Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikinas jums padeda/padėdavo finansiškai?

Visada geriau išlikti finansiškai nepriklausomai. Abiems. Bet daug tiek netekėjusių, tiek ištekėjusių gyvena paramstytos. kartais tam tikru metu tai būna neišvengiama, bet visą laiką-nu nafik schmoll.gif
Atsakyti
Kai gyvenau viena, mano saldytuve galejo pele kartis. Gaila gyvunelio. verysad.gif
Dirbau kavinej, ten ir pavalgydavau. Po, sesiu nevalgiau. Per iseigines mieste uzkasdavau. Namie vaisius. Saldytuva pirkau del sveciu. Kai, nusimatydavo viesnage, tada ir uzsipirkdavau produktu.
Visai kas kita, kai gyvenu su vyru. Saldytuvas dvieju duru pilnas produktu. doh.gif
Nesuprantu, ar saldytuvo turinys turi kazka bendro su intelektu? g.gif
Jei taip, tai dabar as esu labai protinga, sekminga ir visaip minga. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 14, 07:07)
Tai lai nusišluosto snarglį ir eina dirbti, neverkšlenę. Darbų yra, tik noro reikia.

ne taip pasakei. darbu yra, bet ner kas is darbus pinigus moketu. darbu lietuvoje - nors vezimu vezk.

migdolai, ir ka tai keicia? tu, visuomene, kitos moterys - toki vyra laikot nevykeliu. ir subjektyvi, - viena is ju....
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2013 10 14, 07:33)
Kai gyvenau viena, mano saldytuve galejo pele kartis. Gaila gyvunelio. verysad.gif
Dirbau kavinej, ten ir pavalgydavau. Po, sesiu nevalgiau. Per iseigines mieste uzkasdavau. Namie vaisius. Saldytuva pirkau del sveciu. Kai, nusimatydavo viesnage, tada ir uzsipirkdavau produktu.
Visai kas kita, kai gyvenu su vyru. Saldytuvas dvieju duru pilnas produktu.  doh.gif
Nesuprantu, ar saldytuvo turinys turi kazka bendro su intelektu?  g.gif
Jei taip, tai dabar as esu labai protinga, sekminga ir visaip minga.  lotuliukas.gif

prtriukau zodziu....cia rimtai? tai vyras tau tik garantas sociam gyvenimui? blink.gif ar cia isties varga nupiesei? nesiseke su uzdarbiais? kooosmaras....negaleciau taip ...o jei vel vyro neliks...tai ka? vel pele saldytuve? nu as cia be ironijos....
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 10 14, 13:13)

prtriukau zodziu....cia rimtai? tai vyras tau tik garantas sociam gyvenimui?  blink.gif ar cia isties varga nupiesei? nesiseke su uzdarbiais? kooosmaras....negaleciau taip ...o jei vel vyro neliks...tai ka? vel pele saldytuve? nu as cia be ironijos....

as supratau taip, kad kai turi vyra, tai daugiau ir gamini naturaliai, del to saldytuvas islenda i pirmas vietas buitiniu prioritetu smile.gif as jeigu buciau visai viena be vaiko, tai saldytuva parduociau.
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 10 07, 15:54)
O jei vyras uždirba daugiau, tai, logiškai galvojant, jis iš tokio bendro katilo turi nuostolį. Nes dabar išeina taip, jog "iš pradžių suvalgom tavo, o po to kiekvienas savo" arba "kas tavo - mūsų, kas mano - mano"  smile.gif

Dėl pigesnio hobio - tuomet moteris gali nusipirkti pigesnės kosmetikos  smile.gif  čia irgi kaip hobis  bigsmile.gif

Tiesiog manau, kad jei jau nutarta sudėti pinigus į bendrą katilą ir iš jo gyventi, nelabai gražu skaičiuoti, kiek kas ten tiksliai įdėjo ir pagal tai atseikėti kiekvienam - kitaip, koks tikslas iš to bendro katilo  g.gif

drinks_cheers.gif Man atrodo , kad šeimoje viskas bendra turi būti g.gif Iš savo patirties o galiu pasakyti, kad gyvenimas banguotas, buvo kai aš daugiau uždirbdavau, buvo, kad vyras ženkliai daugiau gaudavo. Nekyla noro skaičiuot nei kąsnių, ne pinigų. Nekyla noras daugiau pasidėt į savo sąskaitą.
Jei tai vaikinas ar draugas, kai kartu negyvenama, tai man finansinė parama lyg ir nepatiktų g.gif Dovanos taip, bet ne tai, kad imk pinigų rūbams, ar maistui. Jei jau gyvena kartu ir valgo iš vieno šaldytuvo, tada jau kitas reikalas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 14 spalio 2013 - 14:09
QUOTE(given444 @ 2013 10 14, 12:13)
ne taip pasakei. darbu yra, bet ner kas is darbus pinigus moketu. darbu lietuvoje - nors vezimu vezk.
migdolai, ir ka tai keicia? tu, visuomene, kitos moterys - toki vyra laikot nevykeliu. ir subjektyvi, - viena is ju....

Stengiuosi netaikyt dvigubų standartų vyrams ir moterims. Gal ne šiame forume, bet už jo ribų tikrai yra žmonių, kurie jų netaiko..
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 10 14, 15:13)
prtriukau zodziu....cia rimtai? tai vyras tau tik garantas sociam gyvenimui?  blink.gif ar cia isties varga nupiesei? nesiseke su uzdarbiais? kooosmaras....negaleciau taip ...o jei vel vyro neliks...tai ka? vel pele saldytuve? nu as cia be ironijos....

given, neskaitai zinuciu turbut? Toks vaizdas susidaro, kad pasigauni paskutine zinute ir komentuoji. Jau rasiau, kad mano pareiga ar uzduotis(nezinau, kaip pavadinti, kad neprisikabintum) pirkti produktus. Perku daug ir ivairaus. Gyvenam ne mieste, o dar vyras(pasiseke lotuliukas.gif ) gurmanas. Kiekviena diena vis kita naujiena. Todel saldytuvas ir saldyklis visada pilnas.
Gyvenu NO penkiolikti metai. Visada dirbau ir uzdirbau pakankamai. O, ir LT turejau savo versla(naujodara lotuliukas.gif), dar ir ex vyra sugebejau islaikyti. Rasiau apie tai.
P.s. Jei, likciau viena man nereiktu saldytuvo. Nesu maisto verge. O, be to dirbu restorane ir ten pavalgau, maistas iskaiciuotas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 10 14, 13:13)

Kokia tu kartais juokinga buni Drauge Mano, net ir as supratau, kad Virgute kalba apie tai, jog kai turi seima, tai ir maisto poreikis kitoks 4u.gif
Jei as gyvenciau viena tai ismesciau ir saldytuva ir virykle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2013 10 14, 19:44)
Jei as gyvenciau viena tai ismesciau ir saldytuva ir virykle biggrin.gif

thumbup.gif Virykle as irgi ismesciau, nors pagrinde pietus-vakariene gamina vyras.
O, be to (mano nuomone), vienam zmogui gaminti yra neekonomiska. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 10 14, 14:13)

Na jau, taip ir nėra irnesakyk.gif Iš patirties galiu parašyti, kad kai pradedi nagrinėtis kiekvieno vyro atvejį, kodėl neuždirba daugiau, tai arba nenori ir nemato reikalo, arba nesistengia, neįdeda asmeninių pastangų. Bet dažniau paprasčiausiai nenori. Lengviausia ir paprasčiausia verkšlenti, kad moteris nevertina ir neįvertina. Manyčiau, kad jei moteris mato darbštų vyrą, kuris dirba, kuris nori dirbti, kuris stengiasi, kurio indėlis į šeimos biudžetą yra jo pastangų vaisius, tai jei ji protinga, visada įvertins. O kokie pasiteisinimai nedarbui? Jų n. Kartais juokinga klausytis, kaip teisinasi, prisigalvoja visokiausių variacijų. O kokia esmė? Nori nedirbti ir gauti atlyginimą, ne uždirbti, bet gauti. Kuo lengvesniu keliu ir kuo mažiau tiesioginio darbo.
Atsakyti
ainu patikrinsiu visas senutes nasles ar jos ismetusios virykles saldyutuvus , jei ne tai palengvinsiu joms gyvenima....
nu bet jus ir duodat lotuliukas.gif
suprasciau jei dar zaliavalges esat....
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 14, 19:57)
O kokie pasiteisinimai nedarbui? Jų n. Kartais juokinga klausytis, kaip teisinasi,

zinai, manau yra daug liudnesnis atvejis. man rodos, moterys kaip tik NEGERBIA KVAILIU ALTRUISTU, AR kaip cia pasakius, nemokanciu suktis, uzsidirbti, nors jie kaip tik dirba, aria, o gauna vos 2t. tai kas cia per vyras, kuris uz 2t tarkim nusgeba nusivaryt iki zemes? von toki...

jos netgi labiau gerbia tokius kurie uz mazai darbo, bet uztat mislingai (nepainioti su kriminaliskai) gauna tuos pacius 2t ir dar lieka laiko su vaiku knyga paskaityt ir moteriai tai paciai paasistuoti... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 10 14, 09:20)
ne, pas mane pele saldytuve dar niekad nesikore ir tikiuosi, kad nepasikars. Bet ir nematau reikalo, jog mergina turetu savo saldytuva prigrusti maistu tiek (ir tokio!), kad atejes jos vaikinas galetu ta saldytuva atsidares gerai pavalgyti  schmoll.gif nes... na, pripazinkit, kas jums gali buti maistas, tas vyrui/vaikinui gali pasirodyti tik uzkandziai.

Na jei jau as kvieciuosi i svecius vyra,tai matyt jau gerai ji pazistu,o ne kazkoki prasalaiti. Zinau jo skoni ir t.t. O jums neateitu mintis kartu pasigaminti ar pagaminti kokio skanumyno( jo atzvilgiu)??? Ar butinai reikia laukti kol draugas(vyras) "pakraus" saldytuva,parodant ,kad esi nevykele ??? O paskui stebimes,kad vyrai bega nuo tokiu moteru ar tyciojasi is ju,kurioms tik ir rupi ju pinigines storis wink.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2013 10 14, 17:55)
Gyvenu NO penkiolikti metai. Visada dirbau ir uzdirbau pakankamai. O, ir LT turejau savo versla(naujodara lotuliukas.gif),

Tuoj kuri nors islys ir pasakys,kad giriesi ir,kad protingas zmogus nekalba apie savo gebejimus biggrin.gif
Atsakyti