Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(*Kristal* @ 2012 11 16, 16:14)
ot tai daba turėsiu reikalų kita savaitę  doh.gif čia jau tiksliai kaip tam studentui viską pasilikt paskutiniai nakčiai  biggrin.gif dėkui  4u.gif

mes netgi turejom savo virtuvininkui po sutarteles pasirasymo pasakyt isrinktu imontuojamo gartraukio ir saldytuvo modeliukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana***: 16 lapkričio 2012 - 22:32
QUOTE(Lana*** @ 2012 11 16, 23:31)
[B]
mes netgi turejom savo virtuvininkui po sutarteles pasirasymo pasakyt isrinktu imontuojamo gartraukio ir saldytuvo modeliukus 4u.gif

drinks_cheers.gif
Siunčiau visą išsirinktą techniką.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 11 16, 23:33)
drinks_cheers.gif
Siunčiau visą išsirinktą techniką.

Aš irgi 4u.gif O gartrauki net vežiau į cecha. Ir viską jie man atvažiavę montuot virtuvinio sumontavo be jokių atsikalbinejimu 4u.gif
Neturėjau bėdų su virtuvininkais ir su drabuzinem (Akai). O visi kiti meluoja dėl pristatymo laiko ir net neraudonuoja... Ai dar Glasvega be priekaištų ir laiku.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

modelius ir brėžinius daviau ir aš, tik pati technika dar nenupirkta ax.gif

QUOTE(salamandra07 @ 2012 11 17, 01:16)
Aš irgi  4u.gif  O gartrauki net vežiau į cecha. Ir viską jie man atvažiavę montuot virtuvinio sumontavo be jokių atsikalbinejimu  4u.gif
Neturėjau bėdų su virtuvininkais ir su drabuzinem (Akai). O visi kiti meluoja dėl pristatymo laiko ir net neraudonuoja... Ai dar Glasvega be priekaištų ir laiku.

- pridedu dėl terminų pliusą ir aš "AKAI", kiek suvėlavo, bet tik dėl mūsų pačių, nes aš spalvų niekaip neišsirinkdavau doh.gif nes jie dirba su ZAR beicais, kurie labiau paryškina rieves medyje, o aš taip nenorėjau blush2.gif tai reikėjo priderint iš kitų beicų

-- drinks_cheers.gif nu jau tikrai taip liežuvius pagalandę, tik kol užsakymą priima viskas "non stop", o paskui ir prasideda doh.gif

--- mes kaip nekeista nestrigom su laiptų pakopom ir durim, žmogelis pats skambindavo ir skubindavo rinktis modelį, spalvas, spynas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 11 17, 12:39)
Labas rytas  4u.gif
mes kaip nekeista nestrigom su laiptų pakopom ir durim, žmogelis pats skambindavo ir skubindavo rinktis modelį, spalvas, spynas ir pan.

o kas jums daro? 4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana***: 17 lapkričio 2012 - 13:17
QUOTE(*Kristal* @ 2012 11 17, 12:39)
Labas rytas  4u.gif

modelius ir brėžinius daviau ir aš, tik pati technika dar nenupirkta  ax.gif

kokius modelius pasirinkai? man ir jau reikes prisesti rinktis, tik laiko nelabai rasta.
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 11 16, 00:18)
Vameda ir mums vėluoja jau 2 savaites.  doh.gif
O Audejo baldų centras issikele į Elektromarkt 2a.

sveikos.

aciu uz pastebejima, nes butent Arenoj radau tucias patalpas, o tiksliai zinojau kad kazkada daug baldu buvo smile.gif
Papildyta:
kazkaip sakot kad daug kam velavo su virtuvinio baldu gamyba, nu idomu pasidare kiek man vieluos, daro tai tie patys kur rytinei-kavai dare biggrin.gif , jai dare ilgoookai .

Atsakyti
Labas vakaras. Gal kas daretes zaibosauga. Ar dar kas uzsiima tuo be eziuku?
Atsakyti
Merginos, o kur draudžiatės namus? Galvoju, kad reiktų jau, tik nežinau į kurią čia kreiptis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2012 11 17, 15:15)
o kas jums daro? 4u:

tokia Algirdo Žiaušio IĮ

QUOTE(A&T @ 2012 11 17, 19:28)
kokius modelius pasirinkai? man ir jau reikes prisesti rinktis, tik laiko nelabai rasta.

reik eit popierius kilnot, nes jau taip seniai daviau, kad jau ir pamiršau, kokie tie modeliai biggrin.gif tiksliau į a.ž. parašysiu kai susirasiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 11 17, 22:03)
Merginos, o kur draudžiatės namus? Galvoju, kad reiktų jau, tik nežinau į kurią čia kreiptis g.gif

Na pas mus yra draustas ir butas ir namas. Draudemes ERGO, nes bankas ten su jais dirba ir t.t. Bet nzn, kaip aprims darbai ir bus laiko, bandysiu pasidometi kitomis draudimo imonemis, nes man Ergo kaip ir nelabai patinka, nes bute buvo vienas draudiminis ivykis ( mane apliejo kaimynai) ir jeigu jie butu isstate saskaita kaimynams, tai man butu padidine imoka, tik nesuprantu kodel man, taigi ne as apliejau, o mane...
Papildyta:
Ir dar .......turiu klausimuka del cokolio.....Kadangi mes nespejome jo apklijuoti klinkeriu, tai ziemai jis liks plikas, bet norejau pasidometi kuom ji butu galima istepti, hermetizuoti nuo dregmes ir t.t??
Papildyta:
QUOTE(Greta222 @ 2012 11 17, 21:15)
Labas vakaras. Gal kas daretes zaibosauga. Ar dar kas uzsiima tuo be eziuku?

Yra dar tokia UAB Zaibosauga. Na mes nesidareme dar zaibosaugos, bet tiesiog ziurejau kas cia ka daro....
Papildyta:
QUOTE(pra @ 2012 11 16, 11:26)
tai jau tikrai su tais medinukais vargo yra...mes irgi turbut labiausiai su jais pravargom, ir velavo, ir dar visokiu problemu buvo... o atrodo emem rekomenduota zmogu...brrr...

Pas mus su medinukais irgi tas pats....duru uzsakymas padarytas rugsejo 18....sake apie 5 savaites darys, na viskas ok.....Skambinu spalio 22, sake po 3 savaiciu jau bus durys, siandiena jau lapkricio 18, kol kas nera nei duru, nieko.....Salyginai gerai, kad veluoja, nes baigiasi jau kapeikos, laukiu gruodzio pradzios smile.gif...bet vistiek.....viena sneka, kita daro....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mopsyte: 18 lapkričio 2012 - 13:59
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 11 17, 23:03)

as nama draudziu ERGO. po to kai isilauze tai suskubau ir del draudimo ir signalizacija pasijungti.
Atsakyti