Įkraunama...
Įkraunama...

Rokiškio mamytės renkasi čia

sveikutės,kalbos apie darželius biggrin.gif turbūt neišsiamiama tema. na turėjau daržiuka vos kad ne kieme,bet ten pavedusi paskiau - užteks,dabar vežioju iš bajorų mažę į kitą Rokiškio galą ir esu be galo laiminga,tą ką matau ir kai turiu su kuom lyginti. manau dėl to kad darželis arti namų,nėra rodiklis į jį vesti rolleyes.gif
vikte, tavo vaikas labai gero amžiau,kad gali parodyti nemažai per šventes,matosi kad pirmas vaikas,kad ta sritis su daržiuku tau pirma. pamatytum Linelyje kokias programas padaro su vaikais ir su pačiais mažiausiais wub.gif dėl drabužių šventėms,matau kaip keikiasi ir vargsta draugės,kurios savo vaikams ruošia daržiukan drabužius doh.gif aš kaifuoju nuo to,kad žinau kad visada turiu turėti balta bliuskutę, baltus giedriukus, češkes ir mano vaikas per visas šventes bus išpuoštas ir visada kitaip-man super ir manau kai maniškė pradė lankyti mokyklą prasikeiksiu su viskių kaukių ir darbelių gaminimu doh.gif čia mano nuomonė biggrin.gif
labai smagu kad temelė pajudėjo thumbup.gif
jurguže, Jankienė, mano pirmoji mokytoja wub.gif perskaičiau jos pavardę ir kažkas viduj suvirpėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgužė @ 2013 02 12, 19:41)
vikut tu mama tavo intuicija pirmoje vietoje, bejo sudedi visus pliusus ir minusus ir kiek tėvų tiek nuomonių, gal kam darželis arti namų yra svarbesnis punktas nei įspūdingas darželio koridorius ar kažkas tokio.
Sekmės tavo mažylei daržiuke ir labiausiai tai sveikatos thumbup.gif
Papildyta:
O kai temoje verda diskusijos ir puslapių vis daugėja tai labai smagu thumbup.gif

Na kai tokiam miestelyje,tai čia labai įtakos ir neturi ar arti namų ar šiek tiek toliau,nes vis tiek atstumai ne tokie pas mus dideli.
O kad tema nemerdėja,tai tikrai gerai,nes jau blogi reikalai čia buvo su ja biggrin.gif

QUOTE(editada @ 2013 02 12, 20:05)
1.dabar vežioju iš bajorų mažę į kitą Rokiškio galą ir esu be galo laiminga,tą ką matau ir kai turiu su kuom lyginti. manau dėl to kad darželis arti namų,nėra rodiklis į jį vesti  rolleyes.gif 
2.matosi kad pirmas vaikas,kad ta sritis su daržiuku tau pirma. pamatytum Linelyje kokias programas padaro su vaikais ir su pačiais mažiausiais  wub.gif
3.dėl drabužių šventėms,matau kaip keikiasi ir vargsta draugės,kurios savo vaikams ruošia daržiukan drabužius  doh.gif

1.Tikriausiai pati važinėji dirbt į Rokiškį ar šiaip atveži į darželį kasdieną ir važiuoji vėl algal?
2.Nu tikrai nežinau nei kaip nei kas su tais darželiais biggrin.gif Taviškė kaip supratau Linelį lanko?
3.Bet gi negalima visko vien tik darželiui nurašyt vis tiek kažką namuose ruoši?
Atsakyti
šauniai čia mamytės apie darželius padiskutavot, visgi aš su Viktorijos nuomone sutinku...Bent man, kaip mamai su pirmagime, tenka kliautis pažystamų nuomonėmis,o eit po visus darželius, skaičiuot, kuriai auklėtojai pripuls mano dukros amžiaus grupė ir rinkt informaciją apie ją...nežinau, ar kas būtų tiek info suteikęs..kitas klausimas...o jūs manot, kad stenduose ir direktorė apie savo ne ytin profesionalius darbuotojus taip kaip yra, taip ir atsilieps?ar kas matėt apie kokią mokytoją ar auklėtoją kur parašyta, grubi, nekantri, greit prarandanti pusiausvyrą ir pan? ir, o, bet, tačiau, aš savo vaiko vien į Linelį nevesčiau, nes man nepriimtinos metodikos naudojant tautinius drabučius, papročius ir pan...noriu, kad mano vaikas mokytųsi mūsų šeimos tradicijų, papročių ir pan.
Beje, Akvilytei irgi įspūdžių su Smilte užteko, Vikte, jums tik išėjus, Akvilė pasiėmė savo miego "skuduriuką" ir nutapseno prie lovytės...pramiegojo net neapsvertus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2013 02 12, 22:54)
Na kai tokiam miestelyje,tai čia labai įtakos ir neturi ar arti namų ar šiek tiek toliau,nes vis tiek atstumai ne tokie pas mus dideli.
O kad tema nemerdėja,tai tikrai gerai,nes jau blogi reikalai čia buvo su ja  biggrin.gif
1.Tikriausiai pati važinėji dirbt į Rokiškį ar šiaip atveži į darželį kasdieną ir važiuoji vėl algal?
2.Nu tikrai nežinau nei kaip nei kas su tais darželiais  biggrin.gif Taviškė kaip supratau Linelį lanko?
3.Bet gi negalima visko vien tik darželiui nurašyt vis tiek kažką namuose ruoši?

1. Praktiškai galima sakyti,kad vežioju į darželį ir namo.paskui po darželio visos dienos užimtos nes būreliai,laisvą dieną teturim penktadienį bigsmile.gif kas čia tiek keli kilometrai,aš už tai kad vaikas būtų užimtas ir domėtųsi bei lavėtų ne tik darželiuke mirksiukas.gif
2. Šiuo metu lanko Linelį thumbup.gif
3. Ramia dūšia sakau-nieko nesu ruošusi ir mano vaikas per šventes atrodo liuks ir visada skirtingai.ir nebūtinai kad vien tautiniai rūbai. manau jurgužė man pritars ir mamytės kurių vaikai lanko Linelį. Darželis viskuom pasirūpina,net ir sportine apranga thumbup.gif
Atsakyti
gal kartais kuri turite paskolinti, ar išnuomoti, savaitei, neperšlampantį dėklą fotoaparatui, muilinei, fotografuoti po vandeniu?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Maniškiai Ąžuoliuką lanko, ir irgi kiek buvo švenčių, niekad nieko ypatingo nereikėjo, apart pėdkelnių, sportinių batelių.
Savo vaikam irgi rinkau darželį klausinėdama pažįstamus, bet tikrąją nuomonę sudariau tik po kelių apsilankymų.
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2013 02 12, 22:45)
Beje, Akvilytei irgi įspūdžių su Smilte užteko, Vikte, jums tik išėjus, Akvilė pasiėmė savo miego "skuduriuką" ir nutapseno prie lovytės...pramiegojo net neapsvertus  lotuliukas.gif

Pavargo viena nuo kitos biggrin.gif

QUOTE(editada @ 2013 02 12, 23:33)
Ramia dūšia sakau-nieko nesu ruošusi ir mano vaikas per šventes atrodo liuks ir visada skirtingai.ir nebūtinai kad vien tautiniai rūbai. manau jurgužė man pritars ir mamytės kurių vaikai lanko Linelį. Darželis viskuom pasirūpina,net ir sportine apranga  thumbup.gif

Aišku čia kiekienai atskiri reikalavimai yra svarbesni,bet man šis punktas yra žemiausioj pozicijoj,bet pasiteirausiu kaip ten Nykštuke su tom aprangom mirksiukas.gif

Gal,kad aš dar nepatyrus darželių reikaluose ir kad pirmas vaikas,bet reikalavimai darželiui mano atžvilgiu yra daug paprastesni negu kai kurių iš jūsų.O rinkausi darželį,kuris arčiausiai namų ir apie kurį jokių blogų atsiliepimų negirdėjau(išskyrus istoriją kaip senelis ne tą vaiką iš darželio namo parsivedė doh.gif ).O apie aukletojų išsilavinimą,tai man iš viso net minčių nekilo pasiteiraut,nes mano naiviu mastymu juk ir taip aišku,kad bet kas tokio darbo dirbt negali.O būtent kokį ten universitetą ar kolgiją baigusi,tai man visiškai esmės nesudaro.Svarbiausia,kad vaikas ten gerai jaustusi,o jei taip nebus va tada jau ir ieškosim kažko tokio,kas tiktų vaikui.
O apibendrinant tai noriu pasakyt,kad mes iš viso laimingos esam,kad turim iš ko rinktis,kai tuo tarpu didmiesčiuose tėvai iš viso neturi kur vaikų veda,jau apie jokį pasirinkimą net kalbos nebėra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikte;): 13 vasario 2013 - 12:09
Vikte,beja,tas kitas darzelis kuris buvo mano kieme ir is kurio pabegom buvo Nykstukas. Tavo vaikui gal bus liuks, o as nieko gero ir grazaus neturiu apie ji pasakyti smile.gif
ir reikalavimai mano pasirenkant darzeli tikrai nebuvo auksti ir nepasiekiami,tiesiog norejau kad mano vaikas darzelyje jaustusi laimingas, nes svetimi zmones per diena prabuna su mano vaiku ilgiau nei as pati. nesvarbu man buvo issilavinimas ir pan. o kad gavau perejusi i kita darzeli daug daugiau nei kad vaikas puikiai jautesi ir t.t. kodel nesidziaugt,kad apranga rupintis nereikia ir pan.kaip sakoma gyveni ir mokaisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(editada @ 2013 02 13, 14:55)
Tavo vaikui gal bus liuks, o as nieko gero ir grazaus neturiu apie ji pasakyti  smile.gif

o tai pasakykit, kas blogai buvo, kad mes galėtume ankščiau nuomonę susidaryt, negu, kai vaikiukai pradės lankyt, kurios auklėtojos nekompetetingos ir pan..
Atsakyti
musu maziuka isbere plemais sad.gif sake pasirode kazkoks virusas kuris berimu eina,nu ir aisku mes kaip visada is pirmuju bunam kurie susigaudo visus juos doh.gif
o darzeliu temos niekas neisemsi,kiek zmoniu tiek nuomoniu tereikia tik palinket ,kad maziukai jame gerai jaustusi ir nebutu rimtu nesusipratimu ,tada viskas bus ok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2013 02 13, 15:10)
o tai pasakykit, kas blogai buvo, kad mes galėtume ankščiau nuomonę susidaryt, negu, kai vaikiukai pradės lankyt, kurios auklėtojos nekompetetingos ir pan..

tiesiog nutylesiu....baigiam sia tema,nes ji tikrai neissiamiama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2013 02 13, 15:10)

jei kas nepatiks ,visada galesi perkelt i kita darzeli smile.gif juolab ,kad kazkaip cia yra kai nueini pas kito darzelio direktore ir pasakai ,kad noretum pas juos perkelt savo vaika is kito darzelio,nes ten kazkas negerai jos jaucia lyg pasididziavima ir vaikui vieta buna jau nuo kitos dienos biggrin.gif
Atsakyti