QUOTE(festina lente @ 2013 01 31, 23:16)
Labas mergaites
Mergelike Ai,tu planu vis atsiranda,bet kad situacija nepalanki,niekas cia negereja,darbo pas mus nera,tai ir atstumas nedingsta... Gal didesniuose miestuose kiek kitokia situacija,bet cia tai nieko gero.
Zinai,as galiu suprasti,kodel tavo draugo mama gali buti neigiamai nusistaciusi pries tave.O jis gi vis tiek su mama pasikalba,gal todel ir be nuotaikos buna. Cia jau tik nuo jusu dvieju priklauso,kaip ir kokie santykiai bus. Nesvarbu,kas ka galvoja,kas ka kalba. O kaip tavo tevai priima ji? Na suprantu,kad tevams gali buti svarbus tas jusu metu skirtumas ir pns. Kaip tavo,taip ir jo tevams. Gal todel ir kyla konfliktai,jei kazkas nepritaria. Nors,as anytai nepatikau nuo pirmo musu susitikimo,dabar jau net i pasisveikinima man neatsako. Tiesiog taip,be jokios priezasties. Nei mes konfliktu kokiu turejom su ja,vat nekencia ir tiek.
Ka veiksite Druskininkuose?
Del anytu tai manau ir su manim niekada nesisveikins. Nors as ja tik viena karta esu macius

O pas mus seimoje tokia gan idomi situacija susidarius todel kartais suprantu jo mama

Nes mano mama gyvena su mano draugo tevu

Ir taip gavosi, kad ir vaikai susibendravo

O jo mamai skaudu kiek klausiau as jo ir kiek jis man pasakoja, nors sako, kad jam tas pats pasake, kad mane myli ir jeigu nenori jo motina gali nebendraut su mum, tai aisku bendrauja na o su manim visai kita situacija ir as ten nenoriu vaziuot, o ir jis nedega noru mane veztis pas mama

O mano mama labai normaliai i tai reaguoja, na o su teciu tai jau rimciau, beveik metai kaip draugaujam, bet jis nieko dar nezino
Turi draugas buta Druskininkuose, tai kai norisi pabuti dviese tai nuvaziuojam

Dar neisleidau MB i Vokietija, nes paskambino sefas ir pasake, kad dar kelias dienas pabut, nes nelabai yra darbo

Man tai dziaugsmas, o jis tai kaip ir noretu jau vaziuot
O kaip jus laikotes? Kodel cia taip tylu?