Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

Žinot, vargau ir aš su durim, kaip ir su viskuo. Atrodo, žinai, kai jau reikia nebežinai doh.gif Galvojau ne tik apie stilių. Ko aš iš tų durų noriu. Ar jos gros pirmu smuiku, ar harmoningai įsilies į interjerą. Ir apie stiklus galvojau ir nedėjau jų. Tikrai durys būna dažniausiai atidarytos.
Taigi, dabar laukiu rezultato, nesulaukiu. Kaip jau užsitempė su tais medinukais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 11 15, 10:06)
Baltos durys dabar "madingos", nes daug kas namus rengiasi klasikiniu stiliumi. O patarti, nežinant koks stilius dominuos namuose, išties nelengva...  rolleyes.gif  biggrin.gif

Pirtelę ir mes statysim....  wub.gif Jeigu pirtis nėra pabaliavojimo vieta, o rami atsipalaidavimo vieta, didelio vargo su tvarkymu nematau. Man pirtis ir baliavojimai yra nesuderinami dalykai. Didžiausią malonumą iš pirties gauname tada, kai į ją einam dviese su MB, nuogi ( kaip ir turėtų būti), su įvairiausiom kūno procedūrom, masažais, vantomis ir pan. Žodžiu, pirtis turi atlikti savo tiesioginę funkciją- švarinti kūną ir sielą.. wub.gif  Va tada po pirties jautiesi lyg ant sparnų...  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 11 15, 10:17)
Žinot, vargau ir aš su durim, kaip ir su viskuo. Atrodo, žinai, kai jau reikia nebežinai doh.gif Galvojau ne tik apie stilių. Ko aš iš tų durų noriu. Ar jos gros pirmu smuiku, ar harmoningai įsilies į interjerą. Ir apie stiklus galvojau ir nedėjau jų. Tikrai durys būna dažniausiai atidarytos.
Taigi, dabar laukiu rezultato, nesulaukiu. Kaip jau užsitempė su tais medinukais doh.gif

o pas ka uzsakinejot duris? g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 11 15, 13:57)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Papildyta:

o pas ka uzsakinejot duris? g.gif

Vamedoj.
Atsakyti
Mes dejome stikla visose duryse. Tiesa, stiklas matinis, dvigubas. Ir kas uz jo nesimato, ir sviesa praleidzia. Galima matyti, ar kas tuolete sedi, ar ne, sviesa palikes ar ne. Tuolete siaura juostele dejom stiklo, o kitose daug stiklo ir labai liux. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 11 15, 12:06)

Pirtelę ir mes statysim....  wub.gif Jeigu pirtis nėra pabaliavojimo vieta, o rami atsipalaidavimo vieta, didelio vargo su tvarkymu nematau. Man pirtis ir baliavojimai yra nesuderinami dalykai. Didžiausią malonumą iš pirties gauname tada, kai į ją einam dviese su MB, nuogi ( kaip ir turėtų būti), su įvairiausiom kūno procedūrom, masažais, vantomis ir pan. Žodžiu, pirtis turi atlikti savo tiesioginę funkciją- švarinti kūną ir sielą.. wub.gif  Va tada po pirties jautiesi lyg ant sparnų...  biggrin.gif

Sveikos.

va taip ir as isivaizduoju nuosava pirti biggrin.gif . Tai turbut ir to velymo gal daug ir nebutu.
Papildyta:
Gal kas matet kur klasikines baro kedes su atlosais, medinem kojom? o tai pagrindines Klaipedos vietas ismaisiau bet neradau. pilna plastiko, metalo (moderno) o vat aukstu azuoliniu rast nepavyksta.
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2012 11 15, 18:52)
Gal kas matet kur klasikines baro kedes su atlosais, medinem kojom? o tai pagrindines Klaipedos vietas ismaisiau bet neradau. pilna plastiko, metalo (moderno) o vat aukstu azuoliniu rast nepavyksta.

O audėjo baldų centre( arenoj) žiūrėjot? esu ten mačius
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2012 11 15, 18:52)
Sveikos.

va taip ir as isivaizduoju nuosava pirti  biggrin.gif  . Tai turbut ir to velymo gal daug ir nebutu.
Papildyta:

pirkom azuolines kedes is Arenoje esancios baldu parduotuves. Ten lietuviskos medines kedes... thumbup.gif (beje, turetu albume matytis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pra: 15 lapkričio 2012 - 20:08
Nu bet kad neseniai Jyske buvau, nebemačiau tos baldų parduotuvės iškabos g.gif pagalvojau kad įėjimą gal pakeitė nuo Taikos pr. pusės, patingėjau patikrinti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lana*** @ 2012 11 15, 11:41)
tai jau ikurtuvem kvepia biggrin.gif kada planuojat? ax.gif  4u.gif

jau nebeplanuojam doh.gif biggrin.gif dar gi virtuvinio neturim ir buitinės technikos dar neužsisakę blush2.gif ir vonios nėr, tai ką čia gali planuoti biggrin.gif
Atsakyti
Vameda ir mums vėluoja jau 2 savaites. doh.gif
O Audejo baldų centras issikele į Elektromarkt 2a.
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 11 15, 23:18)
Vameda ir mums vėluoja jau 2 savaites.  doh.gif
O Audejo baldų centras issikele į Elektromarkt 2a.

JUms gerai, kad 2 sav. Kada užsakėt?
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 11 15, 23:39)
JUms gerai, kad 2 sav. Kada užsakėt?

Dar buvo šilta. 4u.gif Sutarėme iki lapkričio 1d. verysad.gif
2 duris ir laiptus turime jų iš seniau - nesiskundžiu dėl kokybės, bet su tuo velavimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 11 16, 10:19)
Dar buvo šilta. 4u.gif  Sutarėme iki lapkričio 1d.  verysad.gif
2 duris ir laiptus turime jų iš seniau - nesiskundžiu dėl kokybės, bet su tuo velavimu  doh.gif

Mes liepos 11d. pasirašėm sutartį, padavėm rankpinigius. Vat, neseniai tik pakopas sudėjo, gražu. Bet jau kiek likusių lauksim net neįsivaizduoju. Mus irgi spaudžia laikas. Tai jau ir juos pradėjom spausti. Nu ką daryt. Matyt, neapsiskaičiavo žmogus, kiek apsiimti gali.
Lauko durys pas Šopą apie mėnėsį vėlavo doh.gif Tai taip, žmogus, kartais nei paleistas, nei pakartas.
Atsakyti