QUOTE(braske24 @ 2012 11 25, 10:19)
dar galutinai nesam apsisprende.vyras linksta link gipskartono,as noreciau itempiamu. apsisprendimui turim pora menesiu.
o kaip su lempom?? kiek zinau,jei nori itempiamas lubas daryti, tai ir lempu ne tik kad vieta reikia zonoti, bet ir jas tureti- nes kabina is karto

ar naujoviu kokiu yra dabar ir pats gali po to pasikabinti
merginos, help... jau buvauapsisprendusi(110 karta

) del medziagos darbo kambario romanetesm- bet uzejau i viena salona- ir visai man susuko smegenis- pasiule tokios dienines medziagos romanetes daryt su apatine juosta dokorine... as laaabai nemegdavau romaneciu is dienines medziagos,bet vat ten kiek kitokia ta medziaga,kaip su storesniu siulu, bet skaidri

gal kas turit kokiu neblogu pvz issisaugoje tokiu variantu? ai dar i albuma imetu paskutines medzigos pvz ant mano lango- ka manot??? romanete praktiskai visada butu beveik iki virsaus atiraukta, nes yra roletai... Aciu
ir "labai laiminga"

esu,kad radau iseiti kur suoleli is holo panaudoti, tai dabar konspektuoju uzsakyma is ikejos- reik man batu dezes

ir dar tiek visko, kad tikrai apsimoka vaziuoti patiems.... gal zinot kur priekabas nuomoja ir kokia nuomos kaina? ir i kuria ikeja geriau vaziuoti- kad aplinkui dar butu kokiu parduotuveliu