Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai mezginiai, nėriniai

QUOTE(pašnekutė @ 2012 11 17, 15:15)
Aš taip pat tokią nėriau gal pernai, gal užpernai. Bet ji tikrai nemaža man gavosi. Na, ne staltiesė, bet kažkur apie porą sprindžių skersmens. Tiesa, ji dar labai gražiai atrodo pasiuvinėta blizgiais karoliukais - tarsi eglučių žaisliukai.

o man tik vieno sprindzio, vos ne kavos puodeliui pasideti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 11 19, 09:58)
o man tik vieno sprindzio, vos ne kavos puodeliui pasideti  doh.gif

neitiketina bigsmile.gif ,gal super ploni tavo siulai? bigsmile.gif ,arba zemais stulpeliais eglutes nerei g.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2012 11 19, 13:55)
neitiketina bigsmile.gif ,gal super ploni tavo siulai? bigsmile.gif ,arba zemais stulpeliais eglutes nerei g.gif

isplausiu tai pasirodysiu, ploni siulai, vaselis 0.5 doh.gif pirstas suzalotas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 11 19, 14:17)
isplausiu tai pasirodysiu, ploni siulai, vaselis 0.5  doh.gif  pirstas suzalotas  doh.gif

as visas serveteles is maxi siulu neriu ir visada lieku patenkinta smile.gif

o cia dar kelios idejos

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
ir as pridesiu ideju is naujo zurnaliuko
o kuo standinat tas serveteles. simta metu nenerus tai nebesiorientuoju...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Angeliukai wub.gif ir visos idėjos fainos jau atneša Kalėdų dvasią rankdarbiai ..bet tie Angeliukai labai sudėtingi gal kas užmatėt paprastesnių blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samantila: 19 lapkričio 2012 - 14:59
QUOTE(samantila @ 2012 11 19, 14:58)
Angeliukai  wub.gif ir visos idėjos fainos jau atneša Kalėdų dvasią rankdarbiai ..bet tie Angeliukai labai sudėtingi gal kas užmatėt paprastesnių  blush2.gif

Man tai čia atrodo nemažai paprastučių ir lengvai neriamų: https://picasaweb.go...rodzenieAnioKi#

Atsakyti
AČIŪ jums labai fainuolių įmetėt ant vieno akį užmečiau ..žinot man pradžiamokslei tai viskas nauja blush2.gif
Atsakyti
ziogeli, standinam paprasciausiu budu - vandenuke istirpine krakmola,arba prekybos centruose prie skalbimo priemoniu buna purskiamo krakmolo (jis is tikruju skirtas marskiniu lyginimui,bet puikiai tinka rankdarbiams)mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2012 11 19, 22:36)
ziogeli, standinam paprasciausiu budu - vandenuke istirpine krakmola,arba prekybos centruose prie skalbimo priemoniu buna purskiamo krakmolo (jis is tikruju skirtas marskiniu lyginimui,bet puikiai tinka rankdarbiams)mirksiukas.gif

aciu 4u.gif na vat ir galvojau, ar vis dar tuo paciu krakmolu, ar ko nors naujo isrado nuo to laiko kai nerdavau per darbu pamokas mokykloje:)
o cia ideja kaip tuos senukus panaudoti ir apskritai man labai patinka sitas tinklalapis
user posted image
http://www.allfreecrochet.com/
super pamoka (pradedanciajam) mini kojinytes wub.gif
http://www.lemondede...ks-the-pattern/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 20 lapkričio 2012 - 10:40
Dar NUORODĖLĖ 4u.gif
Atsakyti
Idėjos -

user posted image
user posted image
Atsakyti