QUOTE(editada @ 2013 02 09, 20:23)
senamiescio pradine ne raudonu plytu dabar jau o grazi geltona
http://www.senamiescio.rokiskis.lm.lt/
O kokia išgražėjus mokykla,kažkaip mano atmintyje vis dar ji raudona,tai net nebuvau niekad atkreipus dėmesio,kad jau pakeitė spalvą
QUOTE(Mama liala @ 2013 02 10, 12:39)
zaislai,aiksteles,suremontuotos grupes

mano manymu maziausiai yra reikalingos "geram"darzeliui,vaikui tai maziausiai rupi.as rinkdama darzeli savo vaikams ieskojau informacijos aoie ten dirbancius pedagogus,visa personala ,jauciu pasirodysiu nemadinga,bet gi butent tai yra auksciau visu "nauju pramogu"
Nu kaip tu čia protingai sušnekėjai
QUOTE(kativiltejonas @ 2013 02 10, 12:58)
Labas rytas...
Patarkyte kokia seimos gydytoja vaikams pasirinkti?
kazkaip mazoji koseti pradeti,ir gerklyte raudona..
Manoji užrašyta pas Kapušinskienę.Nesu visiškai patenkinta,bet ir geresnio pasirinkimo nelabai yra

Mano vaikystės gydytoja buvo Varnienė,tai buvo super gydytoja,bet kadangi ji jau senyvo amžiaus,tai Smiltės nerašiau pas ją,nes gali greitai baigti savo karjerą ir tada tenktų eiti vis tiek pas kitą gydytoją.Tai nusprendėm,kad geriau jog ta pati nuo mažumės prižiūrėtų
QUOTE(salamandra_ @ 2013 02 10, 13:40)
na bet visuose darzeliuose yra visokiu pedagogu, va giminietis ejo i nykstuka, aukletojos dangste visus nesusipratimus, viskas buvo gerai ir grazu,tevai suzinodavo ne is aukletoju, o is aplinkiniu, kas negerai.. isejo i pirma klase, visai neparuostas, nors lanke paruosiama...na cia aisku ir nuo tevu darbo namuose daug kas priklauso..pumpureli ir azuoliuka, lanke draugiu vaikai, jokiu nusiskundimu nebuvo, nei apie aukletojas, nei apie pacius darbo metodus..beje gera tema, mamytes pasidalinkit, kuriuos darzeliukus vaikiukai lanko, kokie pliusai, minusai...nes as pavyzdziui, tai tik keliu teveliu rekomendacijas apir pumpureli gavau, tai i ji ir uzrasiau, o gal vertetu kita pasirinky...pasidalinkit patirtim
Tai va kad ir tam pačiam pumpurelyje yra visokių pedagogų ir paklausiu kai kurių mamyčiu kokius jos ten komentarus kartais laido,tai man prestižu nei kiek nekvepia
O dėl paruošimo,tai aš abejoju,kad gali būti vaikas visiškai neparuoštas.juk vien tai kad lanko darželį yra pasiruošimas,o skaityti ir rašyti turi mokintis mokykloj,o ne atvirkščiai
Beje jei norit pabendrauti maloniai prašom į svečius