Įkraunama...
Įkraunama...

Meninė ir sportinė gimnastika

Ir ten, ir ten - Viesulas.
Jei norit, Vydūno salės trenerės telefoną galiu duot.
Pradedančioms būna porą treniruočių per savaitę, pradžioj po valandą, vėliau - 1,5 val, berods. Jei mergaitė lanksti, gerai gaudosi, tai ją po pusmečio perkelia į labiau patyrusių grupę. Tada jau ir treniruočių skaičius didesnis, ir trukmė ilgesnė.

Dėl pratampymo - taip, galima. Bet paskutiniu metu tiek daug norinčių, kad trenerės tiesiog atsirenka tas, kurios jau lanksčios iš prigimties biggrin.gif . Bet pabandyt visad galima. Tik būtų buvę geriau, jei būtumėt ėjusios prieš metus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 29 gegužės 2014 - 19:09
QUOTE(Dilma @ 2014 05 29, 20:08)
Ir ten, ir ten - Viesulas.
Jei norit, Vydūno salės trenerės telefoną galiu duot.
Pradedančioms būna porą treniruočių per savaitę, pradžioj po valandą, vėliau - 1,5 val, berods. Jei mergaitė lanksti, gerai gaudosi, tai ją po pusmečio perkelia į labiau patyrusių grupę. Tada jau ir treniruočių skaičius didesnis, ir trukmė ilgesnė.

Dėl pratampymo - taip, galima. Bet paskutiniu metu tiek daug norinčių, kad trenerės tiesiog atsirenka tas, kurios jau lanksčios iš prigimties biggrin.gif . Bet pabandyt visad galima. Tik būtų buvę geriau, jei būtumėt ėjusios prieš metus g.gif

Labai noreciau numeriuko, aciu 4u.gif O kodel butu buve geriau pries metus? Rugseji mano mergaitei bus 5 m 9 men. Anksciau pabijojau leisti, nes daznai sirgdavo, nesinorejo, kad treniruotes praleistu, ir man vis per maza atrodo, toks perdetas mamiskas rupestis blush2.gif
Atsakyti
Buvom Lenkijoj Gdanske,tai kiek keliavom tokio lygio varzybu dar nemaciau!
http://www.youtube.c...Q&feature=share man labai patikomergaite 1.20 lenke 2002-2003 sraute. labai idomu buvo paziuret,LT kaip visada.... manau kaip ir kaip gerai padarytume mum sunku butu prasibraut auksciau.
Atsakyti
Sveiki, gal kas turit starto lapus birželio 18-19 dienoms? Būčiau labai dėkinga jei pasidalinsit ar įmesit kur nors. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2014 06 16, 15:31)
Sveiki, gal kas turit starto lapus birželio 18-19 dienoms? Būčiau labai dėkinga jei pasidalinsit ar įmesit kur nors. Ačiū

Čia smile.gif
Atsakyti
Gal kas jau žinote pirmus rezultatus?
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2014 06 18, 16:40)
Gal kas jau žinote pirmus rezultatus?

Man atrodo, kad per greitai nori rezultatų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliuke*** @ 2014 06 18, 17:06)
Man atrodo, kad per greitai nori rezultatų biggrin.gif

Nu mazu kas jau zinojo pasmalsaves ax.gif
Saviskes tai as dar ir nelaukiu, turiu grafika po nosia bigsmile.gif
Atsakyti
Aha. Dingo vaikai kaip vandenį . Nei laba diena, nei viso gero, nei rezultatų jums tėvai smile.gif nėr laiko . Gal neiškabina? Net nžn
Atsakyti
Ikelem jaunuciu rezultatus i menines gimnastikos tinklapi http://menine-gimnas...otoid=193468249 smile.gif
Atsakyti
Sveikos gimnasciu mamytes,
dukryte 5 m. labai nori i gimnastika, patarkit kur Vilniuje vesti ir pas kokia trenere? esu visikai zalia siuo klausimu blush2.gif
is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi...u @ 2014 08 30, 10:36)
Sveikos gimnasciu mamytes,
dukryte 5 m. labai nori i gimnastika, patarkit kur Vilniuje vesti ir pas kokia trenere? esu visikai zalia siuo klausimu blush2.gif
is anksto dekoju 4u.gif

www.emtalents.lt
Atsakyti