Esame su savuoju 1,5metu. Beveik metus laiko galima sakyti gyvenam pas mane. Jis labai daznai buna, nakvoja ir pan. Tiesa daiktu visu pas mane nesusineses, nes grizineja ir namo, na taip gaunasi , kad gyvena per 2 vietas-pas mane ir pas savo tevus namie..
As gyvenu tevu bute (tevai gyvena kitur). Kol dirbau-mokejau uz buta pati, siek tiek jei ka pagelbedavo ir tevai, nes buvau dirbanti studente. Dabar esu bedarbe, rasti kita darba sekasi sunkokai, tad uz buta moka tevai, o visa kita perkuosi pati-maistas, higienos, buitines prekes ir pan.
Taigi, kaip minejau, vaikinas labai daznai buna pas mane, taigi automatiskai jau vandeni, elektra, dujas ir pan.naudoju ne as viena, taigi ir uz komunalinius rekia moketi daug daugiau. Tas pats liecia ir maista(nors jo perku gan mazai), higienos reikmenis-tualetinis popierius, dantu pasta, muilas, prausiklis ir t.t.susinaudoja daug greiciau, kadangi naudojame dviese. Viska perku as. O vaikinui ne mintis neateina prisideti prie viso to.. Jei paprasau, kad gal gali nupirkti kavos, dantu pastos ar pan-tai nuperka, bet pats nesusivokia kol nepaprasau..bet dar dazniausiai pasako, kad neturi dabar pinigu...
O jis yra dirbantis, uzdirba gan nemazai. Savo tevams moketi uz buta nepadeda(jie to ir nepraso), valgyti sau nesiperka(pas mane dazniausiai nebuna ko valgyti, tai jis grizta pavalgyti namo pas tevus ), niekam netaupo, neperka kas menesi nei drabuziu nei kitu dalyku, taciau vistiek visada neturi pinigu..
Zinot, kai nukrito man is didziules meiles roziniai akiniai, tai pagalvojau kam man toks vaikinas? ir kaip man su juo kalbetis...seniau kai meginau tai pasake, kai gyvensime kartu tai tipo ir jis uz buta mokes...

daznai pagalvoju, kad gal jis nesupranta ar pan, nes siaip yra geras zmogus, atsakingas, jautrus, nuosirdus ir pan.