Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

QUOTE(zuzla @ 2013 02 05, 12:23)
taip pat "pakeliui" domėkites priežiūra mirksiukas.gif

domejausi nemazai pries isigydama, aisku kiekvienas augalas individualus, ziresim kaip pavyks susidraugauti ax.gif
Atsakyti
as kazko nesuprantu, uzejus per Flora nematau nei vienos temos susijusios su orchidejomis jau visa diena bandau ziuret ir nieko , sita tema taip pat atkasiau is favoritu ir dabar jau matau kad issoko pirmoje vietoje unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letali: 05 vasario 2013 - 19:00
QUOTE(Letali @ 2013 02 05, 19:59)
as kazko nesuprantu, uzejus per Flora nematau nei vienos temos susijusios su orchidejomis jau visa diena bandau ziuret ir nieko , sita tema taip pat atkasiau is favoritu  ir dabar jau matau kad issoko pirmoje vietoje    unsure.gif

Dar yra Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 02 05, 18:59)
as kazko nesuprantu, uzejus per Flora nematau nei vienos temos susijusios su orchidejomis jau visa diena bandau ziuret ir nieko , sita tema taip pat atkasiau is favoritu  ir dabar jau matau kad issoko pirmoje vietoje    unsure.gif

nes siandien yra daug temu populiaresniu uz orchidejas ir orchideju temos beveik visa diena antrame puslapyje 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas , o aš truputi kitokiu klausymu , sakykite , o kada jos nustos žydėti ? biggrin.gif jau ištisi metai žydi be poilsio , viena šakelė lyg ir baiginėja , žiūriu jau kita lenda biggrin.gif .
Kartą važiuodama mikroautobuse girdėjau dviejų moterų pokalbį , viena sako , nukirpsiu aš jas visas , nes pavargau žiūrėti , visi metai marga akyse , kad liautusi tuos žiedus krauti , o dabar man pačiai taip biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viskam savo: 06 vasario 2013 - 08:05
QUOTE(Viskam savo @ 2013 02 06, 09:04)
Labas rytas , o aš truputi kitokiu klausymu , sakykite , o kada jos nustos žydėti ?  biggrin.gif jau ištisi metai žydi be poilsio , viena šakelė lyg ir baiginėja , žiūriu jau kita lenda  biggrin.gif .
Kartą važiuodama mikroautobuse girdėjau dviejų moterų pokalbį , viena sako , nukirpsiu aš jas visas , nes pavargau žiūrėti , visi metai marga akyse , kad liautusi  tuos žiedus krauti , o dabar man pačiai taip  biggrin.gif .

Džiaugtis jums reikia, o man net pavydu, blush2.gif nes jau antri metai kaip manosios nežydi visai, tik vaikelius augina ir viskas sad.gif Nežinau kas neįtinka joms. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda' @ 2013 02 06, 09:22)
Džiaugtis jums reikia, o man net pavydu, blush2.gif nes jau antri metai kaip manosios nežydi visai, tik vaikelius augina ir viskas sad.gif Nežinau kas neįtinka joms.  blush2.gif

pirmame puslapyje sudėti patarimai, kaip paskatinti žydėjimą. ar viską jau išbandėte?
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2013 02 05, 23:23)

QUOTE(leliuko_mama @ 2013 02 06, 01:06)
nes siandien yra daug temu populiaresniu uz orchidejas ir orchideju temos beveik visa diena antrame puslapyje  4u.gif

as turbut perziurejau visus puslapius ne viena karta ir neradau unsure.gif , na nebesvarbu, aciu Dantiste uz nuorodele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 02 06, 10:24)
pirmame puslapyje sudėti patarimai, kaip paskatinti žydėjimą. ar viską jau išbandėte?

Daug esu išbandžiusi. doh.gif Tiesiog bandau skaityti ir domėtis jūsų temutę nuo pat pradžių. Tikiuosi rasiu ką dariau ne taip iki šiol 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda' @ 2013 02 06, 11:07)
Daug esu išbandžiusi. doh.gif Tiesiog bandau skaityti ir domėtis jūsų temutę nuo pat pradžių. Tikiuosi rasiu ką dariau ne taip iki šiol 4u.gif

as turiu viena phaleonopsi, nezinau kiek metu nezydi, jau net neatsimenu kokia jo ziedu spalva doh.gif ir tresiu ir karstu vandeniu laistau ir vieta keiciu, nezinau kas nepatinka, niekaip neatspeju verysad.gif
Atsakyti
o sakykite Aerangis stylosa irgi auginama plikomis saknimis be jokiu vazoneliu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 02 06, 10:49)
as turiu viena phaleonopsi, nezinau kiek metu nezydi, jau net neatsimenu kokia jo ziedu spalva  doh.gif  ir tresiu ir karstu vandeniu laistau ir vieta keiciu, nezinau kas nepatinka, niekaip neatspeju  verysad.gif

labiausiai žydėjimą skatina karštas dušas (ne laistymas) ir dienos / nakties temperatūrų skirtumas.
Atsakyti