Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(rarasiukas @ 2012 11 25, 17:29)
Sveiki,
Noreciau ir as prisijungti i jusu bury :)neperseniausiai salia Gargzdu pasistatem nama.Sita tema jau skaitineju senai,nemazai naudingos informacijos radau smile.gif

Sveikos, as irgi noriu prisijungti, bet tai taip sudetinga blush2.gif saziningai skaitau jau gal 4 ar 5-ta tema, po truputi jau susigaudau vardais ax.gif nu bet kad niekaip neiseina kazka protingo leptelti, jus visos super statybininkes wub.gif o pas mus dar tik svajoniu namo pradzia. Pavasari zadam pradeti statybas, dabar namo projektas savivaldybeje, laukiam leidimo. Ir su siaubu laukiam pavasario, nes nieko nenusimanom statybose ax.gif bet ranku nenuleidziam tongue.gif
Mes kursimes Kretingoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grazyte @ 2012 11 25, 20:26)
Sveikos, as irgi noriu prisijungti, bet tai taip sudetinga  blush2.gif  saziningai skaitau jau gal 4 ar 5-ta tema, po truputi jau susigaudau vardais  ax.gif  nu bet kad niekaip neiseina kazka protingo leptelti, jus visos super statybininkes  wub.gif o pas mus dar tik svajoniu namo pradzia. Pavasari zadam pradeti statybas, dabar namo projektas savivaldybeje, laukiam leidimo. Ir su siaubu laukiam pavasario, nes nieko nenusimanom statybose ax.gif  bet ranku nenuleidziam  tongue.gif 
Mes kursimes Kretingoj  ax.gif

Mes kai ruosemes statyti nama mazai ka zinojom,daug skaitem internete,bet labiausiai pasiseke,kad radom gerus statybininkus:).
Atsakyti
QUOTE(vilmameilute @ 2012 11 25, 10:00)
RK  gal metuka pvz Gruodzio 11d? Butu smagu, kazkaip pasiilgau jusu! 4u.gif

Sveika bigsmile.gif
Man si data irgi labai tinkama, tai ir bandom sia diena meetintis thumbup.gif . O kur? Kinieciuose g.gif ? Galim pas mane susibegt, busim jau pasipuose svetaine/virtuve uzuolaidomis biggrin.gif (laukiu nerealiai, kita savaitgali kabinsim thumbup.gif )
Beje, kam idomu, turguj karnyzu kaina superine thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(salamandra07 @ 2012 11 25, 18:53)
Junkis junkis 4u.gif
Jei ne šis forumas butų liūdna, o kiekvienas naujas žmogus = naujos idėjos  4u.gif

Dar = naujos pazintys, gal ir draugai smile.gif

SVEIKOS, Rarasiukas, Grazyte drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Rytine Kava 10,2012 11 25, 21:40]
Sveika bigsmile.gif
Man si data irgi labai tinkama, tai ir bandom sia diena meetintis thumbup.gif . O kur? Kinieciuose g.gif ? Galim pas mane susibegt, busim jau pasipuose svetaine/virtuve uzuolaidomis biggrin.gif (laukiu nerealiai, kita savaitgali kabinsim thumbup.gif )
Beje, kam idomu, turguj karnyzu kaina superine thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dar = naujos pazintys, gal ir draugai smile.gif

SVEIKOS, Rarasiukas, Grazyte drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
[/qu

Cia jus taip sauniai bendraujat smile.gif reikia tik suspeti isiterpti tarp jusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarasiukas @ 2012 11 25, 21:52)

Cia jus taip sauniai bendraujat smile.gif reikia tik suspeti isiterpti tarp jusu smile.gif

Svarbiausia noro turet ax.gif
Smagiai bendraujam, jau 6-ti metai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes ax.gif
Tvarkiausi siandien namuose, tai prie to pacio siek tiek su fotiku pafotkinau. Papildziau albuma. Nieko kol kas labai gero, bet jau vis sis tas.
Sildomes jau pilnai, tai silta namuose, faina. Vaikas lakste pirmyn atgal, dziaugesi labai. Kita savaite jau turetu laiptus pabaigti, laukiu labai.

Sveikos prisijungusios naujokes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2012 11 25, 19:50)
Sveiki 4u.gif o koks dabar etapas, kokie darbai vyksta namuke? ax.gif

Labas :)Jau kaip ir viska isirengem namuke thumbup.gif ,tik reikia liustras nusipirkti ir svetaines staliuka
Atsakyti
Saunios esat merginos thumbup.gif aciu uz priemima
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 11 25, 01:42)
Bet dabar norėčiau, kad stiklas būtų su kokiu nors geru vaizdeliu priklijuotu lotuliukas.gif

O stiklo nusukt neina? Juk galėtumėt patys ką sugalvot ir įsidėti po stiklu. Pa smano sesę nusisuka, bet pas ją raižytas ir dažytas stiklas, tai ne ką ten uždėsi.

QUOTE(vilmameilute @ 2012 11 25, 10:00)
Dolile, Rytorasa, Salamandra - kaip grazu pas jus! 4u.gif

Dėkui 4u.gif

QUOTE(A&T @ 2012 11 25, 22:18)
Sveikutes  ax.gif
Tvarkiausi siandien namuose, tai prie to pacio siek tiek su fotiku pafotkinau. Papildziau albuma.

Gražu. Smagiai atrodo krosnelė. Aš irgi svajoju apie krosnelę.
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 11 25, 10:19)
dar galutinai nesam apsisprende.vyras linksta link gipskartono,as noreciau itempiamu. apsisprendimui turim pora menesiu.

o kaip su lempom?? kiek zinau,jei nori itempiamas lubas daryti, tai ir lempu ne tik kad vieta reikia zonoti, bet ir jas tureti- nes kabina is karto g.gif ar naujoviu kokiu yra dabar ir pats gali po to pasikabinti g.gif

merginos, help... jau buvauapsisprendusi(110 karta biggrin.gif ) del medziagos darbo kambario romanetesm- bet uzejau i viena salona- ir visai man susuko smegenis- pasiule tokios dienines medziagos romanetes daryt su apatine juosta dokorine... as laaabai nemegdavau romaneciu is dienines medziagos,bet vat ten kiek kitokia ta medziaga,kaip su storesniu siulu, bet skaidri g.gif gal kas turit kokiu neblogu pvz issisaugoje tokiu variantu? ai dar i albuma imetu paskutines medzigos pvz ant mano lango- ka manot??? romanete praktiskai visada butu beveik iki virsaus atiraukta, nes yra roletai... Aciu 4u.gif
ir "labai laiminga" biggrin.gif esu,kad radau iseiti kur suoleli is holo panaudoti, tai dabar konspektuoju uzsakyma is ikejos- reik man batu dezes thumbup.gif ir dar tiek visko, kad tikrai apsimoka vaziuoti patiems.... gal zinot kur priekabas nuomoja ir kokia nuomos kaina? ir i kuria ikeja geriau vaziuoti- kad aplinkui dar butu kokiu parduotuveliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 11 26, 12:27)
o kaip su lempom?? kiek zinau,jei nori itempiamas lubas daryti, tai ir lempu ne tik kad vieta reikia zonoti, bet ir jas tureti- nes kabina is karto  g.gif ar naujoviu kokiu yra dabar ir pats gali po to pasikabinti  g.gif

cia rimtai g.gif vieta kur ir koks apsvietimas bus zinau, tik va visu liustru supirkti tikrai, kad neiseis, o jei jiems reikia kabinant lubas tureti visus svietuvus, tada reiks pamastyti. ir nezinau nelabai pavyksta prikalbinti vyro, daryti itempiamas lubas ir jei dar pasakysiu, kad visi svietuvai turi buti supirkti iki lubu kabinimo, tai tada 100 proc. nebus itempiamu lubu doh.gif ziuresim doh.gif
Atsakyti
Braske, jei tai liustra, iskis laida ir tiek, nematau bedos, bet jei tai ileidziamos lemputes, tada jo. Cia as taip pamasciau biggrin.gif
Atsakyti