Įkraunama...
Įkraunama...

Rokiškio mamytės renkasi čia

QUOTE(salamandra_ @ 2013 02 10, 14:12)
Papasakokit, kas žinot, apie Pumpurėlį plačiau, pradedu bijot jau...
O dėl pabendravimo, tai tikrai butų faina, šiandien buvom lauke, vaikai didesniu gniužtėm mėtos...o maniškė, rankytėm tik skėsčioja ir kviečia lelias smile.gif o kur jūs gyvenat? galim ir lauke, ir pas mus į svečius užsukti galit..Mes prie IKI netoli..

Nereikia nieko bijot,viskas gerai su tuo darželiu.Tik sakau,kad jis toks pat kaip ir visi darželiai,tikrai nelaikau jo prestižiniu.O su auklėtojom,tai visur visko būna,susitiksim papasakosiu mirksiukas.gif
Oi kaip toli biggrin.gif Mes centre,bet kadangi Rokiškis ne Vilnius,tai bet kur pėstute suvaikščiot gali.Aišku kai dabar orai nepergeriausi,tai geriau namuose,kad nesušaltumėm.Maniškė tai labai myli visus vaikus,apkabina ir mylu mylu padaro ir pabučiuoja ir paglosto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikte;): 10 vasario 2013 - 14:25
Sveikos 4u.gif
Simtas metu nerasiau blush2.gif Prasirgom bjauriuoju gripu, ligonineje pagulejome, dabar jau tik kosuliukas liko, jau kaip laukiu pavasario wub.gif tik ne slapdribos, o tikrojo su gaiviu oru, saulute ir gelemis biggrin.gif
Del darzelio, ka galiu pasakyti, mes pakeitem viena ir kita, pirmame nesugebejo aukletojos surasti priejimo prie maniskes dukros, i "Azuoliuka" atejo jau didesne, ir su aukletojom iskart susidraugavo. Mazasis eina irgi i "Azuoliuka", nieko blogo pasakyti negaliu.
Gydytoja musu - Varniene, visada galiu paskambinti ir pasikonsultuoti, arba iskviesti i namus. Pradzioje buvome pas Kapusinskiene, dukra daznai sirgdavo, o gydytojos daznai nebudavo, tai i namus atvaziuodavo viena, poliklinikoje pavadavo kita, o pasitikrint po ligos grizdavo Kapusinskiene, tai absurdas kazkoks, ir nepatikdavo bendravimas blush2.gif
Atsakyti
[quote=Mama liala,2013 02 10, 15:22]
doh.gif doh.gif doh.gif ne Jakstoniene vaikus skiepija ,o skiepu sesute tongue.gif

musu senoji direktore yra pasakius ,kad darzelis yra seima ir pasakyti kas joje yra negerai galima tada ,kai jau iseities jokios nebera,sveikintinos aukletojos kurios nepuole mamai sakyt ,kad ju vaikas toks ar anoks, thumbup.gif del paruosimo g.gif ko ten nepasiruoses buvo?neskaite?tai va tam mokykla ir yra kad ismokintu vaika tokiu dalyku ir ne siaip sau nuo 7 metu eina i ja vaikai,o todel kad tik tokio amziaus jie jau sugeba apdoroti informacija(cia asmeniska mano nuomone,niekam nieko netaikant smile.gif blush2.gif )

Nemanau, kad teisinga kaltę suversti skiepų sesutei, visgi ji tik vykdo gydytojos nurodymus, t.y. gydytoja į vaiko ligos istoriją įrašo kokį skiepą skiria, o sesutė tik atlieka gydytojos nurodymą ir savo nuožiūra neskiepija, o tuo labiau tikrai ne sesutės kompetencija aiškint gydytojai, tuo labiau Jakštonienei, kad ne tokį skiepą paskyrė.

Labai jau subjektyvus požiūris apie darželį, kaži ar tik mamyte ten nedirbate? sutinku, kad jei problemą galima išspręsti darželio ribose, tai visas gerai, bet kai nuskriaustas vaikas skundžiasi tėvams, tėvai puola skriaudiko tėvus, o skriaudusiojo tėvai nieko nežino tai nemanau, kad tai sveikintinas auklėtojų elgesys, o greičiau savo netinkamo darbo rezultatų slėpimas.
Atsakyti
Visi musu vaikuciai skirtingi ir vis kitaip jauciasi vienam ar kitam darzely 4u.gif

Vakar mano mergynos buvo Kavolisky Uzgavieniu sventej,tai sian blynu uzprase..
Lietiniu su idaru nenori,bulviniu irgi,sako norim nauju blynu,neragautu..
Gal kokiu vaikisku blynu receptu zinote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kativiltejonas @ 2013 02 10, 17:23)
Visi musu vaikuciai skirtingi ir vis kitaip jauciasi vienam ar kitam darzely 4u.gif

Vakar mano mergynos buvo Kavolisky Uzgavieniu sventej,tai sian blynu uzprase..
Lietiniu su idaru nenori,bulviniu irgi,sako norim nauju blynu,neragautu..
Gal kokiu vaikisku blynu receptu zinote? ax.gif

man patinka trynius isplakti su šiek tiek cukraus ir pieno, o baltymus išplakti į putas, sumaišyti viską, įmaišyti miltų ir įpjaustyti ko turite ar obuolių, ar bananų, rudenį pjaustydavau moliūgo, ko tik sugalvosite, ir kepti mažus blynukus, jie labai išsipučia (labai svarbu gerai išplakti baltymus), na bent jau pas mus, tai juos megsta ir maži ir dideli
Atsakyti
:paguglinau" ir atradau tokius
http://viktorijosnam...tys-apelsinais/

ir dar paprasta ir skaniai atrodanti pyraga;)
http://viktorijosnam...r-labai-skanus/

Atsakyti
[quote=salamandra_,2013 02 10, 17:09]
[quote=Mama liala,2013 02 10, 15:22]
: )
Nemanau, kad teisinga kaltę suversti skiepų sesutei, visgi ji tik vykdo gydytojos nurodymus, t.y. gydytoja į vaiko ligos istoriją įrašo kokį skiepą skiria, o sesutė tik atlieka gydytojos nurodymą ir savo nuožiūra neskiepija, o tuo labiau tikrai ne sesutės kompetencija aiškint gydytojai, tuo labiau Jakštonienei, kad ne tokį skiepą paskyrė.

Labai jau subjektyvus požiūris apie darželį, kaži ar tik mamyte ten nedirbate? sutinku, kad jei problemą galima išspręsti darželio ribose, tai visas gerai, bet kai nuskriaustas vaikas skundžiasi tėvams, tėvai puola skriaudiko tėvus, o skriaudusiojo tėvai nieko nežino tai nemanau, kad tai sveikintinas auklėtojų elgesys, o greičiau savo netinkamo darbo rezultatų slėpimas.
[/quote]

jokiu budu niekam neverciu kaltes,tik man idomu ar ten vaikiukas buvo 2 menesiu,ar 2 metu,nes jei 2 men. tai skiepai yra tokie patys kaip ir 6 men. o jei 2 metu kyla klausimas kodel reikia skiepyti vaika tokio amziaus ir kodel mamai nekilo klausimas apie skiepa g.gif ,bet kokiu atveju aisku butu gerai,kad tokiu atveju nebutu ir kad suauge ir atsakingi zmones ziuretu ka raso ir ka daro mirksiukas.gif
ne ne tikrai nedirbu jokiame darzelyje mirksiukas.gif cia visiskai asmenine mano nuomone,ir dar apie ta tevu puolima,tokie tevai kurie puola kitiem i akis ,nes ju vaikas pasiskunde,man atrodo visiski isterikai bash.gif jei aukletoja nieko nepasake reiskia vaikas nei suzeistas,nei uzmustas, o tas ivykes konfliktas yra vaikiskas ir kartais reikia vaikams patiems su tuo susidoroti leisti mirksiukas.gif mano vaikis ne auksinis tikrai ir grupej jis turi toki pati kaip jis doh.gif tai skraide ir akiniai ir kaktos kiauros buvo ,bet nei as nei to kito vaiko mama niekada nekibom i akis,pasikalbejom ,kad tai vaikiskas dalykas ir tai yra normalu biggrin.gif o dar tie dalykai ,kai tevai suzino is aplinkiniu tai man cia jau visiskas nesusipratimas,zmones mes tokie jua esam-jei kas papasakos kas stoti kazkas pagadino ora, po pusvalandzio visas miestas zinos kad pridare i kelnes lotuliukas.gif lotuliukas.gif (cia vel asmenine mano nuomone,niekam nieko netaikant mirksiukas.gif )
Atsakyti
tai gi va, aš irgi puikiai suprantu, kad ir visokių vaikų ir tevų yra, kas ten žino, kaip buvo iš tikrųjų, o kiek tėveliai padaugino.. ir manau, kad darželiuose visuose visko būna, tik va apie kitus, kažkaip nieko nesu girdėjus...todėl apie tą tokia kritiška ir nuomonė. o dėl skiepų, vaikiukui buvo 2metų daktare pasakė, laikas skiepui, mamytė nuėjo, sesutė paskiepijo, kai po skiepo prasidėjo komplikacijos ir vaikutis rimtai susirgo, pasirodė, kad tas skepas turėjo būt tik 6 metų..
Atsakyti
baisu aisku,kai supainioja skiepus ir dar su komplikacijom..

Kai cia rudeni kilo panika del hepatito A ir pradinuku teveliams siule "nemokama skiepa" nuo jo,musu daktare patare jokiu budu nesiskiepyt,kitaip kepenis atsisakyti gali,o mokykloj net nieko neuzsimine kad yra kokiu komplikaciju.

Labas rytas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(kativiltejonas @ 2013 02 11, 13:25)
baisu aisku,kai supainioja skiepus ir dar su komplikacijom..

Kai cia rudeni kilo panika del hepatito A ir pradinuku teveliams siule "nemokama skiepa" nuo jo,musu daktare patare jokiu budu nesiskiepyt,kitaip kepenis atsisakyti gali,o mokykloj net nieko neuzsimine kad yra kokiu komplikaciju.

Labas rytas 4u.gif

skiepai kaip ir visa kita,mano nuomone yra toks dalykas kurio negali nuspet,bet kategoriskai atsisakyti visu reikalingu skiepu tai cia jau man nesusipratimas kazkoks doh.gif yra db madinga neskiepyti vaiku doh.gif jei ne skiepai db vaikai dar nuo visi poliomelitu,raupu ir t.t kentetu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2013 02 11, 09:54)
o dėl skiepų, vaikiukui buvo 2metų daktare pasakė, laikas skiepui, mamytė nuėjo, sesutė paskiepijo, kai po skiepo prasidėjo komplikacijos ir vaikutis rimtai susirgo, pasirodė, kad tas skepas turėjo būt tik 6 metų..

Nu čia jau kažkoks žiaurus nesusipratimas doh.gif O tai tėvai kur šioje vietoje buvo?

Sveikos 4u.gif

Mes šiandien aplankėm darželį NYKŠTUKĄ.Per keliolika minučių visas personalas nusprendė,kad Smilei darželyje patiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2013 02 11, 14:19)
Nu čia jau kažkoks žiaurus nesusipratimas  doh.gif  O tai tėvai kur šioje vietoje buvo?

Sveikos  4u.gif 

Mes šiandien aplankėm darželį NYKŠTUKĄ.Per keliolika minučių visas personalas nusprendė,kad Smilei darželyje patiks  lotuliukas.gif

smile.gif o nuo kada jūs užsirašę pradėt lankyt darželį?
Atsakyti