QUOTE(Juma81 @ 2012 11 27, 23:55)
Aš tapetuočiau VISŲ sienų apatinę dalį (kiek centimetrų nuo žemės, spresčiau pagal būsimus baldus ir jų išdėstymą). Kreminė spalva tikrai tinka. Tapetai gražūs 

Mano galva, tai sitie tapetai tik apaciai netinka. arba viska nuo virsaus iki apacios, arba virsu. Nes kaip atrodys apacioje, uzsistatys baldai, tai liks tik medziu virsuneles, tarsi nukirsti medziai, nezinau...
Dar tokia mintis. Is apacios ir virsaus dazyta kazkiek, nezinau kiek ten cm daro, 20ar daugiau, tada bortelis ir per sienos viduri tapetai.
Arba siek tiek paleisti tapeta nuo lubu ir deti iki zemes. Bet bijau kad bus jau per marga...
Ech.. Ka daryt...
QUOTE(Grikute @ 2012 11 28, 00:26)
Mano galva, tai sitie tapetai tik apaciai netinka. arba viska nuo virsaus iki apacios, arba virsu. Nes kaip atrodys apacioje, uzsistatys baldai, tai liks tik medziu virsuneles, tarsi nukirsti medziai, nezinau...
Dar tokia mintis. Is apacios ir virsaus dazyta kazkiek, nezinau kiek ten cm daro, 20ar daugiau, tada bortelis ir per sienos viduri tapetai.
Arba siek tiek paleisti tapeta nuo lubu ir deti iki zemes. Bet bijau kad bus jau per marga...
Ech.. Ka daryt...
Ech.. Ka daryt...
Gal pasirinkti sienos dali ar net visa siena kur nestoves baldai ir tapetuoti visa?

QUOTE(Grikute @ 2012 11 27, 22:26)
na as tai klijuociau visa viena siena, o kitas sienas dazyciau ;)pati taip planuoju vaiku kambariuose daryti

kitaip nei jei is virsaus puse sienos klijuota, nei is apacios - nesiziuri

QUOTE(Grikute @ 2012 11 27, 23:42)
Aisku, graziau butu, kad visa siena tapetuota. Bet situacija tokia, kad nelabai kas ten man tinkama prie tos serijos. Prie siu tapetu dar yra keletas spalviniu tapetu: kremine, zalia, tamsiai pilka ir zydra.

Planuoju dvi kambario sienas dazyti tokia sviesia spalvyte, pasirinksiu is spalvu, esanciu ant tapeto.
Kitas dvi sienas, 90cm nuo zemes dazyti ta pacia spalva, tada kaip sakiau bortelis,keliais tonais tamsesnis , nei sienos spalva, o virsuje svelniu nutraliu spalvu tapetai su peledziukais.
Tiesiog nenoriu, kad butu per daug spalvu. Zalios ir melynos nenoriu, pilka per tamsi, lieka ta kremine. Tai sakau gal viska dazyti kremine ir nesukti galvos.
Juk apacioje stoves baldai, lovos, stalai, komoda, tai gal kompensuos ta svori.
Ar tikrai bus blogai dazyta?

Planuoju dvi kambario sienas dazyti tokia sviesia spalvyte, pasirinksiu is spalvu, esanciu ant tapeto.
Kitas dvi sienas, 90cm nuo zemes dazyti ta pacia spalva, tada kaip sakiau bortelis,keliais tonais tamsesnis , nei sienos spalva, o virsuje svelniu nutraliu spalvu tapetai su peledziukais.
Tiesiog nenoriu, kad butu per daug spalvu. Zalios ir melynos nenoriu, pilka per tamsi, lieka ta kremine. Tai sakau gal viska dazyti kremine ir nesukti galvos.
Man asmeniskai labai dailios siu tapetu spalvos. Gal tik peledziukai ko tais liudni atrodo

Na jei tikrai tikrai nenorit taoetuot visos sienos, tada dazykit kaip jau jums geriausia. Ir tik nepergyvenkit del spalvu, nugi neryskus cia tie jusu tapetai. Jei pataikysit su ta kremine, man ji grazi, bet zekit kad nesigautu realiai vaikui per rudas ir tamsus kambariumas. Ar ten labai jau sviesi ta ruda???
Tik dar karta pasakykit kodel nenorit visos sienos, as taip ir nesupratau

P.s. kremine jus turbut turit omeny kaip tapeto fonas? Nes as pagalvojau kad kaip medzio kamienas, man ten atrode kad ta ruda ir yra kremine. Bet iuriu jus rasot pilka, taip ir nesuprantu vel

QUOTE(neinzy @ 2012 11 27, 20:58)
merginos,sakykit, gal matet kur LT tokiu stikliniu rankeneliu? Ar teks visagalio e-bejaus pagalbos prasyti
http://www.houzz.com/glass-knobs/p/56
Aciu

http://www.houzz.com/glass-knobs/p/56
Aciu

pas mane stiklines rankeneles vonioj..pirkau gritijoj, bet didelis pasirinkimas yra ir Murinoj..kainos nemazos, tai gal siustis ir pigiau

QUOTE(Grikute @ 2012 11 27, 22:42)
Aisku, graziau butu, kad visa siena tapetuota. Bet situacija tokia, kad nelabai kas ten man tinkama prie tos serijos. Prie siu tapetu dar yra keletas spalviniu tapetu: kremine, zalia, tamsiai pilka ir zydra.

Zalios ir melynos nenoriu, pilka per tamsi, lieka ta kremine. Tai sakau gal viska dazyti kremine ir nesukti galvos.

Zalios ir melynos nenoriu, pilka per tamsi, lieka ta kremine. Tai sakau gal viska dazyti kremine ir nesukti galvos.
pas mane siek tiek panasus tapetas dukros kambary, ant balto fono roziniai arba kakaviniai inkiliukai su visokiais zvereliais, pauksteliais

tai darem prakstiskai identiskai sitoms foto..tik viena didziaja siena tapetavom, kur ner lango, duru..kitas dazem inkiliuko sviesia kakavine spalva..ant vienos kakavines sienos klijavom dekoro juosta, kaip matosi nuotraukoj..prie tos sienos stovi lovele..baldai balti..
Man atrodo, galit tapetuoti virsu, paziurinejau internete, kaip tik pilna tokiu pavyzdziu ir net su gan intensyviais tapetais. Apacioj gi pasieniais baldai stoves tai jie svorio apaciai suteiks. O del aukscio tai reiktu gal ir pagal baldus orientuotis, kas ten bus.

QUOTE(Grikute @ 2012 11 28, 01:26)
Šito varianto irgi neatmesčiau. Dar galimas variantas iš tapetų padaryti paveikslus ir juos kabinti, kur yra vietos, gerai matosi ir pan. Arba tiesiai ant sienos tapetuoti ir uždėti aplinkui juosteles. Kad būtų aišku apie ką kalbu, šitoj nuorodoj 4 eilėj nuo apačios yra viena nuotrauka (geltonas tapetas baltuose rėmeliuose):
http://www.svajoniuk...e...os-detalÄs
Dar šitoj nuorodoj yra keletas įdomių tapetų panaudojimo sprendimų, pvz. 1 eilėj nuo viršaus paveikslas padarytas iš skirtingų tapetų, 6 eilėj nuo apačios siena išklijuota skirtingų tapetų gabalais. Vaikų kambariams, mano manymu, labai įdomios ir netradicinės idėjos.
QUOTE(Juma81 @ 2012 11 28, 14:01)
Šito varianto irgi neatmesčiau. Dar galimas variantas iš tapetų padaryti paveikslus ir juos kabinti, kur yra vietos, gerai matosi ir pan. Arba tiesiai ant sienos tapetuoti ir uždėti aplinkui juosteles. Kad būtų aišku apie ką kalbu, šitoj nuorodoj 4 eilėj nuo apačios yra viena nuotrauka (geltonas tapetas baltuose rėmeliuose):
Dar šitoj nuorodoj yra keletas įdomių tapetų panaudojimo sprendimų, pvz. 1 eilėj nuo viršaus paveikslas padarytas iš skirtingų tapetų, 6 eilėj nuo apačios siena išklijuota skirtingų tapetų gabalais. Vaikų kambariams, mano manymu, labai įdomios ir netradicinės idėjos.

Man tas paveikslas iš tapetų tikrai daliai žiūrisi, o vat tas šabakštynas netvarkingas net labai nesižiūri (kažkokios apleistos viešos įstaigos ar vietos įspūdį nemalonų primena

Gražiai atrodo tie tapyti medžiai paukščiai prie miegamojo lovos, tik ar jauku miegoti, nežinau

Gal kas mate panasiu lempu kazkur? Naudotos tinka irgi, ir net labai tinka

.jpg)
atsiunte arhitekte siokius tokius brezinukus namo