Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą.

Festine lente o MB dar negalvoja gryzti cia? O tu pati pas ji nenori vykti? smile.gif
Aciu dar laikausi ir MB labai rupinosi ir pergyveno su manimi tai daug lengviau viska istverti
Kolkas dar 17 man, bet neuzilgo 18. O, kad vyresnis protingesnis ir rimtai i viska ziuri tai 100% thumbup.gif
sachar na va bent tiek gerai, kad ne viena as cia tokia biggrin.gif Ir kaip ar labai jauciasi tas metu skirtumas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergelike03 @ 2013 01 30, 13:39)
MB labai rupinosi ir pergyveno su manimi tai daug lengviau viska istverti

sachar na va bent tiek gerai, kad ne viena as cia tokia biggrin.gif  Ir kaip ar labai jauciasi tas metu skirtumas? ax.gif

Saunuolis TB wub.gif

As tai nejauciu, na taip, jis vyresnis ir protingesnis, bet ir as ne pescia lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, tikrai teisingai pastebejot, kad ziema reciau matomes, cia del oro salygu. Budejimu pas ji ne tiek ir daug, 2 per menesi, bet kadangi gyvena ne vienas, tai nesinori trintis su jo mama. Dviese ramiau, kas turit valdinga anyta, suprasit blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip laikotės? 4u.gif

O aš su MB vakar truputį apsipykom. Tik nuvažiuoja jis pas savo mamą taip ir prasideda barniai. doh.gif Nežinau ar ji ten pripasakoja jam ten ką ar kas, bet vakar buvau gerokai nustebinta, kad mano MB nenori su manim šnekėti, tai palinkėjau saldžių sapnų ir padėjau ragelį.

Šiandien turėtų grįžti, nes dirbo kitame mieste, tai planavau iškepti pyragą, o mano mama padaryti cepelinų. Tai darysim, o neatvažiuos tai jo reikalas mes viską suvalgysim biggrin.gif

O savaitgalį tikriausiai važiuosim į Druskininkus. Pabūsim kartu ir sekmadienį jis jau važiuos į Vokietiją, o aš namo. verysad.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif

Na,kurios cia ziema skundetes,tai dabar jau geriau,kai lija ir ledas po balom,a? *****,koks oras nesamoningas... Greiciau atsaltu ax.gif

Mergelike Ai,tu planu vis atsiranda,bet kad situacija nepalanki,niekas cia negereja,darbo pas mus nera,tai ir atstumas nedingsta... Gal didesniuose miestuose kiek kitokia situacija,bet cia tai nieko gero.
Zinai,as galiu suprasti,kodel tavo draugo mama gali buti neigiamai nusistaciusi pries tave.O jis gi vis tiek su mama pasikalba,gal todel ir be nuotaikos buna. Cia jau tik nuo jusu dvieju priklauso,kaip ir kokie santykiai bus. Nesvarbu,kas ka galvoja,kas ka kalba. O kaip tavo tevai priima ji? Na suprantu,kad tevams gali buti svarbus tas jusu metu skirtumas ir pns. Kaip tavo,taip ir jo tevams. Gal todel ir kyla konfliktai,jei kazkas nepritaria. Nors,as anytai nepatikau nuo pirmo musu susitikimo,dabar jau net i pasisveikinima man neatsako. Tiesiog taip,be jokios priezasties. Nei mes konfliktu kokiu turejom su ja,vat nekencia ir tiek.
Ka veiksite Druskininkuose? blush2.gif

Abiga Suprantu,kai kalba eina apie anytas smile.gif Bet gal imanoma butu kazkaip rasti kompromisa,juk taip norisi dazniau susitikti.
Atsakyti
Tokia ziema irgi ne ziema, man ir pliurze, ir didelis saltis negerai, ot kokia as isranki smile.gif Geraiusia lengvas saltukas, kokie -5, panasiai kaip siandien buvo.

Mane tai visai tenkina, kad neturiu daznai ten sveciuotis, kad ir noretus ji matyt kiekviena savitgali. Be to, gal per izulu butu sakyt davai, atvaziuoju pas tave, kai jis ne vienas gyvena lotuliukas.gif Na, dar ir del finansu neiseina dazniau susitikt. Tai vat kol kas yra kaip yra, tik sikart labai jau sunku laukt, rodos, sita metu nemaciau.

O jums visoms susitinkancioms su saviskaiis gero laiko kartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2013 01 31, 23:16)
Labas mergaites  4u.gif
Mergelike Ai,tu planu vis atsiranda,bet kad situacija nepalanki,niekas cia negereja,darbo pas mus nera,tai ir atstumas nedingsta... Gal didesniuose miestuose kiek kitokia situacija,bet cia tai nieko gero.
Zinai,as galiu suprasti,kodel tavo draugo mama gali buti neigiamai nusistaciusi pries tave.O jis gi vis tiek su mama pasikalba,gal todel ir be nuotaikos buna. Cia jau tik nuo jusu dvieju priklauso,kaip ir kokie santykiai bus. Nesvarbu,kas ka galvoja,kas ka kalba. O kaip tavo tevai priima ji? Na suprantu,kad tevams gali buti svarbus tas jusu metu skirtumas ir pns. Kaip tavo,taip ir jo tevams. Gal todel ir kyla konfliktai,jei kazkas nepritaria. Nors,as anytai nepatikau nuo pirmo musu susitikimo,dabar jau net i pasisveikinima man neatsako. Tiesiog taip,be jokios priezasties. Nei mes konfliktu kokiu turejom su ja,vat nekencia ir tiek.
Ka veiksite Druskininkuose?  blush2.gif

Del anytu tai manau ir su manim niekada nesisveikins. Nors as ja tik viena karta esu macius doh.gif O pas mus seimoje tokia gan idomi situacija susidarius todel kartais suprantu jo mama unsure.gif Nes mano mama gyvena su mano draugo tevu biggrin.gif Ir taip gavosi, kad ir vaikai susibendravo thumbup.gif O jo mamai skaudu kiek klausiau as jo ir kiek jis man pasakoja, nors sako, kad jam tas pats pasake, kad mane myli ir jeigu nenori jo motina gali nebendraut su mum, tai aisku bendrauja na o su manim visai kita situacija ir as ten nenoriu vaziuot, o ir jis nedega noru mane veztis pas mama blush2.gif O mano mama labai normaliai i tai reaguoja, na o su teciu tai jau rimciau, beveik metai kaip draugaujam, bet jis nieko dar nezino doh.gif
Turi draugas buta Druskininkuose, tai kai norisi pabuti dviese tai nuvaziuojam ax.gif Dar neisleidau MB i Vokietija, nes paskambino sefas ir pasake, kad dar kelias dienas pabut, nes nelabai yra darbo thumbup.gif Man tai dziaugsmas, o jis tai kaip ir noretu jau vaziuot blush2.gif

O kaip jus laikotes? Kodel cia taip tylu? 4u.gif
Atsakyti
Labas, na, tylu paskutiniu metu, nes ir musu cia bendraujanciu del vienu ar kitu priezasci sumazejo. O ir siaip pvz pas mane tai nieko naujo, MB rodos jau taip ilgai nemaciau ir dar reikia laukt. Tai kaip saunu, kad judu su TB dar ilgiau pabusit dviese 4u.gif Jusu istorija del tevu tai geresne nei is filmo, nedaznai taip gyvenime buna. Turbut mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, mergytes 4u.gif Aha, pas mane ir nieko naujo, laukiu vasario 14, MB zadejo aplankyti wub.gif Biski buvau asirgus (ir vel doh.gif ) snd paskutine biliutenio diena ax.gif smagu kai nereikia keltis 5 ryto, bet visa diena vienai namie - liudnoka ax.gif Baigiu uztat knyga skaityti dar viena tongue.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
abiga na taip musu istorija tikrai kaip is filmo thumbup.gif O jums su MB kuo greiciau susimatyti linkiu wub.gif

sachar kaip faina jau nebedaug ir liko iki vasario 14 dienos bigsmile.gif

O as va neseniai isleidau MB, parveze mane namo ir pats nuvaziavo i Druskininkus ir 3h nakties isvaziuos verysad.gif Taip liudna dar niekada nebuvo, vos neapsiverkiau, bet dar susilaikiau blush2.gif Liudna, kad ir Valentino diena praeis be jo ir musu pirmosios metines nekartu verysad.gif O dar siandien tokia nekokia diena nuveze mane i mokykla ir kazkaip iskrito telefonas belipant is masinos tai gerai, kad mazas miestelis visi pazystami tai drauge rado ir atidave ax.gif
Atsakyti
Mudu Valentino dienos nesureiksminam ir nesvenciam, tik atsimenu, kad per praejusia ne tik kad nebuvom kartu, bet dar ir baisiai sirgau, pilvas visai sustreikavo ir del to nekokie prisiminimai doh.gif Labiau netgi noreciau, kad si savaitgali kartu praleistume, ne ta po Valentino dienos, vien del to, kad butu greiciau, bet labiau tiketina, kad ir man teks laukt smile.gif

Nesirkit ir neliudekit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Oi,as kaip visada,retai prisijungiu,kai vyras namuose smile.gif
Sestadieni vaziavau vyro pasitikti i orouosta,skrydis velai,tai pernakvojom viesbutyje. Savaitgali praleidom Vilniuje. Na o namuose kaip visada,pirmiausia kruva reikalu,o paskui jau laikas skirtas mudviem.
Tiesa sakant,valentina sventen turbut viena vieninteli karta,draugystes pradzioj. Tada ejom i koncerta,kuris tesesi iki ryto biggrin.gif O siaip man sita svente visai ne svente ir tos dienos niekaip nepazymim.
Atsakyti