Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai mezginiai, nėriniai

sveikos smile.gif
o gal turit kaip pacia eglute nunerti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lori30 @ 2012 11 16, 10:06)
Oi kokiu groziu yra  smile.gif tik as Ar nerandu, brt schemuciu tai nera ax.gif  blush2.gif

Yra aprašymai, jei reikia, ir raštų schemos įdėtos, spausk prie kiekvieno darbelio "zum Strickmuster". Ten pat galima pasikeisti kalbą, į pvz. anglų, jei taip lengviau (rusų, lietuvių nėra) 4u.gif
Papildyta:

silsta - ačiū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2012 11 16, 10:10)
Turiu labai gerą nuorodą kalėdiniams nėriniams -

https://picasaweb.go...tNatalChristmas

super:)

Papildyta:
o servetele neriasi paprastai,nuo virsuneles prikabinant prie viduriuko,o kitas eglutes beniariant iskart reikia kabint prie sekancios
Atsakyti
Perkeliu iš kitos temutės, gal kam pravers:

QUOTE(Luety @ 2012 11 14, 19:35)

Papildyta:
Nerti angeliukai:

https://picasaweb.go...AnioKiSchematy#

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 16 lapkričio 2012 - 12:32
Laba diena!

Labai reikia pagalbos! Dirbu kelioniu agenturoje ir pas mane is Danijos atvyksta apie 15 mezgeju megeju moteru burelis, kuris noretu susitikti su Lietuvoje gyvenanciomis mezgimo entuziastemis ir viena vakara kartu pamegzti ir pasidalinti mezgimo patirtimi. Tad ieskau tokiu mezgimo entuziasciu, kurios arba galetu atvykti i viesbuti, kuriame gyvens mezgejeles arba galetu priimti kazkokioje savo studijoje, galima vietas rezervuoti ir kokioje nors jaukioje kavinukeje. Moteru is Danijos grupele i Lietuva atvyksta geguzes-birzelio menesi, tikslia data zinosiu veliau. Susitikima organizuosiu tiek Kaune, tiek Vilniuje smile.gif

Labai laukciau Jusu laiskelio, ar domintu tokia susitikimo galimybe: matkaopas@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 11 16, 12:39)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Eglute:
user posted image

Cia daug nertu su schemomis , tarp jų yra ir kaip nunerti toki seneli thumbup.gif :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 16 lapkričio 2012 - 14:46
QUOTE(eling @ 2012 11 15, 15:22)
Kviečiu jungtis kuriant jaukias, šiltas Kalėdas.

Neradau tokios temutės, o taip norėjosi pasidalinti puikia nuoroda  4u.gif

superinis puslapiukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
visai puiku būtų kartu ir megzti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2012 11 15, 17:16)
Puiki tema thumbup.gif
o cia mano darbelis i ta tema smile.gif

kokio skersmens Jums gavosi servetele? Puoliau nerti o ji mazutyte iseina, kazkaip isivaizdavau dideli blyna g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 11 16, 19:02)
kokio skersmens Jums gavosi servetele? Puoliau nerti o ji mazutyte iseina, kazkaip isivaizdavau dideli blyna  g.gif

Aš taip pat tokią nėriau gal pernai, gal užpernai. Bet ji tikrai nemaža man gavosi. Na, ne staltiesė, bet kažkur apie porą sprindžių skersmens. Tiesa, ji dar labai gražiai atrodo pasiuvinėta blizgiais karoliukais - tarsi eglučių žaisliukai.
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 11 16, 19:02)
kokio skersmens Jums gavosi servetele? Puoliau nerti o ji mazutyte iseina, kazkaip isivaizdavau dideli blyna  g.gif

man nemaža visai išėjo,aš priešingai- žiūrėdama į schemą, manaiu,kad bus mažesnė, bet gavosi ne tokia ir mažytė- 33cm thumbup.gif
Atsakyti
Gal ir ne į temą, bet...

"Skanios" eglutės -

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 18 lapkričio 2012 - 21:55