistydama... ir vyrus savo pratinu, kad kriaukles, veidrodi prie praustuvo pavalytu is kart jei aptaske...  nes niekaip neisivaizduoju, kaip atrodytu namai, jei tvarkyciausi tik karta i savaite... jauciu ir paros neuztektu viska atsveisti  doh.gif

Dėl signalizacijos, tai turėjo omenyje, kad nakčiai pajungti, o ne dieną, aš taip supratau.

O tvarkausi aš lygiai taip pat, visur po truputį, nes per vieną dieną visiškai viską susitvarkyti man neužtektų kantrybės ir jegų smile.gif
Atsakyti
del amway:

Ritaram- zoom ir orkaiciu
lana- zoom
skubanti -loc serveteles
Kristal - zoom ir orkaičių
dier- zoom
salamandra -loc (kiek prisimenu, visada budavo su pompike)

rytorasa- grazu, sviesu ax.gif 4u.gif dar turiu prasyma- ar gali is labai arti nufotkinti tas lempikes ant sienos laiptinej?
RK, cia is tos pacios serrijos, kur as tau siuliau kazkada, o sau galvoju nukabinti tuos "kutus' ir uzdeti kristaliukus ir kabinti jas antro auksto hole...
http://www.e-sviestu...twist-2763.html
Atsakyti

QUOTE(neinzy @ 2012 11 21, 11:18)
del amway:

lana  zoom
skubanti loc serveteles

As imciau Zoom, orkaiciu ir LOC 4u.gif
Atsakyti