Įkraunama...
Įkraunama...

Meninė ir sportinė gimnastika

Sveiki ,

Prasau patarti..Nuo rugsejo planuoju 4 m dukra leisti i menine gimnastika. Kaip suprantu "Menines gimnastikos mokykla" Seskineje ir „Jaunoji gracija“ Zirmunuose yra du skirtingi menines gimnastikos klubai. Kur rimciau treneruoja? Gal kas gali patarti? Ieskome ne butrelio, o rimtu treneruociu smile.gif
Atsakyti
Klausimas Kauno gimnasciu mamom-Kada isduodamas Sporto mokyklos baigimo diplomas? Ar tam tikram amziuje,ar skaiciuoja kiek metu lankai sporto m-la? Kiek metu reik lankyt kad gaut si diploma?
Atsakyti
QUOTE(dinarad @ 2015 08 02, 02:15)
Klausimas Kauno gimnasciu mamom-Kada isduodamas Sporto mokyklos baigimo diplomas?  Ar tam tikram amziuje,ar skaiciuoja kiek metu lankai sporto m-la? Kiek metu reik lankyt kad gaut si diploma?

Vat ir man idomu smile.gif turbut reik treneres pasiklaust biggrin.gif
Atsakyti
laba diena Kaunieties ir visoms kitoms.
noriu leisti 4m dukra i menine gimnastika. Kur Kaune butu galima vesti, kad butu profesionalus treneris ir supratingas ir mylintis vaikus zmogus. Rajonas nera svarbus, vistiek reikes veziuoti is Kaisiadoriu raj.
Labai lauksiu jusu atsakymo. Ar butina registruotis i atranka kuri vyks sporto mokykloje?
Atsakyti
QUOTE(extazi_ @ 2015 08 11, 12:06)
laba diena Kaunieties ir visoms kitoms.
noriu leisti 4m dukra i menine gimnastika.  Kur Kaune butu galima vesti, kad butu profesionalus treneris ir supratingas ir mylintis vaikus zmogus. Rajonas nera svarbus, vistiek reikes veziuoti is Kaisiadoriu raj.
Labai lauksiu jusu atsakymo. Ar butina registruotis i atranka kuri vyks sporto mokykloje?

Siulau Kaune,kluba "Elegancija", Vileisiu mokykloje,tenai dirba nuostabios treneres...
Atsakyti
QUOTE(Bartukas&Lukute @ 2015 08 30, 01:03)
Siulau Kaune,kluba "Elegancija", Vileisiu mokykloje,tenai dirba nuostabios treneres...

aciu. O gal dar patarsite kur ziuretis aprangos, kostiumelius, ceskiu specialiu ir visko ko dar reikes? is kur perkates? is kur siunciates?
Atsakyti
QUOTE(extazi_ @ 2015 09 03, 17:05)
aciu. O gal dar patarsite kur ziuretis aprangos, kostiumelius, ceskiu specialiu ir visko ko dar reikes? is kur perkates? is kur siunciates?

Pradziai treniruotems reiketu timpu (geriausia juodu) ir maikutes.
Gimnastikos prekes Kaune parduoda "Euroatletas" http://www.atletas.l...nine-gimnastika . Dar Vilniuje "Kamilla dance" parduotuve http://kamilla.lt/
Kostiumelio, ceskiu manau prireiks geriausiu atveju po metu, varzyboms. Dazniausiai pradzioje juos perkame is buvusiu maziukiu mamyciu, nes greit isauga ir reikia daznai keisti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiko, truputį apmirusi tema, bet gal atsiras kas skaito ir patirties turi.

Mane domina dietos/mitybosbplanas ar rėžimas sprtuojančioms mažoms mergaitėms kad ir energijos būtų ir svoris sumažėtų.

Mums labai aktualu svoris, o pradėjus rimtai sportuot labai raumenys użaugo na ir lašinukai ant užpakalio nenukrito...
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2015 12 28, 17:49)

Mane domina dietos/mitybosbplanas ar rėžimas sprtuojančioms mažoms mergaitėms kad ir energijos būtų ir  svoris sumažėtų.

Mums labai aktualu svoris, o pradėjus rimtai sportuot labai raumenys użaugo na ir lašinukai ant užpakalio nenukrito...

vaikams dieta...tiesiog po treniruočių nenešti saldumynų, kiek matydavau mamos ar močiūtės pasiima su "bulkutėmis" , sausainiais pasitinka...mergaitės alkanos ir puola tą maistą valgyti...
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2015 12 28, 17:49)

Mane domina dietos/mitybosbplanas ar rėžimas sprtuojančioms mažoms mergaitėms kad ir energijos būtų ir  svoris sumažėtų.

kiek metu jusu gimnastei? Ar jus tikrai nusiteikus alint vaika dietomis kad nukristu tie lasinukai?
Atsakyti
Suprantu, kad visada bus kritikuojančių. Ir pati prieš kelis metus būčiau kritikavusi.. bet...
Tikėjausi, kad yra čia ir rimčiau sportuojančių, ar nusiteikusių rimčiau mamų ar trenerių...

Tiesiog ieškau patarimų, mitybos planui, racionui. 4u.gif

Bulkučių ir saldainių beveik nevalgom. Bet išranki labai maistui. Makaronų jau atsisakėm, tik mamai fantazijos trūksta ką namie gaminti, kad būtų sveika ir visi vaikai valgytų.

O svoris deja mums labai svarbus, nes ne gimnastika, o akrobatika mano didžioji užsiima ir yra viršutinė, kurią keliais metais vyresnė mergaitė turi kiloti ir mėtyti...
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2016 01 21, 09:11)
Suprantu, kad visada bus kritikuojančių. Ir pati prieš kelis metus būčiau kritikavusi.. bet...
Tikėjausi, kad yra čia ir rimčiau sportuojančių, ar nusiteikusių rimčiau mamų ar trenerių...

Tiesiog ieškau patarimų, mitybos planui, racionui. 4u.gif

Bulkučių ir saldainių beveik nevalgom. Bet išranki labai maistui. Makaronų jau atsisakėm, tik mamai fantazijos trūksta ką namie gaminti, kad būtų sveika ir visi vaikai valgytų.

O svoris deja mums labai svarbus, nes ne gimnastika, o akrobatika mano didžioji užsiima ir yra viršutinė, kurią keliais metais vyresnė mergaitė turi kiloti ir mėtyti...

oi,tai jusu sportas dar sunkesnis uz musu))) o del mitybos,tai labai sunku pasakyt. Maniskei 14,tai ji pati kontroliuoja savo svori. kartais vien morkas ir ir vandens,paskui vaisiu ir vandens.is mano puses-turiu priverst valgyt! Nemanau kad tokios dietos pateisintos. Tai nesveika,tad visuomet turiu gelezies ir folio rugsties,nes krites gemoglobinas tai amzina problema!
Atsakyti