Sveikutės,
na ką, superinės naujienos, Sniege, sveikinu ir labai džiaugiuosi

, GB, šiandien tavo diena, laukiam, laukiam, laukiam
Na, o aš.. vakar buvau tame pokalbyje dėl darbo, visai nieko šiaip, tik taip tiesiai užklausė, tiksliau, konstatavo, kad planuoju nėštumą (paklausė, kiek turiu vaikų, sakau, vieną, tai sako, nu tai bus ir antras, aišku). Sakau, prie geriausių norų negaliu atsakyti į šį klausimą. Ta mano grupiokė, kuri mane rekomendavo, pati nesusilaukia vaikų jau apie 10 metų, ji irgi dalyvavo pokalbyje, ji sako, norai ne visada sutampa su galimybėmis. Šefas sako, nu taip, aišku, bet planuojat, sakau, pirmą 4 metus planavom, dabar panašiai, nieko negaliu jums pasakyti, sako, aš klausiu, nes pas mus neseniai praėjo toks nėštumų virusas, man pusė darbuotojų iškrito. Bet, sako, viena tris turėdama išėjo gimdyt ketvirto, tai niekad nežinai. Na taip, sakau, dėl šitų dalykų moterimi niekada negalima pasitikėti. Nu žodžiu, taip va ir išėjo. Galvoju, dzin, pasakiau, žino, ką nuspręs, taip tegu ir bus.
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 22, 00:23)
* tai jus ir nedarykit ND, rask kitu budu vyro zveriukams savo darba atlikt
** Kitty griezta Tavo sitos puses dar neregejau, bet man patinka

Uzskaitau Aisku, kol dar tokia pradziu pradzia noretusi pasidalinti su jumis savo sitom karuselem atorod snaigiukas taip kibo be jokiu rupesciu, bet va mano organizmas pradeda pavedinet mane Matai, hematoma galejo rezorbuotis ir nebuti toookia jau baisi kaip man gydytoja nupasakojo.O del to prasiskyrimo, tai ne pati gimda prasiskyrus, o jos gleivine ar kazkaip tai....Paskambinau savo tetai gydytojai ir paprasiau papasakoti kas cia per briedas, tai jos teorija man labiau patiko.Ji sako, kad tai tera vieta is kurios kraujavo gimda, toks ale randas ar kas, nes juk turi matytis is kur tas kraujas buvo, o gleivine toks reikalas, kuris greitai uzsilygina ir visaip kaip susitvarko.O del trukusios gimdos, tai tu manes nesiaubink, nes as irgi po CP, o mano kukuliui dar tik 8 menesiai Bet tiek T tiek O.K.mane apziureje nei vienas neminejo, kad gali but bedu del to, tai gal ir nevertetu labai imt i galva.... Nes as pati esu is makaronu seimos, lasinio pas mane lygiai nulis, vien kaulai ir oda, tai ir gijo labai lengvai ir sparciai viskas.Na bet, siandien jau gavau Ovitrelio dozyte i ta savo skura, matysim ka echo rodys pirmadieni
* Kitu būdų?

Nu čia geras, bet kad nematau prasmės :irnesakyk pirmas dalykas - tie žvėriukai tik ICSI tinkami, antra - kaip supratau, reikia vengti bet kokios infekcijos, dėl to ND neleidžia, o pas vyrą gi leukocitai, dabar va pasėlį auginam, maža, ko ten yra, man dar šiek tiek teplioja, tai geriau ten nieko nepilti. Trečia - kiti būdai (bandau įtempt fantaziją, apie ką tu

) mums iš viso nelabai turi prasmės, nes mano labai labai storas ir uždaras gimdos kaklelis ir bele kur ten įpylus, tie super lėti buoždalviai tikrai patys niekur nenukeliaus.
Turiu prievolę aktyviai ir sėkmingai dalyvauti ND metu
, nes orgazmo metu atsiveria gimdos kaklelis ir tada tuos buožgalvius įsiurbia, po to net neišbėga nė gramas, o jei tik šiiap..įpilama, tai viskas lauk ir niekas ten į vidų neprasibrauna, manau
Tik , aišku, kai žinai, kad "reikia", tai būna visaip
** Ot taip, griežta, kad man nė iš vietos
tik nesigąsdink dėl tos gimdos, ne tam parašiau, kad gąsdinčiau

, tai mamkai jau iš karto buvo rizika, ją buvo perspėję, noriu tik pasakyti, kad net ir tokiu atveju išnešiojo. O tavo naujoji versija yra labai įtikima ir logiška. Viskas bus gerai
QUOTE(sniege555 @ 2012 11 22, 14:59)

..... 93,5 ......
žiūrėčiau ir žiūrėčiau į šitus skaičius

O kiek metukų tavo dukrytei?
QUOTE(Delena @ 2012 11 22, 15:23)
Tyrimai super, be pakitimu, jokiu zarazu nera. Bet kai as jam pasakiau, kad man ten...degina, grauzia, tai jis man TAI GAL JUM PAS PSICHIATRA REIKIA
be ryšio, bet žinok, yra ir man taip buvę. MAn gana dažnai būdavo visokios pienligės, vaginozės ir pan, nueinu pas ginę, paima tepinėlį, skiria vaistų. Vieną kartą vėl - vos galiu kentėti, degina, graužia, nueinu, esu tikra,kad vėl koks brudas. Ginė sako, nu paimsiu tepinėlį, bet nieko nematau, nėra jokių išskyrų, nieko. Sakau, bet man taip blogai, aš vos apsikęst galiu. Sako, matau,kad paraudę šiek tiek. Padarė pasėlį - nieko. Bet iki to laiko, kol jis užaugo, man jau buvo praėję viskas

taip ir nesupratau,kas man ten buvo, gal kokia alergija, nors neįsivaizduoju, į ką

Ar pas tave yra kokių nors nenormalių išskyrų?
O gal kokias florą gerinančias žvakutes naudojai? Aš pvz jų negaliu naudoti. Vieną kartą man skyrė "Vagisan", nu atseit labai geros, viską ten pagerina, po vienos sienom lipau, išmečiau. Po kurio laiko pažįstama aptarė, ji prieš pastodama naudojo tokias žvakutes,kurios ten viską labai gerai pravalo, žodžiu, "aplinką papuošia", nereceptinės, a la vitaminai anam galui, rekomenduojamos visoms motermims. palaiko florą, lia lia, panaudojau... daugiau nenorėčiau pakartoti.
Dėl T bajerių man keista, su manim taip retai būna, aš daugiau juokauju, bet jis kažkaip rimtai su manim dažiausiai..
QUOTE(chiliokas @ 2012 11 22, 17:27)
NA o dabar mano naujienos :
visgi šis mėnuo anovuliacinis

ir jokio susitikimo su snaigutėmis nebus,nuliūdau šiek tiek, bet gal ir geriau, kazkaip širdis linko, kad negera mintis daryti natūraliame cikle, tuo labiau, kai visad problemos su ovuliacija buvo,
nuo vakar t.y.19 c.d. pradėjau leistis Diphereline, o kai prasidės kraujavimas pradėsiu gerti Estrofem, taigi įsodinimas perkeliamas į gruodžio mėnesį. Klausimas iškilo - ar tie leidžiami vaistai paankstina nors kiek memiu atejima?
nu ką, nefainai, bet.. mėnesiuką palauksi ir prisikviesi kalėdinį stebukliuką

Man nepaankstino. Nu gal vieną dieną.. Mano antroji ciklo fazė kaip laikrodis, retai kas nors ją išbalansuoja.