Įkraunama...
Įkraunama...

Rokiškio mamytės renkasi čia

QUOTE(Vikte;) @ 2013 02 09, 17:26)
Kaimas,nes čia ne Vilnius  biggrin.gif

Galiu pasakyti,kad vilniuje dazniau koki rokiskieti sutiksi:)
O "grynu"vilnieciu mazai beliko,visi atvykeliai;)
Atsakyti
senamiescio pradine ne raudonu plytu dabar jau o grazi geltona http://www.senamiescio.rokiskis.lm.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editada: 09 vasario 2013 - 20:24
QUOTE(jurgužė @ 2013 02 09, 09:34)
Sveikos

Kas girdėt dėl mokyklinių uniformų mokyklose, J.Tūbelio progimnazijoj?Maniškė bus pirmokė tai bais įdomu kas ten ką nusprendė.
Papildyta:
P.S. Aš jau vis bandau kokią temą užvest, bet greit jos nugęsta  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

laba 4u.gif kolkas del uniformu tai visiska tyla doh.gif na nebent musu nesiteikia kolkas informuoti biggrin.gif
reik kazka apipliotkint ,ot tada tema pajudetu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vikte;) @ 2013 02 09, 16:14)
O kuom jau čia toks prestižinis tas Pumpurėlis?Papasakokit plačiau  biggrin.gif

Čiauška daug,tik aišku ne visiem suprast,nes turi tokių savadarbių žodžių,kurie tik tėvam suprantami,nes girdimi kasdieną  biggrin.gif  Bet suprast galima ką nori pasakyt  mirksiukas.gif 
O kodėl taviškė su vaikais nebendrauja?

o as beveik supratau tada kai kamuoliuko prase tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2013 02 09, 16:14)
O kuom jau čia toks prestižinis tas Pumpurėlis?Papasakokit plačiau  biggrin.gif

Čiauška daug,tik aišku ne visiem suprast,nes turi tokių savadarbių žodžių,kurie tik tėvam suprantami,nes girdimi kasdieną  biggrin.gif  Bet suprast galima ką nori pasakyt  mirksiukas.gif 
O kodėl taviškė su vaikais nebendrauja?

dėl Pumpurėlio, tai daug kas giria, nes jį remia Rotary klubas, modernios žaidimų aikštelės, suremontuotos grupės, nauji žaislai ir tt..esant reikalui (turint gydytojo rekomendacijas) atliekami masažiukai vaikams ir pan.

Mes savo vaiką irgi suprantam, ką pasakyt, viską žino, rankytem parodo, bet kalbėt nelabai išeina, kartoti nenori, o su vaikais nebendrauja..nes pažystamų rate, niekas panašaus amžiaus vaikų neaugina, visų dideli, nenori su mūsiške draugaut...užtat čia ir ieškau su kokiu vaiku galėtų nors kartais pabendraut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2013 02 09, 23:28)
dėl Pumpurėlio, tai daug kas giria, nes jį remia Rotary klubas, modernios žaidimų aikštelės, suremontuotos grupės, nauji žaislai ir tt..esant reikalui (turint gydytojo rekomendacijas) atliekami masažiukai vaikams ir pan.

Mes savo vaiką irgi suprantam, ką pasakyt, viską žino, rankytem parodo, bet kalbėt nelabai išeina, kartoti nenori, o su vaikais nebendrauja..nes pažystamų rate, niekas panašaus amžiaus vaikų neaugina, visų dideli, nenori su mūsiške draugaut...užtat čia ir ieškau su kokiu vaiku galėtų nors kartais pabendraut  ax.gif

zaislai,aiksteles,suremontuotos grupes doh.gif mano manymu maziausiai yra reikalingos "geram"darzeliui,vaikui tai maziausiai rupi.as rinkdama darzeli savo vaikams ieskojau informacijos aoie ten dirbancius pedagogus,visa personala ,jauciu pasirodysiu nemadinga,bet gi butent tai yra auksciau visu "nauju pramogu" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2013 02 10, 12:39)
i.as rinkdama darzeli savo vaikams ieskojau informacijos aoie ten dirbancius pedagogus,visa personala ,jauciu pasirodysiu nemadinga,bet gi butent tai yra auksciau visu "nauju pramogu" tongue.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
Labas rytas...

Patarkyte kokia seimos gydytoja vaikams pasirinkti?
kazkaip mazoji koseti pradeti,ir gerklyte raudona.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kativiltejonas @ 2013 02 10, 13:58)
drinks_cheers.gif
Papildyta:
Labas rytas...

kazkaip mazoji  koseti pradeti,ir gerklyte raudona.. verysad.gif

na matai,gydytojas toks jau sutverimas biggrin.gif vieniems labai geras kitiems neitinka smile.gif
jei vaiku konsultaacijoj rasytis ,tai as savo pas Jakstoniene uzrasius visus,na ji man tai superine gydytoja ,bet teko girdet visokiu nuomoniu taciau blogu labai jau nedaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2013 02 10, 13:39)
zaislai,aiksteles,suremontuotos grupes doh.gif  mano manymu maziausiai yra reikalingos "geram"darzeliui,vaikui tai maziausiai rupi.as rinkdama darzeli savo vaikams ieskojau informacijos aoie ten dirbancius pedagogus,visa personala ,jauciu pasirodysiu nemadinga,bet gi butent tai yra auksciau visu "nauju pramogu" tongue.gif

na bet visuose darzeliuose yra visokiu pedagogu, va giminietis ejo i nykstuka, aukletojos dangste visus nesusipratimus, viskas buvo gerai ir grazu,tevai suzinodavo ne is aukletoju, o is aplinkiniu, kas negerai.. isejo i pirma klase, visai neparuostas, nors lanke paruosiama...na cia aisku ir nuo tevu darbo namuose daug kas priklauso..pumpureli ir azuoliuka, lanke draugiu vaikai, jokiu nusiskundimu nebuvo, nei apie aukletojas, nei apie pacius darbo metodus..beje gera tema, mamytes pasidalinkit, kuriuos darzeliukus vaikiukai lanko, kokie pliusai, minusai...nes as pavyzdziui, tai tik keliu teveliu rekomendacijas apir pumpureli gavau, tai i ji ir uzrasiau, o gal vertetu kita pasirinky...pasidalinkit patirtim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mama liala @ 2013 02 10, 14:34)
na matai,gydytojas toks jau sutverimas biggrin.gif vieniems labai geras kitiems neitinka smile.gif
jei vaiku konsultaacijoj rasytis ,tai as savo pas Jakstoniene uzrasius visus,na ji man tai superine gydytoja ,bet teko girdet visokiu nuomoniu taciau blogu labai jau nedaug smile.gif

Jakstoniene drauges 2m mergyte, paskiepijo 6m skiepu...daugiau nieko nezinau..miniškė lankosi pas Kapušinskienę, viskas gerai, nelabai patinka, kad skiriasi daktarės į namus ir konsultacijoj...išsikvietus namo, turi vėl viską pasakot, kas kaip ir kodėl.. Kapušinskiene, kiti skundziasi, kad mažai kalba, nieko nepasako, turi vos ne po žodį traukti, kas, kaip ir kodėl..bet man asmeniškai informacijos užtenka
Atsakyti
QUOTE(editada @ 2013 02 09, 20:23)
senamiescio pradine ne raudonu plytu dabar jau o grazi geltona http://www.senamiescio.rokiskis.lm.lt/

O kokia išgražėjus mokykla,kažkaip mano atmintyje vis dar ji raudona,tai net nebuvau niekad atkreipus dėmesio,kad jau pakeitė spalvą biggrin.gif

QUOTE(Mama liala @ 2013 02 10, 12:39)
zaislai,aiksteles,suremontuotos grupes doh.gif  mano manymu maziausiai yra reikalingos "geram"darzeliui,vaikui tai maziausiai rupi.as rinkdama darzeli savo vaikams ieskojau informacijos aoie ten dirbancius pedagogus,visa personala ,jauciu pasirodysiu nemadinga,bet gi butent tai yra auksciau visu "nauju pramogu" tongue.gif

Nu kaip tu čia protingai sušnekėjai drinks_cheers.gif

QUOTE(kativiltejonas @ 2013 02 10, 12:58)
Labas rytas...

kazkaip mazoji  koseti pradeti,ir gerklyte raudona.. verysad.gif

Manoji užrašyta pas Kapušinskienę.Nesu visiškai patenkinta,bet ir geresnio pasirinkimo nelabai yra schmoll.gif Mano vaikystės gydytoja buvo Varnienė,tai buvo super gydytoja,bet kadangi ji jau senyvo amžiaus,tai Smiltės nerašiau pas ją,nes gali greitai baigti savo karjerą ir tada tenktų eiti vis tiek pas kitą gydytoją.Tai nusprendėm,kad geriau jog ta pati nuo mažumės prižiūrėtų mirksiukas.gif

QUOTE(salamandra_ @ 2013 02 10, 13:40)
na bet visuose darzeliuose yra visokiu pedagogu, va giminietis ejo i nykstuka, aukletojos dangste visus nesusipratimus, viskas buvo gerai ir grazu,tevai suzinodavo ne is aukletoju, o is aplinkiniu, kas negerai.. isejo i pirma klase, visai neparuostas, nors lanke paruosiama...na cia aisku ir nuo tevu darbo namuose daug kas priklauso..pumpureli ir azuoliuka, lanke draugiu vaikai, jokiu nusiskundimu nebuvo, nei apie aukletojas, nei apie pacius darbo metodus..beje gera tema, mamytes pasidalinkit, kuriuos darzeliukus vaikiukai lanko, kokie pliusai, minusai...nes as pavyzdziui, tai tik keliu teveliu rekomendacijas apir pumpureli gavau, tai i ji ir uzrasiau, o gal vertetu kita pasirinky...pasidalinkit patirtim  smile.gif

Tai va kad ir tam pačiam pumpurelyje yra visokių pedagogų ir paklausiu kai kurių mamyčiu kokius jos ten komentarus kartais laido,tai man prestižu nei kiek nekvepia schmoll.gif
O dėl paruošimo,tai aš abejoju,kad gali būti vaikas visiškai neparuoštas.juk vien tai kad lanko darželį yra pasiruošimas,o skaityti ir rašyti turi mokintis mokykloj,o ne atvirkščiai 4u.gif

Beje jei norit pabendrauti maloniai prašom į svečius mirksiukas.gif
Atsakyti
Apie aukletojas galiu pasakyti,kad tikrai nuo ju daug kas priklauso,vyresnele ir pagrandukas ejo pas ta pacia aukletoja,ji kartu ir muzykos,ir sokiu ir spektakliukus
visokius rengdavo,ir paruosiama grupe pas ja-vyresnelei mokykloj tikrai praverte toks"pasirengimas".
O del problemu kazkokiu-atskirai su kiekvienu bendraudavo,jei rimtai kazkas-grupej susirinkima rengdavo pacios auklytes,neleisdavo,kad konfliktas kiltu..gaila,kad auklytes su savim atsivezti negalima mirksiukas.gif
[/quote
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kativiltejonas: 10 vasario 2013 - 14:09

Tai va kad ir tam pačiam pumpurelyje yra visokių pedagogų ir paklausiu kai kurių mamyčiu kokius jos ten komentarus kartais laido,tai man prestižu nei kiek nekvepia schmoll.gif

Beje jei norit pabendrauti maloniai prašom į svečius mirksiukas.gif
[/quote]

Papasakokit, kas žinot, apie Pumpurėlį plačiau, pradedu bijot jau...
O dėl pabendravimo, tai tikrai butų faina, šiandien buvom lauke, vaikai didesniu gniužtėm mėtos...o maniškė, rankytėm tik skėsčioja ir kviečia lelias smile.gif o kur jūs gyvenat? galim ir lauke, ir pas mus į svečius užsukti galit..Mes prie IKI netoli..
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2013 02 10, 14:40)
na bet visuose darzeliuose yra visokiu pedagogu, va giminietis ejo i nykstuka, aukletojos dangste visus nesusipratimus, viskas buvo gerai ir grazu,tevai suzinodavo ne is aukletoju, o is aplinkiniu, kas negerai.. isejo i pirma klase, visai neparuostas,

Jakstoniene drauges 2m mergyte, paskiepijo 6m skiepu

doh.gif doh.gif doh.gif ne Jakstoniene vaikus skiepija ,o skiepu sesute tongue.gif

musu senoji direktore yra pasakius ,kad darzelis yra seima ir pasakyti kas joje yra negerai galima tada ,kai jau iseities jokios nebera,sveikintinos aukletojos kurios nepuole mamai sakyt ,kad ju vaikas toks ar anoks, thumbup.gif del paruosimo g.gif ko ten nepasiruoses buvo?neskaite?tai va tam mokykla ir yra kad ismokintu vaika tokiu dalyku ir ne siaip sau nuo 7 metu eina i ja vaikai,o todel kad tik tokio amziaus jie jau sugeba apdoroti informacija(cia asmeniska mano nuomone,niekam nieko netaikant smile.gif blush2.gif )

Papildyta:
QUOTE(Vikte;) @ 2013 02 10, 14:59)

Nu kaip tu čia protingai sušnekėjai  drinks_cheers.gif

blush2.gif pasitaiko ir man kartais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama liala: 10 vasario 2013 - 14:20