Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 12 20, 10:25)

Norejau paklaust del langu... Pa jus jie plastikiniai ar mediniai ? Planuoju langus det ir suskirstytus. Tik neapsisprendziu del spalvos doh.gif Gal patarsi, kur placiausias pasirinkimas skirstytu langu :4u:Planuojam plastikinius, bet dar negalutinai apsisprende doh.gif

Gal ir kitos merginos patars tuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Buvau komandiruotej ir teko atitrukti nuo SM doh.gif

Aciu visoms labai uz info del architektu, reikes po truputi deliotis veksmu grafika biggrin.gif
Maciau apie baldus kalbejotes, as daug metu darbu susijusi su IKEA, tai galiu pasakyti, kad atsargiai su ju kokybe... kaip kurie gaminiai aisku, bet jeigu galima pakenteti, pataupyti, geriau pirkti ne is tokiu, kurie tokio lygio masine prekyba uzsiimineja 4u.gif

Merginos, imone, kurioje dirbu pries Kaledas padare azuolo masyvo stalu ispardavima, idejau info ir i SM skelbimu lenta, gal kuriai reikia kazko, kainos mazos labai daba, tokiu stalu daugiau negaminsim, tai isparduoda kas liko... jeigu prie vidaus interjero netinka, tai i terasa pasiziurekit gal tiks kuriai mirksiukas.gif

Azuoliniai stalai

Papildyta:

QUOTE(sania @ 2012 12 20, 09:31)
Norejau paklaust del langu... Pa jus jie plastikiniai ar mediniai ? Planuoju langus det ir suskirstytus. Tik neapsisprendziu del spalvos doh.gif Gal patarsi, kur placiausias pasirinkimas skirstytu langu :4u:Planuojam plastikinius, bet dar negalutinai apsisprende doh.gif 

del langu turiu labai gera varianta, yra atsiradusi imone UAB "Langu brokeris" - jie ivairaus tipo langu specai, sudare sutartis su dauguma LT veikianciu langu gamintoju/prekiautoju, siulyciau su jais susisiekti ir pasitarti, manau, kad nepasiriksi taip padarius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pravelli: 20 gruodžio 2012 - 09:35
QUOTE(sania @ 2012 12 20, 10:31)

Mediniai. Skirsto visi. Tik labai apsiskaiciuok kiek ant kiek nori kad tie "langiukai" butu ir kai galvosi apie langu dydi vienoj patalpoj, pasiskaiciuok, kad tie langiukai gautusi daugmaz vienodi. Nezinau ar supratai g.gif , bet man negrazu asmeniskai kai vienoj patalpoj visokiu dydziu, formu tu langiuku buna.
O tai kada jums cia tu langu reikes?
Atsakyti
nepaskaiciau, vishta, kad komerciniu skelbimu deti negalima i skelbimu lenta doh.gif blush2.gif moderatore istryne...

yra nuoroda skelbiu portale

Azuoliniai stalai
Atsakyti
QUOTE(Pravelli @ 2012 12 20, 11:17)
nepaskaiciau, vishta, kad komerciniu skelbimu deti negalima i skelbimu lenta  doh.gif  blush2.gif  moderatore istryne...

yra nuoroda skelbiu portale

Azuoliniai stalai

Nieko nematau schmoll.gif

Aš žiūriu tas orų prognozes, tai kas dieną vis kitaip.
Buvo +, patapo -30, dabar apie 20. Nu nežinau, nežinau. Tokio prognozistė ir aš galėčiau būt. Vistiek vakrug da okolo pataikysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 12 20, 11:26)
Buvo +, patapo -30, dabar apie 20. Nu nežinau, nežinau. Tokio prognozistė ir aš galėčiau būt. Vistiek vakrug da okolo pataikysi biggrin.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 12 20, 10:26)
*Nieko nematau schmoll.gif

**Tokio prognozistė ir aš galėčiau būt. Vistiek vakrug da okolo pataikysi biggrin.gif

* atsiųsk į AZ savo el.pasto adresa - atsiusiu sarasiuka su foto ir kainom mirksiukas.gif
** lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravelli @ 2012 12 20, 13:25)
* atsiųsk į AZ savo el.pasto adresa - atsiusiu sarasiuka su foto ir kainom  mirksiukas.gif
**  lotuliukas.gif  thumbup.gif

parasyk man i AZ ta puslapi su visom kainom.
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 12 20, 12:10)
Mediniai. Skirsto visi. Tik labai apsiskaiciuok kiek ant kiek nori kad tie "langiukai" butu ir kai galvosi apie langu dydi vienoj patalpoj, pasiskaiciuok, kad tie langiukai gautusi daugmaz vienodi. Nezinau ar supratai g.gif , bet man negrazu asmeniskai kai vienoj patalpoj visokiu dydziu, formu tu langiuku buna.
O tai kada jums cia tu langu reikes?

As galvojau, kad langu skirstymas vyksta standartiskai...o cia net pasirinkti galima g.gif smile.gif
O langu reikes, kai jau sienos namo stoves biggrin.gif Bet kadangi dabar turiu laisvesnio laiko, tai domiuosi viskuom kuo galiu....renku info....Po nauju einam pas architekta, tai noriu daug maz zinot kas ir kaip buna, kad galeciua su architektu padiskutuot.
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2012 12 20, 19:10)
As galvojau, kad langu skirstymas vyksta standartiskai...o cia net pasirinkti galima g.gif  smile.gif
O langu reikes, kai jau sienos namo stoves  biggrin.gif Bet kadangi dabar turiu laisvesnio laiko, tai domiuosi viskuom kuo galiu....renku info....Po nauju einam pas architekta, tai noriu daug maz zinot kas ir kaip buna, kad galeciua su architektu padiskutuot.

Gali pasirinkti ar langiukai bus horizontaliai ir vertikaliai ar 20x20 ar 30x30 ar 20x30 ar 20 x40.............................
As pamenu, uzmacius kelis namus su suskirstytais langais, vaziavau prie ju ir matavausi tuos langiukus biggrin.gif . Norejau ne kvadratiniu ir ne maziuku. Po to paisiausi ant sienu kiekviena langa ir skirsciau su kreida, tada ziurejau i vaizda biggrin.gif . As name cackinaus su viskuo, todel ir nenoriu antro namo thumbup.gif .
Architektui dzin tavo langu skirtukai (as manau), turi pati ismastyti cool.gif ...
Pas mus kazkur 30x40cm. rolleyes.gif , nes jei mazesni, man kazkaip ju gaunasi labai daug g.gif .
Atrodo tokia nereiksminga smulmena, o reik visgi apgalvot...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 12 21, 01:13)
Gali pasirinkti ar langiukai bus horizontaliai ir vertikaliai ar 20x20 ar 30x30 ar 20x30 ar 20 x40.............................
As pamenu, uzmacius kelis namus su suskirstytais langais, vaziavau prie ju ir matavausi tuos langiukus biggrin.gif . Norejau ne kvadratiniu ir ne maziuku. Po to paisiausi ant sienu kiekviena langa ir skirsciau su kreida, tada ziurejau i vaizda biggrin.gif . As name cackinaus su viskuo, todel ir nenoriu antro namo  thumbup.gif .
Architektui dzin tavo langu skirtukai (as manau), turi pati ismastyti  cool.gif ...
Pas mus kazkur 30x40cm. rolleyes.gif , nes jei mazesni, man kazkaip ju gaunasi labai daug g.gif .
Atrodo tokia nereiksminga smulmena, o reik visgi apgalvot...

Aciu 4u.gif
O i architektas tai vis tiek turi zinot kokie bus langai, nes juos juk reik i projekta "ipaisyt" Aisku, tai galima ir ant pat galo projekto, bet kaip sakau turiu laisvesnio laiko, tai ir ziurinejuosi.
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 12 20, 17:03)
parasyk man i AZ ta puslapi su visom kainom.
Dekui 4u.gif

Labas rytelis 4u.gif

as turiu excell'ini failiuka, tai parasyk man savo el.pasta - atsiusiu 4u.gif
Atsakyti