QUOTE(ruteleee26 @ 2012 01 26, 21:36)
Tai pasirodo vyrai lietuvoj neskuba dovanot deimantu . Ir nezinia ar cia toks vyru sykstumas, ar lietuvos moterys neisrankios, kaip pasipirsi ar isvis nesipirsi vistiek tekes
O ar būtini tie deimantai? Čia jie kažką reiškia? Tai jei neturiu/nenoriu žiedo su deimantu, bet turiu sagę, laikrodį, apyrankę... tai jau viskas gerai ar irgi ne, nes tas velnio žiedas yra būtinas?
O tai jei žmogų myliu, noriu su juo ateities, tai man laukti kol jis būtinai pasipirš. Kol būtinai padovanos tik žiedą. O pokalbio kad mes abu norim vienodų dalykų ir pradėt juos planuot ir įgyvendinti jau negalima? Ar visi Lietuvoje turi būti vienodi? Visi kaip vienas, kaip iš kokio internato?
Ar vyrai šykštūs ar moterys neišrankios?

O kaip nebūsi šykštokas kai esu dar tik studentas ir tavo atlyginimas net 2000 Lt nesiekia, o reikia ir už butą susimokėti, ir pavalgyti, ir dar transporto išlaidos, dar ir kitų planų (labai svarbių yra), tai kaip sutaupyti tuos 6000 Lt tam žiedui. O dar vestuvėms (nes atsiprašau, bet ėmimo paskolos ar iš tėvų tam aš nepripažįstu).
O ar mes išrankios? Taip, mes išrankios. Bet kiekviena vis kitur ir vis kitaip

Aš ir vyrui labai išranki buvau (ir tebesu), rinkausi, rinkausi ir išsirinkau.
Ruteleee26, mes neperšam jums savo nuomonės, nesakom, kad būtinai reikia mažo žieduko iš sidabro su cirkonio akute.
Jums patinka deimantai, jūsų vyras (gal ir metų jam kiek daugiau nei tik studentui) gali juos nupirkti ir puiku. Bet nereikia to pateikti kaip vienintelio ir teisingo (etiško) varianto.
Kaip jau sakiau, tokios piršlybos su deimantinių žiedu, prasidėjo ne LT, ir pas mus atkeliavo ne taip jau ir seniai (iš JAV filmų). Tai ar reikia būtinai vadovautis ta tradicija?
Dar kartą užduosiu klausimą: ar visi žmonės turi būti vienodi, laukti, mėgti, norėti vienodų dalykų? Vienodai visi gyventi ir neturėti jokio individualumo, išskirtinumo, kad čia AŠ, esu AŠ, o ne Petrutė ar Marytė.