Įkraunama...
Įkraunama...

Meninė ir sportinė gimnastika

QUOTE(dinarad @ 2013 08 19, 00:07)

Egliuke,tavo mergaite is vyresniu-papasakok kaip ten su tais lankais yra? Nuo keliu metu reik keist lanka? Cia gal pagal ugi? Dabar norim uzsisakyt kaspina-yra 5 metru ir 6 metru Kaip suprantu mum 5 metru reikia,o nuo kada buna 6?

Labas forumietėms, kažkaip forume tylu, visos atostogauja smile.gif
Dėl lanko dydžio - nepamenu ar keitėm pagal amžių, man atrodo, kad greičiau pagal ūgį. mastau.gif O kaspinas 6 metrų tai meistrėms, nes Eglė nuo 2013 m. sausio perėjo į meistres, tai ir kaspinas turėjo būt 6 metrų.
Atsakyti
Mamos,ar girdejote Kamilloje galima sasaki kamuoliuku,tapkuciu ir kaspinu ir lazdeliu isigyti! Va cia tai lygis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dasta: 21 rugpjūčio 2013 - 21:36
QUOTE(dasta @ 2013 08 21, 22:34)
Mamos,ar girdejote Kamilloje galima sasaki kamuoliuku,tapkuciu ir kaspinu ir lazdeliu isigyti! Va cia tai lygis biggrin.gif

Mane domina kaspinu asortimentas,ar yra spalvotu?
Atsakyti
QUOTE(dinarad @ 2013 08 22, 11:47)
Mane domina kaspinu asortimentas,ar yra spalvotu?

FB nuotrauku nera daug,sunku pasakyti,reikia skambinti ir klausti.As gal ir nuvaziuosiu pasicekavinti smile.gif
Atsakyti
Bent jau Taline tai pasirinkimas buvo menkas. Spalvotų kaspinų nebuvo 4u.gif
Atsakyti
Pirkau Decathlon‘e du gimnastukus savo merginai – juoda ir raudona. Labai fainuciai, deja, per mazi, todel parduodu. Nauji, su etiketem.
Dydis - 6 metai, ugis 114 – 121 cm, kaina 45 litai (mokėjau po 13 eur). Esu Kaune, bet galiu atsiusti. Rasykit i az.

user posted image

Atsakyti
Kas del irankiu ,galima cia paskaityti:
http://gimnastica.co...dobrat-predmety
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2013 07 23, 15:39)
ten liko tik sportine.

sveikos,
žaliuoju gimnastikoje, bet mažoji labai nori lankyti (4,5m.) , ką daro per sportinę? o meninės nėra? išvis nėra, ar tik kauno g.? blush2.gif
ką mažosios veikia, ar didelė būna apkrova, kiek kartų per savaitę vyksta ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindaiva: 26 rugpjūčio 2013 - 14:02
Tai pasigooglinkit paveiksliuku ar video, aisku bus kuo skiriasi. Kauno g. tik sportine.
Atsakyti
I sportine Kauno g. priima visas norincias mergaites? Ar yra kazkokia atranka? Jei yra, kaip vyksta ta atranka? Tiesiog i vaika paziuri ar vaikas turi kazka parodyt? Grupes renkamos nuo rugsejo?
Aciu smile.gif
Atsakyti
Mano panelyte priieme biggrin.gif
Atsakyti
Dasta, I kur prieme? Sveikinu!
Atsakyti