Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą.

QUOTE(sachar @ 2013 01 14, 23:02)
festina lente, tiesos yra ir labai daug, deja...

Kaip as tave suprantu friends.gif Vis gi metus laiko bendraujat, norisi daugiau aiskumo ir gal net konkreciu planu. Ne jaunuoliai,kuriems -niolika,kad gyventi sia diena. Jausmai arba yra,arba ju nera. Gal jis tiesiog jaucia kazkoki spaudima,todel uzsiblokuoja ir neissako,gal bijo tave nuvilti,o gal bijo prisipazinti pats sau. Pas jus jau buvo tokiu pokalbiu,ar randat bendru tasku,ar tiesiog vis atidedat velesniam pokalbiui,kas skauda ir neramina? Na ar tie pokalbiai dave kazkoki rezultata,ar visi jie buna panasus ir be aiskios pabaigos? Taip suprantu,kad tu vis bandai issiaiskinti,gal ji tai gazdina,jauciasi spaudziamas. Zinai gi,vyrai,"stiprioji" lytis... mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 14 sausio 2013 - 22:44
Apie atstuma mes dar niekad nesnekeje, nes vis tempiau, nenorejau as tos temos pradeti, nes tai pavirs ne bendru noru, o labiau spaudimu is vienos puses, ko norejau isvengti, bet vistiek nebeislaikiau verysad.gif

O del jausmu as jau senokai jo nebeklausiu ir pati pastebiu, kad vis maziau tai sakau, nei nepamenu kada paskutini karta buciau pasakius, jog myliu unsure.gif Tai tarsi savisaugos budas... nors ne viena toki pokalbi turejom, ir ne karta esu is jo girdejus, jog as jam geriausia, kad kitokios salia saves neisivaizduoja, jo akyse as svajoniu moteris, jog reikalinga jam, kad esu svarbi, kad tik kai atsiradau jo gyvenime daug pakitimu i geraja puse ivyko ne tik darbuose, bet ir labiau seima rupintis pradejo. Viena drauge yra pasakius, jog tokie zodziai svarbesni nei paprastas "myliu", ir manau tame daug tiesos... As ir nebelaukiu to "myliu" tiesiog nenoriu is jo lupu girdeti, jog jis nera uztikrintas del saves, noriu kad jis butu tvirtas savo mintyse, jausmuose ir norose g.gif Bet tie pokalbiai manau vistiek turejo itakos, nes kazkaip paprasciau tampa vienam kita suprasti, isklausyti, po ilgo laiko tarpo galiu pasakyti, jog savaite praleista kartu buvo pati nuostabiausia, net mazi nesutarimai ir pykciai to laiko nesugadino, gal net labiau pabreze kaip su juo gera wub.gif

O kuo baigsis dabar nezinau, nes as nenoriu spausti, o tai kad mes jau apie tai kalbames bus sioks toks spaudimas ir is mano puses, tai gal geriau atsitraukti? unsure.gif Nezinau ka daryt, palauksiu kai susitiksim ir pakalbesim, gal kas is to gausis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2013 01 14, 23:57)
Apie atstuma mes dar niekad nesnekeje, nes vis tempiau, nenorejau as tos temos pradeti, nes tai pavirs ne bendru noru, o labiau spaudimu is vienos puses, ko norejau isvengti, bet vistiek nebeislaikiau verysad.gif 

O kuo baigsis dabar nezinau, nes as nenoriu spausti, o tai kad mes jau apie tai kalbames bus sioks toks spaudimas ir is mano puses, tai gal geriau atsitraukti?  unsure.gif Nezinau ka daryt, palauksiu kai susitiksim ir pakalbesim, gal kas is to gausis unsure.gif

As nesuprantu,kodel kai vienas poroje issako savo lukescius,tai kitas priima kaip spaudima... Juk jeigu norai nesutampa,tai reikia ieskoti kompromiso,kazkokio bendro sprendimo. Nemegstu as,kai vienas turi prisiimti atsakomybe uz abu. Siaip ar taip,jus esat pora,mazyte lastele. Tik nuo jusu abieju priklauso,kaip ji augs ir vystysis,ar sustengs vienoj ir toj pacioj busenoj neribota laika.

O kur tu atsitrauksi? Saves gi neapgausi,nuo savo jausmu nepabegsi. Jei tylesi ir vis atideliosi,tik save labiau kankinsi. Tegul jis zino viska,kaip tu jautiesi,ko nori ir ka gali del to paaukoti.
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2013 01 15, 00:29)
As nesuprantu,kodel kai vienas poroje issako savo lukescius,tai kitas priima kaip spaudima...

O kur tu atsitrauksi? Saves gi neapgausi,nuo savo jausmu nepabegsi. Jei tylesi ir vis atideliosi,tik save labiau kankinsi. Tegul jis zino viska,kaip tu jautiesi,ko nori ir ka gali del to paaukoti.

Na gal cia tik man atrodo per dideles baimes akis rolleyes.gif Nes MB gan normaliai sureagavo ir pats pasiule pakalbeti, kai susimatysim, o ne per atstuma ir interneta

Paskutiniu metu as taip ir darau, nebeslepiu kas neramina ar pan ax.gif
Atsakyti
Sachar, normalu kalbetis apie tokius dalykus su TB, ner cia ko bijot, juolab, kad tu jam tikrai rupi, net jei ir bijo tiesiai pasakyti myliu smile.gif O taip hipotetiskai mastant, Tau butu nesunku susirasti darba jo salyje, ar griebtumeis bet kokio uzsiemimo, kad tik butumet kartu? Nes pvz. pries kokiu pora metu mano aplinkoje buvo toks atvejis, kai moteris nuvaziavo pas vyra ir buvo namuose, kadangi jis pazadejo islaikyti, kol si darba susiras. Tiesiog labai norejo, kad ji kartu butu, o ir ji su laiku atsisake tokio savo isitikinimo, kad vaziuos tik kai darba ten tures.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 01 15, 21:27)
O taip hipotetiskai mastant, Tau butu nesunku susirasti darba jo salyje, ar griebtumeis bet kokio uzsiemimo, kad tik butumet kartu?

Zinau kad namie ilgai neisbuciau, vien del to kad ilga laika pati save islaikiau o cia leistis buti islaikomai ilgam laikui man nelabai smagus jausmas butu, tai pamastymuose yra tokie dalykai kaip kalbos kursai, buhalteriu kursai ju kalba po to ir tada netgi buhalterio darbas o ne siaip sau ax.gif O dar sokius ten butinai susirasciau hihihi.gif O i ta tarpa jei pavyktu koki darbuka, kodel gi ne blush2.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif

Tikiuosi visos sveikos,tik labai uzsiemusios,nes cia taip tylu jau kuris laikas.
Nekeikit manes,bet as labai dziaugiuosi musu grazia balta ziema!
user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nu dar laikaus, salta, bet da judu po biski ax.gif darbe daug serganciu tai nera kada ilsetis visai doh.gif
Atsakyti
Sveikos, dienos visos panasios, stengiuos negalvot, kada susitiksim su MB ir apskritai apie atstuma, nes laukt dar netrumpai, manau smile.gif

Festina lente, vaizdelis be galo grazus 4u.gif Kad tik is namu ziema nereiktu list, tai gal ir nieko smile.gif Man tokiu oru kaip dabar sanarius paskauda, ypac per kelius.

Sachar,
o kaip judu su TB, apturejot ta rimta pokalbi gal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 01 28, 19:07)
Festina lente, vaizdelis be galo grazus  4u.gif Kad tik is namu ziema nereiktu list, tai gal ir nieko  smile.gif Man tokiu oru kaip dabar sanarius paskauda, ypac per kelius.

Man sanarius ziema beveik pastoviai skauda,pripratus as. Kelius apsivynioju elastiniu bintu,kartais ir riesa ar alkune,o kitur jau tenka kesti ta nemalonu jausma. Blogiausia,kai klubus skauda,tada jau negaliu vaikscioti kaip zmogus,krypuoju kaip antis doh.gif

Bet iseiti i lauka ziema vis tiek labai smagu! Va tuoj lietus prasides,tada tai jau tikrai bus blogai.

Sestadieni grys mano brangiausias smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 28 sausio 2013 - 19:51
Sveikos visos 4u.gif
Dar anksciau paskaitydavau jus, bet vis nedrysdavau prisijungti. O dabar artejant MB isvaziavimui ir dideliam ilgesiui pagalvojau, kad visai linksma butu su jumis pabendrauti ir pasidalinti savo dziaugsmais ir vargais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 01 28, 20:07)
Sveikos, dienos visos panasios, stengiuos negalvot, kada susitiksim su MB ir apskritai apie atstuma, nes laukt dar netrumpai, manau  smile.gif

Sachar,[/b] o kaip judu su TB, apturejot ta rimta pokalbi gal  4u.gif

Tai nelabai pasiseka susimatyti tokiais orais? unsure.gif

Na sita pokalbi mes palietem iki atvaziavimo mano blush2.gif O kai atvaziavau, tai nebuvo kada kazkaip blush2.gif MB pasakes tipo kraukis daiktus ir atlek, bet man toks pasakymas tarsi tiesiog impulsas, noretusi normalaus klausimo ar pasiulymo, o ne siaip isrieztos frazes, nors cia jau butu kabinejimasis turbut hihihi.gif

QUOTE(festina lente @ 2013 01 28, 20:50)
Bet iseiti i lauka ziema vis tiek labai smagu!

Sestadieni grys mano brangiausias  smile.gif

Oi ne, as geriau i ziema is namu ziureciau, kaip ir abiga blush2.gif

Ilgam? wub.gif

QUOTE(mergelike03 @ 2013 01 28, 21:03)
Sveikos visos 4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif O tai kur TB isvaziuoja ir ar ilgam?
Atsakyti