Įkraunama...
Įkraunama...

Meninė ir sportinė gimnastika

QUOTE(Onora @ 2013 09 11, 22:52)
Prasau placiau pakomentuoti ta visos seimos auka del sio sporto :-D

Nagi viskas labai paprasta- nebėr šeštadienių laisvų, ryte kai kam treniruotė. Žiūrėk, nebėr atostogų, nes kažkam vidury jų - respublikinės varžybos - nepaliksi juk vienos, tai visa šeimyna sėdi namie biggrin.gif . Ir t.t. biggrin.gif
Mums kartą taip teko atsisakyt ilgo savaitgalio Berlyne doh.gif . Jau bilietai buvo nupirkti, ir tik bac - respublikinės doh.gif
Atsakyti
O kur dar vakarai, praleisti vežiojant ir laukiant kol pasibaigs treniruotė blush2.gif
Atsakyti
Nuraminot smile.gif galvojau kazkas dar kitkas smile.gif
Pas mus nemazai treniruociu dienomis ir as tai nelaukiu, kol pasibaigs, nes laukti tikrai laiko gaisatis.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2013 09 12, 16:11)
Nuraminot smile.gif galvojau kazkas dar kitkas smile.gif
Pas mus nemazai treniruociu dienomis ir as tai nelaukiu, kol pasibaigs, nes laukti tikrai laiko gaisatis.

Gerai, jei mergaitė pati sugeba pareiti po treniruotės namo, bet kad nelabai daug tokių žinau schmoll.gif Maniškė treniruojasi mokykloje miesto centre (Kaunas), tai iš grupės gyvenančių miesto centre nelabai žinau. Tai kol buvo mažos, bet kuriuo atveju reikėdavo laukti. Namo nevažiuosi, neverta. Tai ir triniesi kur nors netoliese. Aplankai visas parduotuves aplink, per savaitę po 4-5 kartus doh.gif Beveik neįkyru, pasakyčiau. Sporto salėje irgi nesedėsi - reikia leisti dirbti trenerei, žiūrovai per treniruotę nereikalingi.
Manoji jau didelė, jau nebereikia taip "daboti", bet atsiranda kita problema - treniruotės vėliau ir ilgesnės. Kol parvažiuoja miesto transportu tamsiu paros metu - neramu. Grįžus laukia pamokos. Norisi, kad vaikas pailsėtų. Reiškia - geriau parsivežti pačiai. Bet kuriuo atveju esi susirišęs su treniruotėm ir sportu.
Jei treniruotės vyksta mokykloje prie namų, tai jau labai labai didelis +. Jums tada pasisekė smile.gif
Atsakyti
Nevazineja mano pati, bet atstumas toks, jog man gaunasi patogu grizti, jei treniruote valanda truktu tai laukciau. Kai paaugs tai ir viesuoju tr. Bus patogu jai paciai, jei dar lamkys. O ir siaip parsivezt nedaug laiko susigais.. Tikrai su vieta pasiseke.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2013 09 13, 06:52)
Nevazineja mano pati, bet atstumas toks, jog man gaunasi patogu grizti, jei treniruote valanda truktu tai laukciau. Kai paaugs tai ir viesuoju tr. Bus patogu jai paciai, jei dar lamkys. O ir siaip parsivezt nedaug laiko susigais.. Tikrai  su vieta pasiseke.

Optimistė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2013 09 13, 07:14)
Optimistė biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Manoji 7 metų pradėjo važinėti iš užmiesčio su viešuoju transportu, o pasiimu po darbo. Bet labai pavargo vaikas ir sako, kad nepatinka važinėti ir matyt viena iš priežasčių, kodėl nebenori lankyti verysad.gif
Man irgi dilema: ar spausti ir toliau, kad lankytų ar paleisti... Trenerė ir visi aplinkiniai sako, kad reikia nepasiduoti ir ieškoti būdų, kad lankytų. Vaikas sako, kad lanko tik dėl manęs doh.gif Ir irgi taip, kad pati pasakyti trenerei, kad meta ir užbaigti su gimnastika negali, nes matau, kad ir gaila ir visgi patinka... Po treniruotės būna laiminga, džiaugiasi tuo ką išmoksta, bet vis aiškina, kad nenori lankyti doh.gif
Bilibarda doh.gif
Sportas sunkus, motyvatorių mažai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašne: 13 rugsėjo 2013 - 08:08
QUOTE(Ašne @ 2013 09 13, 09:08)
Man irgi dilema: ar spausti ir toliau, kad lankytų ar paleisti... Trenerė ir visi aplinkiniai sako, kad reikia nepasiduoti ir ieškoti būdų, kad lankytų. Vaikas sako, kad lanko tik dėl manęs  doh.gif  Ir irgi taip, kad pati pasakyti trenerei, kad meta ir užbaigti su gimnastika negali, nes matau, kad ir gaila ir visgi patinka... Po treniruotės būna laiminga, džiaugiasi tuo ką išmoksta, bet vis aiškina, kad nenori lankyti  doh.gif
Bilibarda  doh.gif
Sportas sunkus, motyvatorių mažai  unsure.gif

Į mokyklą išėjo šiemet?
Su maniške buvo lygiai tas pats pirmoje klasėje - ašaros prieš treniruotes, ir degančios akys po. Tada susitarėm, kad palankys iki naujų metų... Tik nesusitarėm iki kurių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 13 rugsėjo 2013 - 08:26
QUOTE(Dilma @ 2013 09 13, 09:24)
Į mokyklą išėjo šiemet?
Su maniške buvo lygiai tas pats pirmoje klasėje - ašaros prieš treniruotes, ir degančios akys po. Tada susitarėm, kad palankys iki naujų metų... Tik nesusitarėm iki kurių lotuliukas.gif

šiemet jau trečiokė cool.gif Praėjusiais metais pradėjo viena važinėti, buvo antrokė, bet 7 metų (anksčiau į mokyklą startavo). Ji mėgsta permainas, labai degė iš džiaugsmo, kai iš meninės perėjo į sportinę, o dabar mat laipiojimu susižavėjusi doh.gif O man gaila, jei mėtysis visą gyvenimą ir nieko padoriai nepasieks verysad.gif Aš tokia buvau ir paskui gailėjausi blush2.gif

Meninės kamuolys mums atliko Pastoreli pirktas Kamilla dance, nebelanko meninės, o kamuolio gaili doh.gif Bet vis tiek žadu parduoti, o ne apsikrauti, tai jei kam aktualu įsigyti naujam sezonui - ciklamenų spalvos turim 4u.gif
Atsakyti
Gal kam reikia naujo juodo triko treniruotems, dydis 114 – 121 cm. (45 lt)

user posted image
Atsakyti
Oj ne... maniske dienas iki treneruociu skaiciuoja. Dar ir akrobatika lankom. As neturiu teises jos ten nenuvest. Ta gimnastika ji pati pasirinko. Ji ja lanko ne del to kad as ja ten nuvedziau. Bandem atkalbeti nuo gimnastikos. Tik nusisukdavo ir nesnekedavo arba verkt pradedavo. Na paziuresime kas is to gausies. Anksciau bandem lankytti baleta. Bet dukra grieztai jam pasake ne...
Atsakyti