Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vaikinas jums padeda/padėdavo finansiškai?

Aleksandra, o as maciau daug civilizuotu skirybu. Be purvu pilstymosi ir draskymosi.
Siuo metu mb vaikystes draugas skiriasi - tai jokio koliojimosi, nors vyrukui tikrei nelengva, kuomet pagauna zmona pas kita... Jam dabar rupi kaip tas skirybas atlaikys zmonos vyriausia mergaite is pries tai buvusios santuokos. Noretu, kad ta mergaite pas ji kartais irgi pabutu.
Kodel jus taip neigiamai apie zmones galvojate? ax.gif

O vyrai patys valgyti pasidaryti nesugeba? Nenori padeti tvarkytis, tai turi surasti kas tai padarytu uz pinigus. Nera pinigu - tai lai uzdirba, arba pakelia uzpakali nuo sofos ir padeda. As jokiu budu nesutikciau tapti tokia nemokama tarnaite schmoll.gif

Turtui apibrezti galima surasyti partnerystes sutartis 4u.gif Murka, deja jus nesate seimininke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2012 12 01, 15:28)
Kodel jus taip neigiamai apie zmones galvojate? ax.gif

Turtui apibrezti galima surasyti partnerystes sutartis 4u.gif

kokius matau, taip apie juos ir galvoju. Va, naujai atsikrauscius kaimyne. Atsikrauste tik su dukra ir rubu maisu. Ex is namu liepe issikraustyt, nes kita rado. O butas jo tevu vardu pirktas. Ir dar pareiske, kad alimentu nemokes, nes dukra ne jo (nors lig skyrybu 9 metus jo buvo).
Drauges vyras irgi geras buvo...iki kol nepaaiskejo, kad kita seima yra. Jis nenorejo skirtis, ji reikalavo. Tada jis supyko, ir su nauja meile (?) kazkur i uzsieni pabego, kad alimentu nereiketu moket.
Mamos drauge(istorija 10 metu senumo), nesle su 2 vaikais. Prieme i namus dieda kazkoki, tipo meile, abiem lengviau gyvent ir t.t. Bet jis pas ja gyveno, ji namais rupinosi, is jos pinigu abu gyveno, o jo alga tipo turejo buti taupoma namo statyboms. O kai susitaupe - "tepe slides".
Ir daug daug aplink tokiu istoriju. Gaila, kad graziu skyrybu dar nemaciau, nors tikiu, kad ir tokiu buna. Gal.

Ir as tikrai uz partnerystes sutartis!!!!
Atsakyti
Aš tikrai gražiai išsisskyriau su exu ir vaikai puikiai su tėvu bendrauja..mano klasiokė irgi net svečiuojasi su nauja šeima pas savo naują ex šeimą dažnai...
tikrai ne visi draskosi..dabar pazistamas Vokietijoje issiskyre irgi be pykciu, jis jai padejo persikraustyti i nauja buta, paskui ji jam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onomotopėja: 01 gruodžio 2012 - 16:41
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 12 01, 14:57)
nes nesu macius graziu skyrybu (nesu issiskyrus pati, jei ka). Aplinkoj maciau ir matau, tik draskymasi, purvu drabstyma. Ar, kad ir SM forume tokie komentarai kaip: "gal ka man teisme ant savo buvusio gerai pavaryt, kad daugiau alimentu skirtu?"  blink.gif  doh.gif O juk kazkada zmones mylejo vienas kita...
aš su ex gražiai išsiskyriau (nesusituokę, nuomuojamas butas), daiktais ir santaupom civilizuotai pasidalinome, iki šiol normaliai bendraujame.
va su pirmuoju tai skyrybos labai necivilizuotos buvo ir teisingai Alexandra R sako, kad kartais gali sužinoti tai, ko nesitikėjai esant tam tikroms aplinkybėms
Atsakyti
Oiii, kiek žmonių tiek nuomonių smile.gif Bet gerai, visi gyvenam kaip kam geriau smile.gif

Jeigu būtų skyrybos aš nieko neimčiau. Nesvarbu kas pirkta per pusę, palikčiau viską Jam, nes pati užsidirbu, tai būtų netgi man pasikėlimas, nes aš užsidirbsiu ir nusipirksiu, o Tu, vargšelis, turėkis biggrin.gif kol kas bent jau tokia mano nuomonė, gal viskas realybėje kitaip būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 11 16, 10:10)
Nu cia jau uzsilipes ant sprando bernas. Namie teveliai pasirupina viskuo,cia drauge viskuo pasirupina. O jis kaip laisvas paukstis. Sunku su tokiu bus,jei apsigyvensit kartu. Panasu,kad dabar jis nelaiko tai gyvenimu kartu,todel ir nemato reikalo prisideti. Jeigu,kaip sakai,santykiai rimti,tai jau senai reikejo rimtai ir pakalbeti apie viska. Nakvoja pas tave,reiskia ne tik pabuna,naudoja vandeni,uz kuri bedarbe turi sumoketi. Buna ilgiau,uzsimano valgyti,pretenzijos,kad pas bedarbe tuscias saldytuvas. Stuobrys tas tavo bernas,jei tokiu dalyku nesupranta. Mazvaikis. Jei neina susikalbeti,as imciausi kitos taktikos. Sakyciau,kad neisgaliu issilaikyti is bedarbio pasalpos ir gryztu pas tevus. Kazin kaip jis i tai reaguotu? Ar pasiulytu gyventi kartu?

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 16, 11:47)
Na bernai stuobriai dabar buna, ir uzuominos kur isleidai savo alga tikrai neduos norimo rezultato. Nieko ner saldytuve, tai taip ir pasakykit, alkanas - parduotuve ten ir ten, galim eit kazka nusipirkt ir kartu pasigamint. Pakeliui dar prigriebciau ir tualetinio popieriaus, indu valiklio, duso zeles ir t.t. - juk jis irgi naudoja biggrin.gif O jei purkstaut prades, tai pasiuskit atgal pas mama. Matyt toks islepintas, kad nezino, is kur maistas ir buitiniai daiktai atsiranda. Turbut norejot but gera ir is pradziu nieko nesaket, o dabar po pusantru metu nesupras ji, ko jus is jo norit, juk iki tol viskas buvo gerai g.gif

sutinku

100 proc. thumbup.gif drinks_cheers.gif

su exu, kol draugavom, (kai jau beveik budavo pas mane) visada eidavom kartu pirktis, uz maista mokedavo jis. Tada uz komunalinius neprasydavau prisidet, o be reikalo galvoju biggrin.gif

su draugu lygiai taip pat - kai atvaziuodavo ilgesniam laikui (2-4d), atsivesdavo maisto. Dbr kai kartu gyvenam, tai kartais tenka sarasiuka iteikt, nes kai kuriu dalyku nupirkt tiesiog "pamirsta" lotuliukas.gif

o is tikruju tai reikia kalbetis. jei nenores tawes girdeti, tai lai ir gyvena pas mama. Jei rimtai i tave ziuri, tikrai isgirs.
Atsakyti
Esame su savuoju 1,5metu. Beveik metus laiko galima sakyti gyvenam pas mane. Jis labai daznai buna, nakvoja ir pan. Tiesa daiktu visu pas mane nesusineses, nes grizineja ir namo, na taip gaunasi , kad gyvena per 2 vietas-pas mane ir pas savo tevus namie..

As gyvenu tevu bute (tevai gyvena kitur). Kol dirbau-mokejau uz buta pati, siek tiek jei ka pagelbedavo ir tevai, nes buvau dirbanti studente. Dabar esu bedarbe, rasti kita darba sekasi sunkokai, tad uz buta moka tevai, o visa kita perkuosi pati-maistas, higienos, buitines prekes ir pan.

Taigi, kaip minejau, vaikinas labai daznai buna pas mane, taigi automatiskai jau vandeni, elektra, dujas ir pan.naudoju ne as viena, taigi ir uz komunalinius rekia moketi daug daugiau. Tas pats liecia ir maista(nors jo perku gan mazai), higienos reikmenis-tualetinis popierius, dantu pasta, muilas, prausiklis ir t.t.susinaudoja daug greiciau, kadangi naudojame dviese. Viska perku as. O vaikinui ne mintis neateina prisideti prie viso to.. Jei paprasau, kad gal gali nupirkti kavos, dantu pastos ar pan-tai nuperka, bet pats nesusivokia kol nepaprasau..bet dar dazniausiai pasako, kad neturi dabar pinigu...

O jis yra dirbantis, uzdirba gan nemazai. Savo tevams moketi uz buta nepadeda(jie to ir nepraso), valgyti sau nesiperka(pas mane dazniausiai nebuna ko valgyti, tai jis grizta pavalgyti namo pas tevus ), niekam netaupo, neperka kas menesi nei drabuziu nei kitu dalyku, taciau vistiek visada neturi pinigu..

Zinot, kai nukrito man is didziules meiles roziniai akiniai, tai pagalvojau kam man toks vaikinas? ir kaip man su juo kalbetis...seniau kai meginau tai pasake, kai gyvensime kartu tai tipo ir jis uz buta mokes... doh.gif daznai pagalvoju, kad gal jis nesupranta ar pan, nes siaip yra geras zmogus, atsakingas, jautrus, nuosirdus ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamelija88: 07 vasario 2013 - 14:47
blink.gif per 1,5m jus su juo nesugebat pakalbeti?tai ka jus kartu veikiat be sexo?
nes jis man totalus alfonsas atrodo,kuris naudojasi patogia situacija,pareikalausi pinigu uz bendras islaidas, ne viena ir ne du kartus ir kazkodel atrodo, jis dings kaip i vandeni
Atsakyti
<...> ir kaip man su juo kalbetis...seniau kai meginau tai pasake, kai gyvensime kartu tai tipo ir jis uz buta mokes... <...>
Standartinė situacija. Vaikinas visą laiką gyvenęs pas tėvus, už nieką nemokėjęs, nesupranta, kad maistas šaldytuve atsiranda iš parduotuvės, o be to dar ir skūpus, gailiūšnikas kitaip tariant. Jei žino, kad esat bedarbė ir tai naudojasi Jūsų geru tai nieko ir šo gero. Tikrai. Kas iš to, kad IR jis mokės už butą kai kartu gyvensit. Savo pinigus spaus, o Jumis naudosis, nes per didelės išlaidos jam bus dar ir už maistą ir buit. prekes mokėti. Patarčiau pasieškoti kito, bet žinau, kad taip nedarysit. Svarbiausia neleiskite jam taip Jumis naudotis, nes čia tinka patarlė "įleisk kiaulę į bažnyčią tai ir ant altoriaus užlips".
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 02 07, 15:32)
maistas šaldytuve atsiranda iš parduotuvės

blink.gif blink.gif blink.gif A čia rimtai??? blink.gif blink.gif blink.gif Aina nafig. Ir kaip čia taip?? Tai jį dar ir pirkti reikia?? blink.gif blink.gif Neeee, nu ****ba. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 02 07, 15:32)
<...> ir kaip man su juo kalbetis...seniau kai meginau tai pasake, kai gyvensime kartu tai tipo ir jis uz buta mokes... <...>
Standartinė situacija. Vaikinas visą laiką gyvenęs pas tėvus, už nieką nemokėjęs, nesupranta, kad maistas šaldytuve atsiranda iš parduotuvės, o be to dar ir skūpus, gailiūšnikas kitaip tariant. Jei žino, kad esat bedarbė ir tai naudojasi Jūsų geru tai nieko ir šo gero. Tikrai. Kas iš to, kad IR jis mokės už butą kai kartu gyvensit. Savo pinigus spaus, o Jumis naudosis, nes per didelės išlaidos jam bus dar ir už maistą ir buit. prekes mokėti. Patarčiau pasieškoti kito, bet žinau, kad taip nedarysit. Svarbiausia neleiskite jam taip Jumis naudotis, nes čia tinka patarlė "įleisk kiaulę į bažnyčią tai ir ant altoriaus užlips".

na siaip pagalvojus jis nera skupus, kai turi pinigu ir vaziuojam papramogauti(i kina, ar i baseina ar pan)-tai jis moka, moka ir kavineje moka ir parduotuveje dazniausiai jei perkame maista.. tik esme ta, jog kadangi jis buna darbe, o as viena keliauju i parduotuve-tai as ir moku.. biggrin.gif juokas pro asaras... negi taip viskas beviltiska.. doh.gif baisiausia kai pagalvoju, kad jei kada apsizenysime, kaip tada reikes gyventi, negi viskas guls ant mano peciu, o jo alga-jo reikalas..

bet as turiu vilties, kad galima kazkokia iseitis, nes jeigu jis butu vien blogas, tai ne nerasyciau cia, mesciau ji-ir ramu. manau kad gyvenes visada pas tevus jis nezino kaip elgtis... taciau didelis noras pasikalbeti praejo tada, kai meginau ji mokinti kaip elgtis su savo alga(nes ja ismeto neaisku kur, per savaite isleidzia 700-800, ir pats nezino kur).. man buvo pasakyta-neskaiciuok svetimu pinigu.
Atsakyti
QUOTE(kamelija88 @ 2013 02 07, 16:00)
na siaip pagalvojus jis nera skupus,

manau kad gyvenes visada pas tevus jis nezino kaip elgtis... taciau didelis noras pasikalbeti praejo tada, kai meginau ji mokinti kaip elgtis su savo alga(nes ja ismeto neaisku kur, per savaite isleidzia 700-800, ir pats nezino kur).. man buvo pasakyta-neskaiciuok svetimu pinigu.

o jūs iškart jį teisinat.

tas "nežino kaip elgtis" man kaip anekdotas. Kokiu reik būk abeliu, kad nesuprat jog viskas perkama už pinigus ir taip teisint draugą. Viską jis žino, patikėkit.
dėl pinigų jis teisus, jūs jų neskaičiuokit, nes jie ne jūsų.

aš su draugu galima sakyt gyvenu jo bute, už komunalinius niekad nesimesdavau, tik praeitą mėnesį už šilumą per pusę metemės. Parduotuvėj dažniausiai moka jis, pramogos irgi iš jo pinigų. Aš dažniausiai bilietus perku į kiną biggrin.gif parduotuvėje aš sumoku retai.
Kaip ir jūsų, taip ir mano, nemoka taupyt. Aš jį pamokau ir padrausminu, nes pati esu iš taupiųjų, bet jis man taip nėra pasakęs schmoll.gif pas mus netolimoj ateity šeima, gal dėl to jis į viską rimčiau žiūri ir supranta, kad reikia taupyt, jei nori kažką turėt smile.gif
Atsakyti