Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikinas jums padeda/padėdavo finansiškai?

dauguma moteru aplink protina, kad "tavo uzdirbti pinigai turi buti leidziami tavo groziui puoseleti", o jis turetu moketi uz busta ir buiti. Zinoma, butu puiku, jei bent pora menesiu galeciau visa alga isleisti suknelems, bet nemanau kad jausciausi gerai. Ka manot jus?
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 03 21, 13:56)
dauguma moteru aplink protina, kad "tavo uzdirbti pinigai turi buti leidziami tavo groziui puoseleti", o jis turetu moketi uz busta ir buiti. Zinoma, butu puiku, jei bent pora menesiu galeciau visa alga isleisti suknelems, bet nemanau kad jausciausi gerai. Ka manot jus?

o ta dauguma sawo pinigus tik tam ir leidzia? biggrin.gif

mano manymu, geriausiai, kai abu moka po lygiai. jei pajamos vienodos. Jei ne-proporcingai.
Atsakyti
Geriausiai,kai moteris gali save aprupint finansiskai,taciau vyras neskirstytu pinigu i tavo,mano.Man labiausia patinka,kai viskas dalinama per puse.Ir aisku nepamirstant vienas kito palepint. 4u.gif Ir dar tas per puse,kad nebutu paranojiskas.Viena diena tu nupirkai kazka,kita diena jis.Kazkaip preciziskai neskaiciuojant.Pazistu porele viena:parduotuveje prie kasos gincinasi nuolat del pinigu(ateina apsipirkt kartu,jis perka sau,ka valgys,ji sau,gyvena kartu apie 5metus,jei jo produktu pirktu suma didesne,nei jos pradeda gincytis,net del poros centu),jei ji nuperka persika,o jis grizes namo uzsimano persiko,bet jis nenupirkes,ji jam neduos jo.Zodziu ir atvirksciai.Ten tokie keisti jie man doh.gif Juokiausi su saviskiu,nes tas bernas maniskiui aiskino,kad negalima panai duot pinigu,net nusistebejo,kad man mano vyras kortele patiki kad pinigu is bankomato nuimciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(merciuke @ 2013 04 11, 18:29)
Geriausiai,kai moteris gali save aprupint finansiskai,taciau vyras neskirstytu pinigu i tavo,mano.Man labiausia patinka,kai viskas dalinama per puse.Ir aisku nepamirstant vienas kito palepint. 4u.gif Ir dar tas per puse,kad nebutu paranojiskas.Viena diena tu nupirkai kazka,kita diena jis.Kazkaip preciziskai neskaiciuojant.Pazistu porele viena:parduotuveje prie kasos gincinasi nuolat del pinigu(ateina apsipirkt kartu,jis perka sau,ka valgys,ji sau,gyvena kartu apie 5metus,jei jo produktu pirktu suma didesne,nei jos pradeda gincytis,net del poros centu),jei ji nuperka persika,o jis grizes namo uzsimano persiko,bet jis nenupirkes,ji jam neduos jo.Zodziu ir atvirksciai.Ten tokie keisti jie man doh.gif Juokiausi su saviskiu,nes tas bernas maniskiui aiskino,kad negalima panai duot pinigu,net nusistebejo,kad man mano vyras kortele patiki kad pinigu is bankomato nuimciau doh.gif

OMG doh.gif blink.gif kazkokia nesamone man schmoll.gif pas mus nuo buvimo kartu TIK bendri pinigai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 03 21, 15:56)

Jei vyras tikrai gerai uždirba, ir atėmus buitines išlaidas dar gerokai lieka tai kodėl gi ne. Bet jei atlyginimai +/- vienodi tai būtų tikras absurdas. Juk vyras irgi turi savo poreikių ir pomėgių. Ar vyras turi tik pareigą uždirbt pinigus, o teisės jais pasimėgaut jau nebeturi?
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 03 21, 15:56)
Zinoma, butu puiku, jei bent pora menesiu galeciau visa alga isleisti suknelems, bet nemanau kad jausciausi gerai. Ka manot jus?

o as manau, kad tai didziausia kvailysciu kvailyste alga ar net kelias isleist skudurams blink.gif Bet cia tik mano nuomone.
Atsakyti
Aš manau, kad vaikinas neprivalo padėti finansiškai, bet, jei mato, kad tikrai sunku, o gali padėti - esu tikra, kad mylintis žmogus ir padėtų smile.gif Tačiau vaikinai tokie - kol nepasakai tiesiai šviesiai aiškiai, dažnas nesupranta. Maniškis tai labai mane lepino, o kai gavo geresnį darbą, apsigyvenom kartu, tai viskas tik sustiprėjo, aš kartais net papykstu, kad uždirbdama tiek pat tikrai galiu ir pasirūpinti savim. Kvaili principai biggrin.gif Šiaip labai nemėgstu materialisčių, nes turėjau kambariokę, kuri net pykdama skambindavo savo dabar jau vyrui, kad 400Lt, kuriuos jis jai kątik pervedė, yra per mažai rūbams ir kaip jis nesupranta... Tikrai kraupiai ji elgdavosi su juo pinigų atžvilgiu ir manau dabar vyksta tas pats, ne mano reikalas, bet negražu smile.gif
Atsakyti
Tai siuo atveju vyras pats kaltas, kad toks kvailas ar aklas, nes atrodo, moteris su juo tik del pinigu. O gal jam toks "seimos modelis" tinka, jis uzdirba, ji isleidzia ir dar aprekia, kad per mazai biggrin.gif Man atrodo, moteris turi prisideti prie seimos finansu pagal galimybes, vienas vyras gali visko ir nepatempt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 11 16, 12:10)
Nu cia jau uzsilipes ant sprando bernas. Namie teveliai pasirupina viskuo,cia drauge viskuo pasirupina. O jis kaip laisvas paukstis. Sunku su tokiu bus,jei apsigyvensit kartu. Panasu,kad dabar jis nelaiko tai gyvenimu kartu,todel ir nemato reikalo prisideti. Jeigu,kaip sakai,santykiai rimti,tai jau senai reikejo rimtai ir pakalbeti apie viska. Nakvoja pas tave,reiskia ne tik pabuna,naudoja vandeni,uz kuri bedarbe turi sumoketi. Buna ilgiau,uzsimano valgyti,pretenzijos,kad pas bedarbe tuscias saldytuvas. Stuobrys tas tavo bernas,jei tokiu dalyku nesupranta. Mazvaikis. Jei neina susikalbeti,as imciausi kitos taktikos. Sakyciau,kad neisgaliu issilaikyti is bedarbio pasalpos ir gryztu pas tevus. Kazin kaip jis i tai reaguotu? Ar pasiulytu gyventi kartu?

Man irgi panašu į mažvaikį arba )nepyk) asilą.
Atsakyti
QUOTE(kamelija88 @ 2013 02 07, 14:42)
Esame su savuoju 1,5metu. Beveik metus laiko galima sakyti gyvenam pas mane. Jis labai daznai buna, nakvoja ir pan. Tiesa daiktu visu pas mane nesusineses, nes grizineja ir namo, na taip gaunasi , kad gyvena per 2 vietas-pas mane ir pas savo tevus  namie..

As gyvenu tevu bute (tevai gyvena kitur). Kol dirbau-mokejau uz buta pati, siek tiek jei ka pagelbedavo ir tevai, nes buvau dirbanti studente. Dabar esu bedarbe, rasti kita darba sekasi sunkokai, tad uz buta moka tevai, o visa kita perkuosi pati-maistas, higienos, buitines prekes ir pan.

Taigi, kaip minejau, vaikinas labai daznai buna pas mane, taigi automatiskai jau vandeni, elektra, dujas ir pan.naudoju ne as viena, taigi ir uz komunalinius rekia moketi daug daugiau. Tas pats liecia ir maista(nors jo perku gan mazai), higienos reikmenis-tualetinis popierius, dantu pasta, muilas, prausiklis ir t.t.susinaudoja daug greiciau, kadangi naudojame dviese. Viska perku as. O vaikinui ne mintis neateina prisideti prie viso to..  Jei paprasau, kad gal gali nupirkti kavos, dantu pastos ar pan-tai nuperka, bet pats nesusivokia kol nepaprasau..bet dar dazniausiai pasako, kad neturi dabar pinigu...

O jis yra dirbantis, uzdirba gan nemazai. Savo tevams moketi uz buta nepadeda(jie to ir nepraso), valgyti sau nesiperka(pas mane dazniausiai nebuna ko valgyti, tai jis grizta pavalgyti namo  pas tevus ), niekam netaupo, neperka kas menesi nei drabuziu nei kitu dalyku, taciau vistiek visada neturi pinigu..

Zinot, kai nukrito man is didziules meiles roziniai akiniai, tai pagalvojau kam man toks vaikinas? ir kaip man su juo kalbetis...seniau kai meginau tai pasake, kai gyvensime kartu tai tipo ir jis uz buta mokes...  doh.gif  daznai pagalvoju, kad gal jis nesupranta ar pan, nes siaip yra geras zmogus, atsakingas, jautrus, nuosirdus ir pan.

Atsakomybe čia net nekvepia. Toli gražu thumbup.gif Bet jau toks gražus alfonsiuko paveikslas.
Atsakyti
Iki vedybų negyvenom kartu, tai buvo viskas atskirai. Nekalbant apie kavinę, kiną ir panašius dalykus.
Atsakyti
Mano vaikinas niekada man negaili pinigų, nes žino, kad mano pajamos kur kas mažesnės. Bet jis žino, kad kai turiu pinigų tada ir aš visko jam nuperku, o kai neturiu, tiesiog pasakau, kad neturiu pinigų todėl negaliu nupirkti maisto ir t.t. ir jis man duoda. Būna pasakau, kad vat man reiktų to ir ano, bet dabar negaliu sau leisti, tai jis visad sako, kad "nu tai kame problemos - imk tų pinigų". Nors kaip sakau, jeigu aš turiu pinigų - ir kavinėje kartais sumoku. Jis aišku draugystės pradžioje susinervindavo, kai aš užsigeisdavau sumokėt ir klausdavo "kodėl?", tai aš sakydavau "nes aš šiandien taip noriu":). Paskui priprato, jei nieko nesakau, bet jei nepasakau, kad aš noriu mokėt tai jis visada sumoka:)
Atsakyti