Įkraunama...
Įkraunama...

Čia namus kuria Provansos ir klasikos mylėtojos..

QUOTE(Donna felice @ 2012 12 18, 10:12)
Sveikutes, buvau siek tiek atitrukusi nuo kompo, nes spaudziam su remontu..noriu sestadieni jau eit grindis plaut ir po svenciu temptis pirmuosius daiktus.

Daffni, superinis zidinys..vaiku kambarys irgi labai grazus, bet man kilo klausimas..Kur visi vaiko zaislai? Ar Jus tik tiek turit..Nes as savo tai nezinau kur desiu, kol dar baldu nebus.. doh.gif

Tikiuosi, kad šiandien atšventus gimtadienį visi rūpesčiai liks praeity...

Su gimtadieniu 4u.gif
O zaislu ten tikrai nedaug. Kas labai dziugina lotuliukas.gif pagrinde ten skaitom knygas ir lego, dar piesia. O namie doh.gif , is tikro tai cia mano beda, reik sutvarkyt, nes vis tiek su didziaja dalim nezaidzia. Reik padet ir istraukt po keliu menesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
I vaiko zaislu tema ir tvarkyma. As esu padarius daug tokiu deziu dezeliu, dar viena didele a-la pufa esu padarius ir ten mes viska labai patogiai suverciam, kai jau nebereikia. Galesiu nufotkint kai busiu namie, jei kam idomu. Tikrai labai man praktiskas ir gan tvarkingas sprendimas. Aisku, buna, kad reikia viska isdelioti ir taip laikyti, bet kai prireikia susitvarkyti, tai labai patogiai galima padaryti. Svarbiausia, kad i dezes galima daiktus deti pagal tematika: piesimo dalykai, konstruktoriai, masineles, dinozaurai etc.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukas: 18 gruodžio 2012 - 11:24
Mazosios uzuolaidas butinai taisysiu, apacioj yra dar ka atlenkti ir pamusalo reikes.

Buvau zadejusi dar kelias foto:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Dar truksta plintusu, lubu apvadu ir kolonos bus dar pagrazintos apvadais kazkokiais ax.gif .
Spalvos kazkokios ryzos gavosi g.gif
Atsakyti
Kaip smagu kai yra i ka akis paganyti, pamaciau stala virtuveje ir paciai mintis sove, gal ir neblogai jis atrodo virtuveje. Rytine Kava, jus ji naudojate kas dienai kaip suprantu? nes kazkaip as galvojau kad stalas turi stoveti kazkur anapus, nes naudojamas tik per sventes dideles, kai norisi tokio kilmingumo o valgoma prie salos dideles kasdien, o pas jus padarytas atvirkstinis sprendimas, kodel taip nusprendete?
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2012 12 18, 12:47)
Kaip smagu kai yra i ka akis paganyti, pamaciau stala virtuveje ir paciai mintis sove, gal ir neblogai jis atrodo virtuveje. Rytine Kava, jus ji naudojate kas dienai kaip suprantu? nes kazkaip as galvojau kad stalas turi stoveti kazkur anapus, nes naudojamas tik per sventes dideles, kai norisi tokio kilmingumo o valgoma prie salos dideles kasdien, o pas jus padarytas atvirkstinis sprendimas, kodel taip nusprendete?

Kazkada turejom atskira valgomaji sventems, man taip nepatinka. Noriu valgyti prie normalaus stalo kasdien biggrin.gif .
O prie salos mazoji daznai sedi, jai pagal auksti labai gerai ten.
Ir visi piesimai, spalvinimai, darbeliai vyksta virtuveje prie didelio stalo. Viena stalciu iskart buvau numaciusi sasiuviniams, spalvinimo knygelems, na visoms priemonems, labai patogu kai viskas po ranka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 12 17, 18:51)
O tai ka man dabar daryti su tom vaiko uzuolaidom  verysad.gif .
Medziaga galiu dapirkti. O tai jei tos medziagos bus jau daugiau, tai ar vistiek reikia to pamusalo ??

as manau,kad reikia pamusalo 4u.gif jei nespjauni i "kuistuku" produkcija- tai labai geru pamusalu gali rasti- ir jie atskirai prisisega kabliukais prie uzuolaidos 4u.gif debrecene virs "vaiku pasaulio" esu pirkusi, ir priesais virs pasto kur yra kuistukai esu maciusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 12 18, 11:36)

kaip is zurnalo wub.gif labai wub.gif

kokia kvadratura tos dalies kur plytelem klota???

ps. nepadekojau us atsiustas foto 4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 12 18, 11:36)

Buvau zadejusi dar kelias foto:

Labai gražu, jauku ir šilta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 18, 13:36)
kaip is zurnalo  wub.gif  labai  wub.gif

kokia kvadratura tos dalies kur plytelem klota???

ps. nepadekojau us atsiustas foto  4u.gif aciu  4u.gif

Ta patalpa 24 kvadratai, grubiai 4x6
QUOTE(Flora7 @ 2012 12 18, 13:48)
Labai gražu, jauku ir šilta  wub.gif

Aciu, merginos smile.gif .
Zidinio apdaila isivaizduoju kazka tokio. Tik nezinau ar tiktu plytos ar plyteles ar akmuo...

user posted image
Papildyta:

Cia ta siena. Prie zidinio turi buti 2 lempos ant sienos.
user posted image

Na bet ir spalvos gavosi doh.gif
Papildyta:

Photobuckete uzmaciau sena foto blush2.gif
Gal kam reikia kremines medines spinteles i vonia, dureles atsidaro, viduj lentyneles. Nauja, pamirsom kad turim ir neidejom i vaiko vonia. Kaina 350lt. (galutine).
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 18 gruodžio 2012 - 13:39
Rytine Kava 10, grazus Jusu namuciai wub.gif As i ne tema, bet kas ten po egle patiesta, pas mane paeglys baisus, reikia irgi maskuoti, sakau, pasiklausiu kuo ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2012 12 18, 11:47)

Pas mus irgi didelis stalas virtuveje. kitaip neisivaizduoju net smile.gif kai likom trise, tai pamastau apie mazesni, bet va atvaziuoja kazkas ir dziaugiuosi, kad nereikia spraustis. Mes ir su draugais daznai sedim prie stalo virtuveje, cia pat kazka kepam, pavakarieniauja, o tada ir i svetaine persikeliam. Kiekvienuose namuose savi iprociai. Vieni draugai sake zada atsisakyti stalo ir didinti bara, nes visi megejai prie jo pritupti, o baras nedidelis ir kas lieka nuskriaustas, tas seda prie stalo biggrin.gif Kadangi taip gyvena jau ne vienerius metus, tai savaime jau zino, kas jiems tinka. Tik as manau, kad jei jau stala virtuveje statai, tai geriau jau jo nenusimazinti smile.gif

RK - jauku 4u.gif Nenori kalendoriaus kitur perkabinti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 12 18, 15:01)
Rytine Kava 10, grazus Jusu namuciai wub.gif As i ne tema, bet kas ten po egle patiesta, pas mane paeglys baisus, reikia irgi maskuoti, sakau, pasiklausiu kuo ? blush2.gif

Aciu. Kodel ne i tema, labai i tema. Cia sijonas egles, galim pirkt, galim pasisiut:

http://www.google.lt...5EoT74QSw74GABg

QUOTE(Cobre @ 2012 12 18, 15:06)
Pas mus irgi didelis stalas virtuveje. kitaip neisivaizduoju net  smile.gif kai likom trise, tai pamastau apie mazesni, bet va atvaziuoja kazkas ir dziaugiuosi, kad nereikia spraustis. Mes ir su draugais daznai sedim prie stalo virtuveje,  cia pat kazka kepam, pavakarieniauja, o tada ir i svetaine persikeliam. Kiekvienuose namuose savi iprociai. Vieni draugai sake zada atsisakyti stalo ir didinti bara, nes visi megejai prie jo pritupti, o baras nedidelis ir kas lieka nuskriaustas, tas seda prie stalo  biggrin.gif  Kadangi taip gyvena jau ne vienerius metus, tai savaime jau zino, kas jiems tinka. Tik as manau, kad jei jau stala virtuveje statai, tai geriau jau jo nenusimazinti  smile.gif 

RK - jauku  4u.gif  Nenori kalendoriaus kitur perkabinti?  mirksiukas.gif

Mes kazkada kai turejom bara, tai visi ji budavo apspite visa vakara (kai sveciu turedavom).

Kalendorius tikrai ten negraziai, bet labai patogu, tai net nezinau g.gif
Atsakyti