tai ziurek kad nesusirgtum kada.
o tai nesyk gyvenime nesi jokios kvailystes padarius? juk taip nebuna.
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 10 12, 23:52)
Ko tu cia nervuojies, tegul sau puciasi kol nusprogs

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 10 12, 20:35)
O ,kad nebutu tuscias saldytuvas nebandete pati uzsidirbti,kad nereiketu bedraugaujant buti islaikytine???
O tu pavydi, kad kazkam vaikinas maistui pinigu dave? Siaip jau, jei pas moteri saldytuvas maistu neuzgrustas, tai dar nereiskia, kad ji neturi is ko gyvent ir iesko kieno islaikytine but. Tai labai jau siauras poziuris. Nes zmones skirtingi. Gal Raudona Saule ruosesi vakarienei issivirt aviziniu dribsniu su pienu, o vaikinas, atidares saldytuva ir pamates, kad nera gabalo mesos, nutare, kad saldytuvas tuscias. Bent mano vyrui maistas tai tik mesa. Ir daug. Kitu atveju, nera ko valgyt. Ir kai gyvenau viena, tai saldytuvo irgi neuzgrusdavau. Buvo galima irgi pagalvot, kad badu nustipsiu, bet tikrai nebadavau. Tiesiog vienas zmogus (ypac moteris) nemato prasmes prikraut saldytuva maisto, kurio greitai gali nesuvalgyti, nes ismest reikes. Todel geriau nusipirkt mazai.
nelabai suprantu kas cia per vaikinas
ne pora menesiu draugaujat ir negali savo moteriai patalynes nupirkt? miegodamas toj pacioj lovoj? galiu pasakyti kad esate visiskai teisi kad juo abejojate, as ir abejociau. su vyru pradejom draugauti 17 metu, ir rubus man pirkdavo ir batus ir seip islaidom. tiesa jis irgi uzdirbdavo tikrai ne is tevu pinigu man pirkdavo. ir seip mano vyras dar iki dabar toks liko jei einam po parduotuves nuperka daaug daugiau nei pati sau leisciau:) lepina mane
o jau 8 metai kartu

QUOTE(barryte @ 2013 10 13, 18:21)
ir saunuolis tas jusu vaikinas

ir tikrai nesuprantu, ko cia atsiranda tokiu reksniu, kurios barakudom kitas isvadina, jei ju vyrai ar vaikinai kazka joms padovanoja, nuperka, saskaita apmoka? pavydas ar ka?
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 10 13, 18:37)
O tu pavydi, kad kazkam vaikinas maistui pinigu dave? Siaip jau, jei pas moteri saldytuvas maistu neuzgrustas, tai dar nereiskia, kad ji neturi is ko gyvent ir iesko kieno islaikytine but. Tai labai jau siauras poziuris. Nes zmones skirtingi. Gal Raudona Saule ruosesi vakarienei issivirt aviziniu dribsniu su pienu, o vaikinas, atidares saldytuva ir pamates, kad nera gabalo mesos, nutare, kad saldytuvas tuscias. Bent mano vyrui maistas tai tik mesa. Ir daug. Kitu atveju, nera ko valgyt. Ir kai gyvenau viena, tai saldytuvo irgi neuzgrusdavau. Buvo galima irgi pagalvot, kad badu nustipsiu, bet tikrai nebadavau. Tiesiog vienas zmogus (ypac moteris) nemato prasmes prikraut saldytuva maisto, kurio greitai gali nesuvalgyti, nes ismest reikes. Todel geriau nusipirkt mazai.
Pasiskaitykite josios kitus postus,gal aiskiau bus.

Papildyta:
QUOTE(Raudona Saule @ 2013 10 13, 00:52)
Na kaip sakoma,nuo ubagos terbos,ligos ir kaliuzes,niekas neapdraustas. Taip,kad nelinkekite niekam,nes gyvenime bumerangas gali ir netycia sugrizti. Kaip matau,pati esate pikta,pagiezinga,gal del to ir neislipate is depresijos liuno??? Vertetu jums pamastyti

Protingas mokosi is kitu klaidu,o kvailas is savu

klausyk, kaltunuotoji, as tave sitam forume jau ne viena karta pasiunciau ant triju raidziu maximaliai kulturingai kiek leidzia forumo taisykles. bet tu nesuvoki, iki tavo pagailetino riesutuko po plaukais nedaeina. tai tavo kalba dabar sakau: kur tavo savigarba toliau bendrauti su zmogum, kuris tave siuncia na...? taip kad susirink josios likucius ir atsok nuo manes karta ir visiem laikam. nustok mane persekioti ir prie manes kabinetis. nes isvesi is kantrybes ir as ka nors tau padarysiu. pvz paskusiu kad persekioji ir terorizuoji. ta atsekt labai lengva.
QUOTE(carablanca @ 2013 10 07, 07:29)
Oho... tai taip išeina, jei vyras daugiau uždirba tai jis turi dalintis ir dar pridėti, o jei moteris - tai jai dalintis jau nepritinka.
Labai jau neskaniai skamba tokie dvigubi standartai.

zinai vot cia truputi papriestarausiu. manau butent siuo atveju moteris ir gali pasinaudoti sia situacija savo naudai, nepazeisdama vyro kaip maitintojo ivaizdzio (ypatingai jei tas jam taip svarbu). juk vyrai nori buti patrio/macho ir visokios galvos vadovai.... taigi jei jau vyras uzdirba kazkiek maziau, tegul buna malonus ir leidzia MOTERIAI isleisti daugiau (juk ji uzdirba daugiau). ir vyras tuo paciu nesijaus tarsi IMDAMAS IS MOTERS delnu pinigus...vyrsikumas nebus pazeistas, vyras nenuples moters...( CIA YPAC TINKA TAM TIKRO SARANGOS SEIMOMS/POROMS/VYRAMS SU YPATINGAI ISREIKSTU EGO)
ir po to barniu metu nereiks moteriai isrezti: tu uz MANO pinigus pramogavai....
na zodziu, tai labai subtilu.... ir manau kiekvienas protingas vyras nores kad uzdirbanti daugiau moteris -SAU skirtu daugiau juk ji to nusipelne ar ne?
tarkim, as bunu vyras ir VIS TIEK viska dalinu po LYGIAI - NORS UZDIRBU MAZIAU....HMMMM...NEKAIP JAUSCIAUSI VIDUJE, NEKAIP.....
Papildyta:
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 10 07, 13:59)
NE TAME ESME

esme ta kad PATYS VYRAI praaaaastai jauciasi, jei uz juos nuolat ir nuoooolat daugiau uzdirbama, taigi.... jei tai laikinai, moteris sau gali daugiau leisti (nesiulau valgyti skirtingai, bet kodel moteris negali su draugem po kinus daugiau iseit AR I kelione su draugemis/pas drauge dazniau ilekt, ar visur reikia tampytis vyra?

na, o jei perspektyvoje - vyras visad maziau uzdirbs.....tuomet taip, reikia kazkaip dalintis....bet bet bet...visokiu yr niuansu. jei moteris bus ta kuri ir buity daugiau suksis, nes vyras net per buiti saves neatiduos, tai...

raudona saule, tavo draugas

o del tu bendru katilu - tai niekad ju neturejau ir kildavo maziau triuksmo. pinigines temoje daviau jau savo pavyzdi - kaip laisva valia namuose imuosi antro darbo su VL, (imtis antro darbo nebutina, nebadaujam) tuo metu vyras sau pramogauja sau, taigi...kodel as su tais papildomais pinigais negaliu daryti/leisti juos kur tinkama...?

QUOTE(Raudona Saule @ 2013 10 13, 22:40)
klausyk, kaltunuotoji, as tave sitam forume jau ne viena karta pasiunciau ant triju raidziu maximaliai kulturingai kiek leidzia forumo taisykles. bet tu nesuvoki, iki tavo pagailetino riesutuko po plaukais nedaeina. tai tavo kalba dabar sakau: kur tavo savigarba toliau bendrauti su zmogum, kuris tave siuncia na...? taip kad susirink josios likucius ir atsok nuo manes karta ir visiem laikam. nustok mane persekioti ir prie manes kabinetis. nes isvesi is kantrybes ir as ka nors tau padarysiu. pvz paskusiu kad persekioji ir terorizuoji. ta atsekt labai lengva.
Gal taip nesiputokite

QUOTE(given444 @ 2013 10 13, 21:15)
zinai vot cia truputi papriestarausiu. manau butent siuo atveju moteris ir gali pasinaudoti sia situacija savo naudai, nepazeisdama vyro kaip maitintojo ivaizdzio (ypatingai jei tas jam taip svarbu). juk vyrai nori buti patrio/macho ir visokios galvos vadovai.... taigi jei jau vyras uzdirba kazkiek maziau, tegul buna malonus ir leidzia MOTERIAI isleisti daugiau (juk ji uzdirba daugiau). ir vyras tuo paciu nesijaus tarsi IMDAMAS IS MOTERS delnu pinigus...vyrsikumas nebus pazeistas, vyras nenuples moters...( CIA YPAC TINKA TAM TIKRO SARANGOS SEIMOMS/POROMS/VYRAMS SU YPATINGAI ISREIKSTU EGO)
ir po to barniu metu nereiks moteriai isrezti: tu uz MANO pinigus pramogavai....
na zodziu, tai labai subtilu.... ir manau kiekvienas protingas vyras nores kad uzdirbanti daugiau moteris -SAU skirtu daugiau juk ji to nusipelne ar ne?
tarkim, as bunu vyras ir VIS TIEK viska dalinu po LYGIAI - NORS UZDIRBU MAZIAU....HMMMM...NEKAIP JAUSCIAUSI VIDUJE, NEKAIP.....
Papildyta:
NE TAME ESME
ARBA PSICHOLOGIJOS NESI STUDIJAVUS NESUPYK...arba neskaitei Pinigines temu...
esme ta kad PATYS VYRAI praaaaastai jauciasi, jei uz juos nuolat ir nuoooolat daugiau uzdirbama, taigi....
Papildyta:
NE TAME ESME

esme ta kad PATYS VYRAI praaaaastai jauciasi, jei uz juos nuolat ir nuoooolat daugiau uzdirbama, taigi....
Vyrai blogai jaučiasi, nes jiems nuolatos kalama į galvą, kad neuždirbantys daugiau yra ne vyrai. O ne dėl paties neuždirbimo fakto..
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2013 10 13, 20:15)
Na jums kaip matau irgi normalu,kad atidarius saldytuva,galima rasti tik pasikorusia pele,bet man tai

ne, pas mane pele saldytuve dar niekad nesikore ir tikiuosi, kad nepasikars. Bet ir nematau reikalo, jog mergina turetu savo saldytuva prigrusti maistu tiek (ir tokio!), kad atejes jos vaikinas galetu ta saldytuva atsidares gerai pavalgyti

QUOTE(migdolai @ 2013 10 14, 00:09)
Vyrai blogai jaučiasi, nes jiems nuolatos kalama į galvą, kad neuždirbantys daugiau yra ne vyrai. O ne dėl paties neuždirbimo fakto..
Tai lai nusišluosto snarglį ir eina dirbti, neverkšlenę. Darbų yra, tik noro reikia.