Įkraunama...
Įkraunama...

Sužadėtuvių žiedas

QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 02, 16:38)
Na va galiausiai ir prie gramatikos priejom ir dar prie sypseneliu:-D naturalu kai zmogus raso su tusinuku arba raso kazka kas tikrai reikalauja taisyklingos gramatikos,beje dar nepaminejot kalbos kulturos, ar ji jum nera lb svarbi? :-D beje dar kai kurie zmones raso is android telefonu ir plansetiniu kompiuteriu dar pirktu uzsienyje ir nera deja lietuvisku raidziu :-) na is neturejimo ka pasakyt visiskai nukrypot nuo temos :-D reikia bent kazkaip gyvatems igelti, tokia jau ju prigimtis :-D as negalvojau kad kazkam dar sidabra dovanoja ir jis dar ir patinka merginoms ? O zalvariniu niekam nedovanojo?

na ir konfliktine butybe.. doh.gif isradineja dvirati nors nebera ko isradineti. Jomajo, ar gaila, kad kiti zmones nesioja jiems mielus papuosalus? Vienam grazu auksas, kitam sidabras, dar kitam bronza, platina ir t.t.. yra zmoniu, kuriems apskritai nepatinka niekas. Ar visi turi sokt pagal tamstos dudele? "O jus vaikai taip darykti kaip rutele daro?" Zmoniu vienodu skoniu nebuna, del to ir idomiau gyventi. Ar visi turim vaiksciot kaip is inkubatoriaus vien del to, kad kazkas vienam zmogui nepatinka?
Kad ir ta "zalvarini" zieda nesioja, ar jums del to skauda galva? Naktim nesimiega? Man asmeniskai neidomu, ka pati nesioji, kur miegi, gyveni, juo labiau su kuo miegi. lotuliukas.gif Tik va atejo ir eme reikstis, as cia tokia anokia, grazuole, turtuole, deimantais apsikarscius. Na ir buk, nei mums gaila jei tik pati nuo to laimingesne tai lafaa, bet nebutina cia priestarauti kitu numonems ir irodinet savo tiesa. O, jei norisi susirinkti greiciau statusa forume, susiraskit kita tema, kur galima diskutuot ir pilstyt is tuscio i kiaura.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 02 vasario 2012 - 15:52
As norejau suzadetuviu ziedo is balto aukso, toki ir gavau. Dabar gailiuosi, nes labai jau trinasi baltas auksas. Turiu geltono aukso ziedus kuriem apie 25 metai, nesioti diena is dienos, o atrodo ziauriai gerai. Tuo tarpu mano balto aukso ziedelis per maziau nei metus apsibraize, matinis tapo. verysad.gif O gal cia tarybiniais laikais auksas tvirtesnis buvo g.gif

Del suzadetuviu ziedo ir vestuvini gaminuosi dvieju spalvu, tikuosi ne taip greitai devesis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 02 vasario 2012 - 15:54
QUOTE(Vicious_L @ 2012 02 02, 16:52)
As norejau suzadetuviu ziedo is balto aukso, toki ir gavau. Dabar gailiuosi, nes labai jau trinasi baltas auksas. Turiu geltono aukso ziedus kuriem apie 25 metai, nesioti diena is dienos, o atrodo ziauriai gerai. Tuo tarpu mano balto aukso ziedelis per maziau nei metus apsibraize, matinis tapo.  verysad.gif O gal cia tarybiniais laikais auksas tvirtesnis buvo  g.gif

Bent as su balto aukso ziedu neturiu jokiu bedu, zinoma, jis nera pas mane 6 mm plocio, bet tikrai nepakites nuo to laiko kai gavau, apart to, kad truputi atsilaisvines akutes laikiklis, bet as to nebijau, jei ir kada iskristu, nunesiu juvelyrui kad pataisytu arba idetu koki kita akmenuka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 02, 16:38)
as negalvojau kad kazkam dar sidabra dovanoja ir jis dar ir patinka merginoms ?


blink.gif Atsiprašau, bet gal jūs ne visai protinga ar kuo nors sergate?
Tingiu net ginčytis, bet TAIP dovanoja ir TAIP jis labai labai labai labai patinka merginoms wub.gif
Atsakyti
Frazė apie sidabrą mane išmušė iš vėžių huh.gif
Tikrai likau nesusipratusi.... nežinau ką ir galvoti.

O šiaip, kodėl jūs vis dar su ja diskutuojate? Manau ji labai aiškiai išdėstė savo nuomonę. Apie mus, mūsų vyrus, meilę ir pan gyvenimiškus dalykus.
Atsakyti
Rūtele, jeigu nepastebėjai aš lietuviškai rašau visose žinutėse, ne tik paskutiniame poste, bet turbūt atmintis per trumpa, kad visus atsiminti, juk puse jų net perskaityti tau sunku.. ir tarp kitko tik pasakiau apie lietuvišką rašybą ir skyrybą, juk labai protingą vaidinai ir kultūringą, o rašymas net ir internetuose lietuviškai ir taisyklingai yra kultūra (visiškai neskiriu kitoms forumietėms, rašančioms ne lietuviškai, tik šitai dėl tam tikrų susireikšminimo priežasčių), gal ir elektroninius laiškus rašai bet kaip, juk ne tušinuku? rašyti visur taisyklingai, jeigu nežinojai tai tikrai etiketo taisyklė.
---
gerai, Ferrai tau per brangu.. o tai kaip su ta meile ir jos įrodymu? Nuperki staigmeną už bent du savo atlyginimus? Juk čia meilė, vadinasi nemyli.. ai, kokių tik pasiteisinimų nerasi, kodėl vyras tau TURI pirkti brangias dovanas, o TURI NEPIRKTI jam tokių dovanų ir staigmenų, juk tik apie save galvoji. Tavo pinigai tavo skudurams, o vyro pinigai šeimai ir tavo skudurams.
Ir taip sakant koks tavo sušik..a reikalas ar kažkam patinka sidabras, žalvaris.. gal man nepatinka deimantai, kailiniai, baltas auksas, bet anot tavo `etiketo taisyklių` man jie turi patikti? Visdar patinka daug kam, todėl, kad ačiū dievui dar nepriviso daug tokių kaip tu..

Vicious_L,
Aš būtent todėl norėjau geltono aukso, kaip ir vestuviniai bus tokie. Nors šiaip visada mėgau baltus papuošalus, bet jau buvau mačius ir girdėjus kaip baltas auksas apsibraižo, nusitrina ir net spalvą keičia.. prastas reikalas, gerai, kad laiku sugalvojau ir sužinojau, o ir vistiek prastai atrodo, nesiskiria nuo sidabro, čia kas įtakojo mano sprendimą 4u.gif
Atsakyti
Cia jus iceland gal sergate nepilnavertiskumo liga, kad nesiojate prasciausia metala :-D gerai baigiam man ir paciai nusibodo, tikrai beprasmiska gincytis, nesiokit sidabra ar dar koki sh.... thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteleee26: 02 vasario 2012 - 16:28
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 02, 17:20)
Cia jus gal sergate nepilnavertiskumo liga, kad nesiojate prasciausia metala :-D gerai baigiam man ir paciai nusibodo, tikrai beprasmiska gincytis :-)


Tai tu cia turi nepillnavertiskumo kompleksa, kuri kompensuoji brangiais blizguciais, rubais ar dar galai zino kuo. Ir brangioji - auksas taip pat metalas ax.gif

Tai, kad tu atejus izeidineji panas, pati keli konfliktines situacijas ir nori, kad mes gyvates tau "neikastumem" doh.gif Atvirai pasakius mane tu izeidei, MB su meile dovanojo ziedeli, juo pasakydamas, kad nori su manim visa gyvenima praleist, o tu jausmus statai i antra plana. Jei nori, kad su tavim normaliai kalbetu, tai visu pirma pati pradek normaliai su zmonem kalbet, neriesdama nosies ir nezemindama kitu.

Atsakyti
QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 02, 17:20)
Cia jus iceland gal sergate nepilnavertiskumo liga, kad nesiojate prasciausia metala :-D gerai baigiam man ir paciai nusibodo, tikrai beprasmiska gincytis, nesiokit  sidabra ar dar koki sh....  thumbup.gif  4u.gif


blink.gif Pirmiausia tokios ligos nėra. Antra - ką bendro turi nepilnavertiškumas ir pasirenkamų papuošalų metalas? Trečia - kas yra toms, kurios išvis renkasi bižuteriją?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iceland: 02 vasario 2012 - 16:33
As suzadetuviu ziedelio dar tik laukiu. Bet man visiskai nesvarbu koks jis bus. Net jeigu jo ir nebutu, netureciau jokios nuoskaudos, nes kaip kazkas minejo, tai tik daiktas. O juk kartais taip nutinka, kad zmones daiktus pameta. As gyvenu sau, o ne tarnauju daiktam. Man daug svarbiau yra pats faktas, kad mudu kartu ir kartu kursim bendra ateiti.


O del Ruteles uzvestos diskusijos, tai siandien perskaiciau anekdota, kuris visai tinka:

В семье спор, кто пойдет за сыном в детсад.... муж : Я ТЕ ШУБУ ПОДАРИЛ? Жена: ПОДАРИЛ ! Муж: ЗИМНИЕ САПОГИ ПОДАРИЛ? Жена: ПОДАРИЛ ! Ну вот и иди за сыном! Жена: а почему не ты? Муж: в чем? В носках и с пенкой для бритья?

4u.gif
Atsakyti
Merginos, laikas toks brangus, o naudojam ji beviltiskam reikalui.Na, bet jei jau uzsukau biggrin.gif Tingiu plestis, bet kaip sako studentai paskutine nakti pries egzamina-ko neprivalgei, tai jau ir neprilaizysi.Protui tas pats galioja, jei jau atsistojo ne i ta eile, kai prota dalino, tai saukstai po pietu, teks pasitenkint deimantais ir tiketis, kad jie pasleps kitus trukumus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzsispyrus ozka: 02 vasario 2012 - 16:38
QUOTE(Iceland @ 2012 02 02, 16:10)
blink.gif Atsiprašau, bet gal jūs ne visai protinga ar kuo nors sergate?


Čia atėjo Iceland ir kaip pirštu į akį biggrin.gif

QUOTE(ruteleee26 @ 2012 02 02, 16:20)
Cia jus iceland gal sergate nepilnavertiskumo liga, kad nesiojate prasciausia metala :-D


Jau geriau nešioti bet kokį metalą ar išvis nenešioti nieko, bet turėti proto, čia tai bent vertybė biggrin.gif

QUOTE(*Passion* @ 2012 02 02, 16:29)
Tai tu cia turi nepillnavertiskumo kompleksa, kuri kompensuoji brangiais blizguciais, rubais ar dar galai zino kuo. 
---
Atvirai pasakius mane tu izeidei, MB su meile dovanojo ziedeli, juo pasakydamas, kad nori su manim visa gyvenima praleist, o tu jausmus statai i antra plana.


Dėl nepilnavertiškumo komplekso 100% drinks_cheers.gif Tas akivaizdžiai matosi.
---
Tu tik nekreipk dėmesio ką ji čia sapalioja irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 02 vasario 2012 - 16:43