QUOTE(Spindulėlė @ 2012 11 17, 22:03)
Merginos, o kur draudžiatės namus? Galvoju, kad reiktų jau, tik nežinau į kurią čia kreiptis
Na pas mus yra draustas ir butas ir namas. Draudemes ERGO, nes bankas ten su jais dirba ir t.t. Bet nzn, kaip aprims darbai ir bus laiko, bandysiu pasidometi kitomis draudimo imonemis, nes man Ergo kaip ir nelabai patinka, nes bute buvo vienas draudiminis ivykis ( mane apliejo kaimynai) ir jeigu jie butu isstate saskaita kaimynams, tai man butu padidine imoka, tik nesuprantu kodel man, taigi ne as apliejau, o mane...
Papildyta:
Ir dar .......turiu klausimuka del cokolio.....Kadangi mes nespejome jo apklijuoti klinkeriu, tai ziemai jis liks plikas, bet norejau pasidometi kuom ji butu galima istepti, hermetizuoti nuo dregmes ir t.t??
Papildyta:
QUOTE(Greta222 @ 2012 11 17, 21:15)
Labas vakaras. Gal kas daretes zaibosauga. Ar dar kas uzsiima tuo be eziuku?
Yra dar tokia UAB Zaibosauga. Na mes nesidareme dar zaibosaugos, bet tiesiog ziurejau kas cia ka daro....
Papildyta:
QUOTE(pra @ 2012 11 16, 11:26)
tai jau tikrai su tais medinukais vargo yra...mes irgi turbut labiausiai su jais pravargom, ir velavo, ir dar visokiu problemu buvo... o atrodo emem rekomenduota zmogu...brrr...
Pas mus su medinukais irgi tas pats....duru uzsakymas padarytas rugsejo 18....sake apie 5 savaites darys, na viskas ok.....Skambinu spalio 22, sake po 3 savaiciu jau bus durys, siandiena jau lapkricio 18, kol kas nera nei duru, nieko.....Salyginai gerai, kad veluoja, nes baigiasi jau kapeikos, laukiu gruodzio pradzios

...bet vistiek.....viena sneka, kita daro....