Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras ''siuvinėjimo kryželiu'' procesas

Uodegyt- matai man skubiai rimtiems darbams nebūna, tai tiems siunčiuosi, o jei šiaip kokiam niekiukui- pirkdavau ne firminius vietoj, o dabar dar ir Madeiros užvežė, tai visai neprastai.
Zeruti- bet tikrai.... susekė mus, daba vėl bus namber van, o mes - galiorkoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 10 27, 22:23)

Zeruti- bet tikrai.... susekė mus, daba vėl bus namber van, o mes - galiorkoj  biggrin.gif

Nu blyn.... thumbup.gif thumbup.gif miargos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jau balsu susižvengiau, net mano kambariokas pribėgo, tikėdamas,kad KAŽKĄ eilinį kart parodysiu kompe...pasišalino nukabinęs nosį, nes nesuprato...o šiandien į diskusijas aš visai nesu linkusi...prie čili buvo ir vynas biggrin.gif ...
Atsakyti
mielos SM , stai kas man nutiko
user posted image
RIOLIS rinkinukas , pradejau siuvineti o spalvos visai neatitinka doh.gif pavyzdzio , issiuvineta dalis man nepatinka, spalvos "pešasi" ir nesiderina, gal kam taip buvo?
Atsakyti
Sveikos, aš irgi prisijungsiu smile30x30.png
Dar kol kas neturiu, kuo pasigirti, nes tik neseniai nusipirkau rinkinį ir pirmą kartą gyvenime pradėjau siuvinėt kryželiu. Kaip aš anksčiau šito malonumo neatradau... Aišku prisidariau sau papildomo darbo ir 10x10 langelius ne susibraižiau, o persiuvau linijas siūlu... Kai pamačiau medžiagos smulkumą, pabijojau braižyt (medžiaga - Zweigart Lugana 25). Bet turbūt įmanoma?..

Papildyta: Dabar tik pamačiau, kad temą truputį prikėliau iš "negyvų".. biggrin30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laugh_Cry: 08 rugpjūčio 2016 - 15:53