Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

blink.gif kur dingot blink.gif

user posted image

Ir vėl per slenkstį ritasi metai,paskendę švenčių šurmuly.
Ir vėl nauji dienų verpetai įsuks savąjam sukury...
Ir džiaugsimės, ir kartais klupsim, tačiau keliausime pirmyn,
O vakarais ramybę supsim paguldę šiltame lopšy...
Laimingų Naujųjų Metų!
Atsakyti
Linksmu, darbingu, kupinu meiles ateinanciu 2013 metu!
Atsakyti
Lai Naujieji Metai būna geresni nei praėję.
Daug Jums kūrybinių idėjų, ištvermės, planų įgyvendinimo, lai mažos nesėkmės nesustabdo, o pastūmėja eiti į priekį dar ryžtingiau, su didesne drąsa, pasitikėjimu.
Linkiu džiaugtis kiekvienu pasiekimu, kiekviena smulkmena, artimųjų šypsena,ir, tiesiog kiekviena diena...

user posted image
Atsakyti
Visus šios temos Lietuvos "statybininkus" su Naujais Metais !
Linkiu kuo mažiau chaltūros Jūsų visų namuose !!!!
user posted image
Atsakyti
Su Naujais metais, merginos 4u.gif Linkiu 2013 m. ir toliau sėkmingai kurti savo jaukius namučius 4u.gif

Atsakyti
na kaip matau pries ir po nauju tema apmirus - turbut dar visi svencia biggrin.gif
o as jau su klausimu, gal kas zinote kiek kainuoja apsiltinti stoga vata, t.y. kiek meistrai ima uz darba? gal kas turit gerus meistrus, kurie siltina atogus?
Dekui 4u.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir aš su sveikinimais ir linkėjimais! Visiems gerų naujų metų, kad gyvatė negeltų, o padėtų visur kaip reikiant suktis ir esant reikalui išsisukti wink.gif
Atsakyti
Sveiki visi ir visos! Su Naujais metukais visus! Visiems palinkesiu smarkiai pasistumeti i prieki su namuku statybomis, pasiekti maxi rezultata, kuo maziau broko ir kuo maziau nervuku.
Atsakyti
Ir aš noriu pasveikinti su NAUJAISIAIS 2013 METAIS drinks_cheers.gif
Syri nereali fotkė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituuukas @ 2013 01 02, 16:37)
Ir aš noriu pasveikinti su NAUJAISIAIS 2013 METAIS drinks_cheers.gif
Syri nereali fotkė biggrin.gif

norėjai pasakyti REALI, ania tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 01 02, 19:36)
norėjai pasakyti REALI, ania  tongue.gif

Nerealiai reali thumbup.gif čia iš tavo statybų aikštelės? tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
pribrendo jau laikas ir man prisijungti prie Jūsųsmile.gif taip atsitinka turbūt dėl dviejų priežasčių dažniausiai: atsiranda vaikai arba statai namąsmile.gif
Jau pavasarį pradėsime statybas Klaipėdos raj, tarp Gargždų ir Dauparų. Dabar intensyviai ieškom statybininkų. Forume kiek paskaitinėjau, prie rekomenduojamų jų negausu tikrai. Gal galite ką parekomenduoti? Visą dėžutę kad galėtų pastatyti. Patys dabar gyvenam Vilniuj, todėl mums paieškos yra baisiai sudėtingos, namų apžiūrėti (jau pastatytų) taip pat neišeina, grįžtam retokai. Tikrai labai pagelbėtumėt su patarimais, nes dabar pas mus tokia jau pradžių pradžia. Gal net būtų galima kada privažioti savaitgalį gyvai pakalbėt, apžiūrėti atliktus darbus, tikrai praverstų ir būtume labai dėkingi wink.gif
Lauksiu žinių.
p.s. su praėjusiom.
Atsakyti