Įkraunama...
Įkraunama...

Čia namus kuria Provansos ir klasikos mylėtojos..

QUOTE(Donna felice @ 2012 12 01, 16:03)
uz 4 vnt. uzsakem www.sekmesdurys.lt  tai as tikrai ju nepasiliksiu, tiesiog mastau nieko nemoket, pasilikt kol uzsakysiu ir padarys kitas kitur. tik mastau ar ne per daug jiems liks uz tas duris... doh.gif

nu ir kam tos durys uz 1 500lt jei paskui mesite lauk?

bandykite atgauti avansa ir tegul ima savo durys

nieko tokio menesi ar du be duru pagyventi, bet tureti kokybiskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 12 01, 17:19)
nu ir kam tos durys uz 1 500lt jei paskui mesite lauk?

bandykite atgauti avansa ir tegul ima savo durys

nieko tokio menesi ar du be duru pagyventi, bet tureti kokybiskas  4u.gif

mastau pasilikt apvadus (jie padare tik is vienos puses duru) ir staktas..tai uz jas per daug 1500 Lt? g.gif nes avanso speju, kad jie negrazins.. doh.gif na ziuresiu pirmadieni, ruosiuosi karui..
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2012 12 01, 16:37)
mastau pasilikt apvadus (jie padare tik is vienos puses duru) ir staktas..tai uz jas per daug 1500  Lt?  g.gif  nes avanso speju, kad jie negrazins.. doh.gif  na ziuresiu pirmadieni, ruosiuosi karui..

o jos kokybiskos?

pasiruoskite karui ir pabandykite atgauti avansa, butu geriausias variantas ax.gif
Atsakyti
Totalus brokas tos durys. O sutarti su jais turejote? Su normalia sutartim, dar ir delspinigiu galima reikalauti. g.gif
Atsakyti
Košmaras doh.gif Ir kaip jiem dar ne gėda išvis tokius gaminius klientui vežti? Ojojoi.. g.gif Aš jūsų vietoj nepasilikčiau nieko, reikalaučiau grąžinti pinigus ir daryčiau viską per naują pas normalius meistrus.
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2012 12 01, 15:20)
Sveikos merginos, iklimpau as su savo vidaus durimis. Uzsakiau duris imoneje, kurie pasiule maziausia kaina. Zadejo padaryt per 2 men, bariausi, pykausi, laukiau 5 menesis. vakar pagaliau man jas atveze... tai kai pamaciau  doh.gif  issigandau...padariau jusu teismui dvieju duru fotosesija... ivertinkit ar as cia per daug priekabi, ar jie tikrai man nori ikisti s.....duris..jau as is nervu negaliu miegot del tu duru, kazkokia chaltura, atgrubanagiai  doh.gif ka man su jom daryt??

Mano ,,graziosios" durys

p.s. ten vietomis kur atrodo pritepliota, tai ten dazai taip nudazyti..neatsivalo, neatsigremzia.. doh.gif

doh.gif atsiprasau, bet baisu...
Aisku saukstai po pietu, bet visgi, merginos, ateiciai, na juk cia tiek zmoniu kurie jau turi naujas duris, daresi neseniai ir rekomenduoja.
Atsakyti
Sveikos merginos, esu tyli jusu temos skaitytoja, bet pamaciusi tas duris, nesusilaikiau... Absoliutus sudarankiai, sory uz issireiskima... Tiktai nemoketi ne cento, grazinti jiems tas duris ir reikalauti, kad brokas butu istaisytas arba grazinti pinigai doh.gif

Is patirties- lygiai taip buvau iklimpusi " Uzupio antikvariate".. Pirkom ten rasomaji stala be galo grazu, prasem, kad nudazytu baltai... Kaip ji atveze, as pati nebuvau namie, mamuke prieme, pinigus padave... Kaip pamaciau ji verkiau... Lygiai tas pats, kas su jusu durimis- kojos istatytos kreivai, dazai nusilaupe, ispusti, smirdejo nerealiai... Zodziu zmones paeme, belekaip nupurske pigiausiais dazais ir atveze.. doh.gif taisyt, reikstu nuslifuot, sutvarkyt ir dazyt is naujo= kaina kosmine... Taip ir gyvenam su tuo stalu, nes pinigai sumoketi, antikvariatas pamaitino pazadais ir jau nuo liepos men tyla...

Linkiu jums sekmes, tikiuosi isspresit sita beda, nes pinigai nesumoketi, tik nepalikit taip... Baisu, kokie zmones... verysad.gif
Atsakyti
Dekoju visoms uz issakyta nuomone ir palaikyma. Isitikinau, kad man nesivaidena tas negrozis ir tikrai jos nekokybiskos. Surasiau labai pikta pretenzija ir ryt bandysiu aiskintis. Linkiu sau sekmes doh.gif
Atsakyti
Kreipkis į vartotojų teises, aš tokį laužą jiem užkurčiau jei negrąžintų iškart pinigų doh.gif Jokių taisymų, vėl prichaltūrins tepliai doh.gif
Atsakyti
Donna felice, durys tikrai atrodo baisiai, būtinai reikalaučiau grąžinti visus pinigus schmoll.gif
Atsakyti
Tik jau nesutikit su jokiais taisymais. Dar prarasite marias laiko ir neaisku, koki rezultata gausite. As tai tik pinigus atgal imciau.
Atsakyti
sveikos, merginos

aš taip pat tylioji forumo skaitytoja, kuri tik džiaugiasi jūsų namais, bet niekada nepasisako:) bet šį kartą labai noriu sureaguoti į tas nelaimingas duris. Mes turėjome tokią pačią situaciją, tik duris mums darė pažįstamas stalius. Įsivaizduokite, tokio lygio, kad įdėjęs duris tik tada jas beicavo... košmaras. Tad pasimokėme, bet žinoma, atgauti visų pinigų nepavyko. Todėl Jūsų atveju, patariu slaptu būdu pabandyti ,,įsiamžinti" gyvus pokalbius dėl durų broko, jų pažadus ir panašiai. Tai turėtų būti geras argumentas jeigu kreiptumėtės į vartotojų teises.

Stiprybės ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti