Įkraunama...
Įkraunama...

Čia namus kuria Provansos ir klasikos mylėtojos..

QUOTE(mamagabi @ 2012 12 06, 19:31)
Dauguma sios temos senbuviu (kaip ir as) atsakys, kad tokie fasadai yra grazu, nes tai vienas pagrindiniu klasikines architekturos puosybos elementu.
Bet toks atsakymas turbut nelabai duos naudos, nes tikites kazkokio issamesnio atsakymo g.gif
Idetas pavyzdys man nera grazus, nes jis per daug dirbtinis ir akivaizdus - siuolaikinis statinys papuostas baltais zefyrais smile.gif

Visiškai sutinku, kad mano įdėtame paveikslėlyje namas toks "tortitinis" - pagrindinė spalva man pernelyg ryški, foto įdėjau tik tam, kad sudaryti vaizdą, apie kokio tipo apvadus kalbu.
Pavasarį norim fasadą pasidaryti, bet vis dar blaškausi doh.gif ...
Žinau tik tiksliai, kad noriu šviesaus tinkuoto (jokių plytelių ir pan.) su apvadais aplink langus ir duris. Namas nuo gatvės - šiaurinėje pusėje, vidinis kiemas - pietūs. Kaimynai iš šonų - senos statybos baltų plytų namai gana arti. Sklypas toks siauras. Iš pradžių net mąsčiau apie baltą spalvą, bet pažiūrėjau, kad visgi atrodytų labai šaltai. Stogas ir langai rudi. Kiek bandžiau pridėjus atspalvius rinkti, tai pastebėjau, kad visos spalvos turinčios pilkšvo atspalvio šiaurinėje pusėje atrodo kažkaip labai niūriai, o aš noriu laaabai šviesaus, su vos vos kokios dramblio kaulo spalvos pigmento ir baltais apvadais. Tik galvoju, ar ant tokio šviesaus pagrindo tie balti apvadai besimatys, o kita vertus, bijau, kad nesigautų to "tortinio" vaizdo. Visgi aplinkui senos statybos namai.
Gal užmatėte kokių gražių pavyzdžių, labai noriu būtent to dirbtinumo išvengti 4u.gif

QUOTE(TuDa @ 2012 12 08, 13:59)
Jei kalba eina apie mano foto- tai jau išėmiau biggrin.gif

Man baisiai aktualu fasadai - TuDa, leisk dar į saviškį akį užmest, vakar kažkaip nebespėjau net pamatyt ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexa: 08 gruodžio 2012 - 14:49
O man labai patinka balta spalva fasadams. Su laiku ji gražiai sensta, o ir daug pigiau, nes nereikia pigmento.
Prašom, tik su klasika jis nelabai ax.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
Čia noriu parodyti VALPURGIJAI- netoliese esančio dvarelio sienos- akmuo + raudonos plytos. Tik jis toks nekokybiškas, senas, apgriuves blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nebegaliu ilgau tylėti... schmoll.gif TuDa nuostabu pas jus... wub.gif wub.gif wub.gif Džiaugiuosi, kad spėjau pamatyti foto.. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tuda, dailus namukas jusu ir aplinka graziai tvarkoma, bet mane vis zavi ta erdve aplink jus, vaizdai pro langus. Lyg jus vienkiemy kokiam gyventumet. bigsmile.gif
Atsakyti
Tuda, o tvoreles nebus terasoj? Man kazko noretusi, nes aukstai ten, o ir jaukumo gal priduotu ax.gif

Atsakyti
Man visai nesinori tvorelės, gal tik kokio laiptuko nulipimui ax.gif
Valpurgija, gal esi atkreipus dėmesį kada - į Šiaulius važiuojant kažkur pusiaukelėj yra namas ir šalia dar vienas mažesnis statinys iš akmenų. Labai gražiai atrodo, ir visai neniūriai.
Atsakyti
Merginos, o kokios pas jus batu dezes? Man norisi kokios metro ilgio dezes, ant virsaus padeciau koki minksta patiesaliuka, butu ir atsisest. Tik neznau kur cia ko ieskot ax.gif
Gal parodysit kas pas jus gero sia tema?
Atsakyti
http://www.baldai-e....id_product=5081 cia yra neblogu suoliuku ax.gif ir gatavai su paminkstinimais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 08 gruodžio 2012 - 23:20
QUOTE(Vedda @ 2012 12 08, 22:19)
http://www.baldai-e....id_product=5081 cia yra neblogu suoliuku  ax.gif ir gatavai su paminkstinimais  ax.gif

Gražuuus. Aš vis pasižiūriu į visokius tokius, bet vis pamąstau iš praktiškos pusės, kad visai nedaug batukų į jį tilptų, o dar jei ilgaauliai..
Atsakyti
Kur grazu ,ten praktiskumo mazai biggrin.gif as irgi kelinta diena vis ziuriu,turbut nuziuresiu ,na labai man grazus tas ryzas biggrin.gif
Atsakyti
nebent tapkems susideti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 12 08, 14:43)
Tai kada tamsta mane aplankysi  biggrin.gif  ?

Siaip photoscape programa yra nemokama, bet jei nesusidurus, tai as galiu surasyt, jei man telefonu susakytum.
O foto yra cia kazkuriam puslapy?

MB gris 12d. ir kita savaitele planuosim lekt in Klaipeda bigsmile.gif
nesusidurus ax.gif o jei pabandyciau surasyt i az ar el.p. prikabinus brezini? ax.gif 4u.gif

QUOTE(NerBog @ 2012 12 08, 19:06)

Valpurgija, gal esi atkreipus dėmesį kada - į Šiaulius važiuojant kažkur pusiaukelėj yra namas ir šalia dar vienas mažesnis statinys iš akmenų. Labai gražiai atrodo, ir visai neniūriai.

mislinu kur katras ten y ? g.gif smile.gif

TuDa aciu uz vaizdelius bigsmile.gif 4u.gif greiciausiai ten dvaro pagalbiniai islike rolleyes.gif
Atsakyti