Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(braske24 @ 2012 11 26, 12:51)
cia rimtai g.gif vieta kur ir koks apsvietimas bus zinau, tik va visu liustru supirkti tikrai, kad neiseis, o jei jiems reikia kabinant lubas tureti visus svietuvus, tada reiks pamastyti. ir nezinau nelabai pavyksta prikalbinti vyro, daryti itempiamas lubas ir jei dar pasakysiu, kad visi svietuvai turi buti supirkti iki lubu kabinimo, tai tada 100 proc. nebus itempiamu lubu doh.gif ziuresim doh.gif

Nebūtina iš anksto liustrų pirkt, kai mes darėm įtempiamas lubas, tai tik vieną turėjom. Lubininkai įsuka varžtą, prie kurio vėliau tvirtinasi liustra. Manau , kad svarbiau yra numatyri būsimų spintų, pertvarų vietą, jei jos bus iki lubų.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 26, 13:26)
Braske, jei tai liustra, iskis laida ir tiek, nematau bedos, bet jei tai ileidziamos lemputes, tada jo. Cia as taip pamasciau  biggrin.gif

biggrin.gif thumbup.gif kai parasei ir as susimasciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(diwol @ 2012 11 26, 14:11)
Nebūtina iš anksto liustrų pirkt, kai mes darėm įtempiamas lubas, tai tik vieną turėjom. Lubininkai įsuka varžtą, prie kurio vėliau tvirtinasi liustra. Manau , kad svarbiau yra numatyri būsimų spintų, pertvarų vietą, jei jos bus iki lubų.

oj Dekui uz info thumbup.gif supratau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 11 26, 13:27)
o kaip su lempom?? kiek zinau,jei nori itempiamas lubas daryti, tai ir lempu ne tik kad vieta reikia zonoti, bet ir jas tureti- nes kabina is karto  g.gif ar naujoviu kokiu yra dabar ir pats gali po to pasikabinti  g.gif

merginos, help... jau buvauapsisprendusi(110 karta  biggrin.gif ) del medziagos darbo kambario romanetesm- bet uzejau i viena salona- ir visai man susuko smegenis- pasiule tokios dienines medziagos romanetes daryt su apatine juosta dokorine... as laaabai nemegdavau romaneciu is dienines medziagos,bet vat ten kiek kitokia ta medziaga,kaip su storesniu siulu, bet skaidri  g.gif gal kas turit kokiu neblogu pvz issisaugoje tokiu variantu? ai dar i albuma imetu paskutines medzigos pvz ant mano lango- ka manot??? romanete praktiskai visada butu beveik iki virsaus atiraukta, nes yra roletai... Aciu  4u.gif
ir "labai laiminga"  biggrin.gif  esu,kad radau iseiti kur suoleli is holo panaudoti, tai dabar konspektuoju uzsakyma is ikejos- reik man batu dezes  thumbup.gif ir dar tiek visko, kad tikrai apsimoka vaziuoti patiems.... gal zinot kur priekabas nuomoja ir kokia nuomos kaina? ir i kuria ikeja geriau vaziuoti- kad aplinkui dar butu kokiu parduotuveliu  g.gif

As pas save virtuveje esu pasidarius romanete is dienines medziagos,man grazu smile.gif.Buvau nusiziurejus visai kitokia,bet pardaveja perkalbejo ir nesigailiu.Galeciau ir nuotrauka ideti,bet neturiu prisijungimo kodu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 11 26, 14:27)

ir "labai laiminga"  biggrin.gif  esu,kad radau iseiti kur suoleli is holo panaudoti, tai dabar konspektuoju uzsakyma is ikejos- reik man batu dezes  thumbup.gif ir dar tiek visko, kad tikrai apsimoka vaziuoti patiems.... gal zinot kur priekabas nuomoja ir kokia nuomos kaina? ir i kuria ikeja geriau vaziuoti- kad aplinkui dar butu kokiu parduotuveliu  g.gif

Del Ikejos. Ir Warsuvos pradzioje (nuo LT puses)-Targowek ir Warsuvos gale-Janki prie Ikejos yra tu pardziu. Gal Warsuvos gale yra daugiau( netoli Ikejos yra dar kazkoks centras, su nemazai parduotuviu). Mano patarimas butu: vaziuot i Ikeja Janki, jei ko nerasi gryzdama uzsuksi i kita Ikeja (arciau LT puses). Man taip ne viena karta buvo, kad vienoj Ikejoj nebuvo, o kitoj radau.
P.S. jei esat su vyru gerbejai kokios tai sporto sakos, ar siaip sau, savo vaikui nori ko sportisko rekomendoju uzsukti i parduotuve "Decathlon" ten visos sporto saku prekes (nuo priemoniu iki rubu, avalynes)po vienu stogu. Kaip as dabar sakau, ten mano vyro rojus lotuliukas.gif Randasi ir pradzioj warsuvos, ir gale (netoli Ikeju). Cia siaip mergaitiskai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 26 lapkričio 2012 - 17:39
gal kurią domina tokia kooperacija ax.gif tik reiktų iš Vilniaus plius parsisiųsti

http://www.supermama...;#entry59464775
Atsakyti
QUOTE(rarasiukas @ 2012 11 26, 18:35)
As pas save virtuveje esu pasidarius romanete is dienines medziagos,man grazu smile.gif.Buvau nusiziurejus visai kitokia,bet pardaveja perkalbejo ir nesigailiu.Galeciau ir nuotrauka ideti,bet neturiu prisijungimo kodu smile.gif

tai i az galit atsiusti 4u.gif aciu 4u.gif
QUOTE(sania @ 2012 11 26, 18:38)
Del Ikejos. Ir Warsuvos pradzioje (nuo LT puses)-Targowek ir Warsuvos gale-Janki prie Ikejos yra tu pardziu. Gal Warsuvos gale yra daugiau( netoli Ikejos yra dar kazkoks centras, su nemazai parduotuviu). Mano patarimas butu: vaziuot i Ikeja Janki, jei ko nerasi gryzdama uzsuksi i kita Ikeja (arciau LT puses). Man taip ne viena karta buvo, kad vienoj Ikejoj nebuvo, o kitoj radau.
P.S. jei esat su vyru gerbejai kokios tai sporto sakos, ar siaip sau, savo vaikui nori ko sportisko rekomendoju uzsukti i parduotuve "Decathlon" ten visos sporto saku prekes (nuo priemoniu iki rubu, avalynes)po vienu stogu. Kaip as dabar sakau, ten mano vyro rojus lotuliukas.gif  Randasi ir pradzioj warsuvos, ir gale (netoli Ikeju). Cia siaip mergaitiskai  blush2.gif

Aciu tau labai 4u.gif as jau ir priekaba radau kur issinuomoti, tik vyras simta prizasciu ir darbu randa,kad tik nevaziuoti smile.gif

QUOTE(*Kristal* @ 2012 11 26, 23:52)
gal kurią domina tokia kooperacija  ax.gif  tik reiktų iš Vilniaus plius parsisiųsti

http://www.supermama...;#entry59464775

o ka tu valai su tuo akmeniu? Salamandra, gal musu stalvirsiams cia butu "panaceja" biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2012 11 27, 12:08)

o ka tu valai su tuo akmeniu? Salamandra, gal musu stalvirsiams cia butu "panaceja"  biggrin.gif  g.gif

dar nieko nevalau, noriu išbandyti. Parodoj klausiau tai sakė kad tinka granitiniams stalviršiams (toks ir pas mane nusimato). sudėtyje yra glicerino, tai paskui nuvalytas daiktas pasidengia tokia kaip apsaugine "plėvele " ir mažiau įgeria nešvarumų.

Produkto aprašymas

http://www.domarus.l...vers_val_pr.htm
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 11 27, 11:30)
dar nieko nevalau, noriu išbandyti. Parodoj klausiau tai sakė kad tinka granitiniams stalviršiams (toks ir pas mane nusimato). sudėtyje yra glicerino, tai paskui nuvalytas daiktas pasidengia tokia kaip apsaugine "plėvele " ir mažiau įgeria nešvarumų.

Produkto aprašymas

http://www.domarus.l...vers_val_pr.htm

aprašymas labai geras ok.gif ar kas yra išbandęs g.gif reiktų ir man tada doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 11 26, 14:38)
biggrin.gif  thumbup.gif  kai parasei ir as susimasciau biggrin.gif
Papildyta:

oj Dekui uz info thumbup.gif  supratau thumbup.gif

http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...h?v=KWxVSX_uoag

net jeigu Jūs elektros apšvietimui nebūsite išsivedžioję - galima nuimti tas lubas, suvedžioti viską ir vėl jas uždėti (aišku reiks meistrus kviestis)

o jeigu laidus ir šviestuvų pakabinimo vietas būsite paruošę, priklausomai nuo lubų tipo, arba paprasčiausiai išpjausite skylę, arba pirma klijuojasi spec lankelis, kuris užfiksuoja įtempiamas lubas o paskui lankelio vidurys išsipjauna ir turite tokią pat skylutę kaip ir gipso atveju. Lubų ardyti nebreikia.

nežinau kaip yra iš tikrųjų (gal kas turite įsirengę??) bet žmonės kalba, jog po jomis labai įkyriai įsitaiso musės, pradeda daužytis į tas lubas kol užsilenkia ir jei apšvietimas darytas po lubomis arba apsišviečia tos įtempiamos iš vidaus - matosi paskui visi tie vabaliukai. o išvalyti nelengva - reikt lupt lubas g.gif
Atsakyti
Sveiki,
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 27, 12:37)
http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...h?v=KWxVSX_uoag

net jeigu Jūs elektros apšvietimui nebūsite išsivedžioję - galima nuimti tas lubas, suvedžioti viską ir vėl jas uždėti (aišku reiks meistrus kviestis)

o jeigu laidus ir šviestuvų pakabinimo vietas būsite paruošę, priklausomai nuo lubų tipo, arba paprasčiausiai išpjausite skylę, arba pirma klijuojasi spec lankelis, kuris užfiksuoja įtempiamas lubas o paskui lankelio vidurys išsipjauna ir turite tokią pat skylutę kaip ir gipso atveju. Lubų ardyti nebreikia.

nežinau kaip yra iš tikrųjų (gal kas turite įsirengę??) bet žmonės kalba, jog po jomis labai įkyriai įsitaiso musės, pradeda daužytis į tas lubas kol užsilenkia ir jei apšvietimas darytas po lubomis arba apsišviečia tos įtempiamos iš vidaus - matosi paskui visi tie vabaliukai. o išvalyti nelengva - reikt lupt lubas  g.gif

Siaip kiek pamenu berods Samta0204 turi sias lubas pasidariusi svetaineje ir kiek prisimenu jos komentara tai, kad gailis, kad visame name tokiu lubu nedare.

Mes kazkaip apsisprende esam, kad darysim butent tokias lubas, nes nenorim to gipso kartono.
Visi labai daznai komentuoja, bet realiai nebuna su tuo susidure. Zmones dazniausiai baiminasi visu naujoviu, nors sios lubos ne kokia naujove g.gif tik ju technologija patobulejo. 4u.gif
Mes uztat ir isbandysim. O paskui visiems galesim pasakyti kaip istikruju yra smile.gif
Atsakyti
http://www.facebook.com/#!/photo.php?f...e=3&theater

Kaip jums ideja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2012 11 27, 10:57)
aprašymas labai geras  ok.gif ar kas yra išbandęs  g.gif  reiktų ir man tada  doh.gif  4u.gif

As turiu antra ipakavima nusipirkusi, naudoju jau gal 4 metus. Bet paskutini pirkau pavasari ir labai greitai susinaudojo si karta, kazka jie ten jau makles suka, mazesni kieki ideda taip itariu. Ir kempinele daug prastesne, jau ismeciau, o pirmaja naudojausi virs 3 metu ir buvo gera doh.gif
QUOTE(vilmameilute @ 2012 11 27, 14:08)

Dulkem rojus biggrin.gif
Atsakyti