[quote=salamandra_,2013 02 10, 17:09]
[quote=Mama liala,2013 02 10, 15:22]
: )
Nemanau, kad teisinga kaltę suversti skiepų sesutei, visgi ji tik vykdo gydytojos nurodymus, t.y. gydytoja į vaiko ligos istoriją įrašo kokį skiepą skiria, o sesutė tik atlieka gydytojos nurodymą ir savo nuožiūra neskiepija, o tuo labiau tikrai ne sesutės kompetencija aiškint gydytojai, tuo labiau Jakštonienei, kad ne tokį skiepą paskyrė.
Labai jau subjektyvus požiūris apie darželį, kaži ar tik mamyte ten nedirbate? sutinku, kad jei problemą galima išspręsti darželio ribose, tai visas gerai, bet kai nuskriaustas vaikas skundžiasi tėvams, tėvai puola skriaudiko tėvus, o skriaudusiojo tėvai nieko nežino tai nemanau, kad tai sveikintinas auklėtojų elgesys, o greičiau savo netinkamo darbo rezultatų slėpimas.
[/quote]
jokiu budu niekam neverciu kaltes,tik man idomu ar ten vaikiukas buvo 2 menesiu,ar 2 metu,nes jei 2 men. tai skiepai yra tokie patys kaip ir 6 men. o jei 2 metu kyla klausimas kodel reikia skiepyti vaika tokio amziaus ir kodel mamai nekilo klausimas apie skiepa

,bet kokiu atveju aisku butu gerai,kad tokiu atveju nebutu ir kad suauge ir atsakingi zmones ziuretu ka raso ir ka daro
ne ne tikrai nedirbu jokiame darzelyje

cia visiskai asmenine mano nuomone,ir dar apie ta tevu puolima,tokie tevai kurie puola kitiem i akis ,nes ju vaikas pasiskunde,man atrodo visiski isterikai

jei aukletoja nieko nepasake reiskia vaikas nei suzeistas,nei uzmustas, o tas ivykes konfliktas yra vaikiskas ir kartais reikia vaikams patiems su tuo susidoroti leisti

mano vaikis ne auksinis tikrai ir grupej jis turi toki pati kaip jis

tai skraide ir akiniai ir kaktos kiauros buvo ,bet nei as nei to kito vaiko mama niekada nekibom i akis,pasikalbejom ,kad tai vaikiskas dalykas ir tai yra normalu

o dar tie dalykai ,kai tevai suzino is aplinkiniu tai man cia jau visiskas nesusipratimas,zmones mes tokie jua esam-jei kas papasakos kas stoti kazkas pagadino ora, po pusvalandzio visas miestas zinos kad pridare i kelnes

(cia vel asmenine mano nuomone,niekam nieko netaikant

)

[/url]