Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Spindulėlė @ 2012 11 20, 11:11)
Man atrodo, kad neturi reikšmės garažas ar katilinė. Save gerbiantis meistras nedės bet kaip. Maniškis bent jau sakė, kad dar sunkiau tokias patalpas klijuot, nes žmonės nusiperka plyteles visokias nekokias.

drinks_cheers.gif man irgi sake, kad nera skirtumo kokia patalpa. Garazuose sake buna dar sunkaiu ir del plyteliu pigumo ir del sienu ir grindu netobulumo, sako buna visokiu banguotu ir grindu ir sienu biggrin.gif

braske, ar atsiusti i AZ tel. nr. plytelsiko? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritaram @ 2012 11 20, 11:16)
To tikrai negalėsiu pasakyti, nes jis viršuje darbavosi, tai ne ką galėjau matyti. O pultelis tai toks pat kaip ir vidaaus patalpoje  smile.gif

Supratau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Papasakosiu naujausia bajari kuri patyriau siandiena name: Girdziu kas tai krapstos, nu nejauku, garsas lyg kazkas metaline palange barskintu, einu letai link to garso, nu nesuprantu krebzda lubos IIa tik ziuriu o gi pele tampo Priesg. signal. raudona laida ir matau jos nosi per ta nedidele skylute doh.gif
Pas mane palepe aklina jokiu rodos angu nera, vienintele anga nuo stogo i palepe ventiliacija g.gif
Nu ir kaip man ja gaudyt dabar? dar laidus pagriaus. Vyras sake padeliok to apnuodyto maisto visur gal isalkus islys paesti... nu sakes susisuks lizda palubej,o as galesiu klausytis kaip jie ten laksto doh.gif
Papildyta:
QUOTE(neinzy @ 2012 11 19, 18:12)
man dare tas pats- tikrai veluos  4u.gif vat ir dabar uzsisakem papildomai spintele pakabinama- tai zadejo spalio menesiui- jei neskambinsiu pastoviai priminti- tai kazin ar velykoms gausiu  biggrin.gif

Nu jo jau tikiu kad teks laukti, tik as dar neskambinau, sake padarys iki Kaledu, tai ir sedziu remei, jei ka tai po Nauju metu vaziuosiu ne i dirbtuves o tiesiai i namus, jo beda kad zinau kur gyvena jis biggrin.gif Tik tiek kad kaina padori pas ji, nes toks panasus Vokej III mano virtuvinis su baru kaina vir 30t. doh.gif nemanau kad uz tokia kaina stebukla sukurtu ir stalvirsis paprastatas, bent jau lieto akmens butu.
nieko nuostabaus kad kitoms paskaiciuoja 29t, durneliu iesko ir tiek. azuolas yra azuolas tik firmos skirias, tuo paciu ir apetitas uzdirbti. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif , griztu i buri, buvau pas seses Vilniuj, tai i kompa net akies krasteliu nepaziurejau, turejom 4 pasiutusius vaikus biggrin.gif .

Aciu, Rituuukas uz pavadavima kuriant tema 4u.gif .

Tik ka paskaiciau posta Palangos mamos apie peles g.gif . Ogi vakar einu i katiline, kazkokia deze ant saldiklio sujudejo, nu galvoju, sakes, vaidenas jau, reik eit miegot (buvau nesveikai pavargus, miego trukumas, nes seses 30 sventem nezinau kiek dienu lotuliukas.gif ), po to ziuriu pele isropoja blink.gif , puoliau MB kviest, kad kate nestu i garaza, tai palikom ja ten nakciai, bet pelutis nuskuode i malku kruva ir pasvilpk. MB siandien nupirko pelekauta. Dar siandien santechnikas sake, kad yra kazkas kysamo i rozete, skleidzia kazkokia vibracija ir peles, vabalai iseina lauk........ gal kas esat girdeje apie tai ???

Tema permeciau akim, tai kazkuri rase, kad nama tvarko 3 val., nu man visa diena tam iseina, gal nemoku tvarkytis unsure.gif , nes jau pabodo 1 diena skirt i savaite tvarkymuisi cool.gif .
Atsakyti
prisipirkau nuodu senukuose, tai eisiu pavaisint tas savo peles, bandysiu pro ta maza skylute kuri kokiu 3cm ikist 30g nuodu, . O zinokit patraukiau ta raudona laida priesgaisrini tai visas sukapotas tik viela ties viduriu blink.gif nu tikra PYZ..A ten jau niekaip daviklio nepritvirtins.

i rozetes kisamus reklamavo teleparduotuve, tik gerai kambari jei ju yra, o kaip man i palepe pajungt, jokiu sansu doh.gif
negi ir man kates reiks, ir dar vargse palepej gyvent tures biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 20, 20:05)
Sveikos  bigsmile.gif ,

Tema permeciau akim, tai kazkuri rase, kad nama tvarko 3 val., nu man visa diena tam iseina, gal nemoku tvarkytis  unsure.gif , nes jau pabodo 1 diena skirt i savaite tvarkymuisi  cool.gif .

AHA sakiau kad didokas tavo namas biggrin.gif , nerra ko stebetis kad ilgai tvarkais. Atsiusk man musu albumo slaptazodi, o tai neieinu, ar nebepamenu, o gal keitet biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palang-mamyte: 20 lapkričio 2012 - 19:21
Pas mus pelės garaže įsistaisė - tai bulvyčių, tai obuoliukų ar morkyčių paskanauja. Vieną rytą vyras akis į akį buvo susiktikęs su jomis - skanauja obuolio ir viskas biggrin.gif Tai aš pirkau nuodų, liepiau vyrui linkėjimus joms perduot smile.gif Buvo paruoštos "vaišės" su nuodais prie obuoliukų. Daba kažkaip antra diena obuoliukai po pasivaišinimo vysta - negi užteko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2012 11 20, 20:20)

AHA sakiau kad didokas tavo namas  biggrin.gif , nerra ko stebetis kad ilgai tvarkais. Atsiusk man musu albumo slaptazodi, o tai neieinu, ar nebepamenu, o gal keitet  biggrin.gif

Baik jau, kiek jau ten kvadratu uz tavo didesnis. As tiesiog neorganizuota, paslampineju su prisedimais prie kompo doh.gif , tai dienos ir nera... Bute irgi ilgai slampinedavau, tai ne kvadratura kalta pas mane.
O valytojos tai noriu, tik va reik dar palaukt to malonumo, o dar kol tiks kazkuri, nes susidariau vaizda, kad irgi ner paprasta gera, tinkama susirast ax.gif .
Atsakyti
Su pelemis si rudeni tai kazkoks kosmaras. Pas mus katilineje sienoje buvo isitaisiusi visa seimynele. Bet vyras su spastukais pagavo. Garaze ir tris sugavo. O va pas tevukus is vis "ciudai"...isgirdo, kad kazkokie keisti krebzdesiai girdisi svetaines minktame kampe, tai padejo spastukus....ir...kita diena pele ikliuvo...Kosmaras doh.gif Man didziausia baisybe peles fear.gif
Atsakyti
Ha, pelės niekis. Pas mus buvo žiurkės didžiausios.
Dar sienos tik buvo ir vatom uždėta. Žiemą nieks nedirbo. Jos vatoj lizdus susisuko ir eidavo šikt į vidurį kambarių doh.gif Ale š.. kaip gero katino. Galvojau, kad kaimynų katinas įlenda, bet kai pamačiau fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 11 20, 11:21)
drinks_cheers.gif  man irgi sake, kad nera skirtumo kokia patalpa. Garazuose sake buna dar sunkaiu ir del plyteliu pigumo ir del sienu ir grindu netobulumo, sako buna visokiu banguotu ir grindu ir sienu  biggrin.gif
braske, ar atsiusti i AZ tel. nr. plytelsiko?  smile.gif
Papildyta:
Supratau  4u.gif

jei gali mestelk i az meistro kontaktus.Dekui. o kas liecia virtuvinius- tame ir esme, kad kazkokios ispustos kainos.vokej man ir kad paskaiciavo 13000lt virtuvinis + 6000lt stalvirsis,tai ryt susitiksiu su Darium ziuresim ka jis paskaiciuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 20, 21:36)
Baik jau, kiek jau ten kvadratu uz tavo didesnis. As tiesiog neorganizuota, paslampineju su prisedimais prie kompo  doh.gif , tai dienos ir nera... Bute irgi ilgai slampinedavau, tai ne kvadratura kalta pas mane.
O valytojos tai noriu, tik va reik dar palaukt to malonumo, o dar kol tiks kazkuri, nes susidariau vaizda, kad irgi ner paprasta gera, tinkama susirast ax.gif .

nu jo turbut tas valymosi greitis priklauso nuo apsuku pas valytoja, seip as irgi daznai pamirstu kad namu ruosa pradejau lotuliukas.gif tai kas paskambino, tai kompas ziurek ir dingo valytoja kazkur biggrin.gif

Atsakyti
O jus nebijot pelems dėt nuodus? Juk kai pastips jos kokia bus smarve kol jos į mumijas pavirs... Jau geriau katinas ar spastai ...
Atsakyti
Jus atsargiai su peliu nuodais!!! Paskui kad nenulystu kur numirt tarp vatos,ar kur i palepes konstrukcijas. Geriau jau pelekautai arba ant kokios kietesnes plokstes klijus pelems uztepkit. Yra pirkti. gun_rifle.gif va joms Ziuriu cia jau darosi visuotine problema atsalus orams.
Atsakyti