Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(sniege555 @ 2012 11 22, 04:16)

Saunios naujienos 4u.gif 4u.gif 4u.gif pramynei takeli sekanciom:) Tikim, kad pasipils dabar skaiciukai is visu pusiu:) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Terze @ 2012 11 22, 04:43)

Terziuk wub.gif Didelis tau aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Fainulka bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sniege555 @ 2012 11 22, 05:05)
Snaigutės buvo atšilę 3-jų dienų embrionukai  6 ir 7 ląst.

Kaip 3 d. embrioniukai ne patys stipriausi, bet rezultatai puikus:) 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ipratus as, kad 3d. 8 lasteliu turetu buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 23, 03:32)
Sniege  bigsmile.gif Eik tu sau kaip faina  thumbup.gif Dabar jau ir as galutinai patikejau snaigutem  biggrin.gif Zinau, kad pati tokia nesioju, bet galvojau, aij, man cia netycia kazkaip gi isejo, o pasirodo, kad snaiges yra geris  bigsmile.gif Stryga, matai ????? Laukiam dabar tavo eiles.Egk, nebandyk ir tu dabar netiket savo snaigem.Oi kaip faina......

Sniege 4u.gif wub.gif Kiek vilties suteikiat su tomis snaigutemis bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif As taip noriu kuo greiciau blush2.gif Puikiai jauciuosi, baigesi ir kraujavimai tiksliai ta diena, kai grizau i darba - zino, kiek nedarbingumo duoti biggrin.gif Ryt skambinsiu, pasitikrint reikia uzsirasyti kada ax.gif O ryt ir vyras grizta, gal visa ziema bus, bet iki vasario thumbup.gif wub.gif Tai laukiu nesulaukiu, dviese bus lengviau ir smagiau wub.gif
Atsakyti
Pepe, i sveikatele wink.gif

Oij laukiam laukiam mes Ginger baliuko laukiam!!! Kumstukai iki pazaliavimo jau suspausti!!!
Atsakyti
Gingerbella - dabar tavo eilė mus džiuginti 4u.gif Laukiam kuo didžiausių skaičiukų smile.gif

QUOTE(sidabriukas15 @ 2012 11 22, 21:12)
kelintas cia jau tavo kartas buvo  ax.gif

Su Snaigutėm antras kartas. Pirmas IVF ir snaigės buvo LT daryta, bet verysad.gif Dar LT turėjau 7 ar 8 IUI, bet ... verysad.gif
Mano "stažas" - 5 metai.
Kaip tu šiandien jautiesi?
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 11 22, 22:23)
Kaip 3 d. embrioniukai ne patys stipriausi, bet rezultatai puikus:)  Ipratus as, kad 3d. 8 lasteliu turetu buti

Ir aš taip buvau "įpratus". Per IVF įsodino du 8 ląst. T sakė, kad mano snaigiukai IVF dienai atsilikinėjo, nebuvo TOP, bet atšilę sakė "good enough". Aš ten susistresinus vis klausiu, kaip jų quality, o jis mane paglostė ir sako: "the same as you are right now" blink.gif Tai daugiau nebeturėjau jam klausimų blush2.gif
Bet manęs jis nenuteikė, kad čia mažai vilties ar pan. Tik, kaip visada, jis buvo realistiškai santūrus. O aš labai tikėjau .... wub.gif

Atsakyti
Sveikutės,

na ką, superinės naujienos, Sniege, sveikinu ir labai džiaugiuosi 4u.gif , GB, šiandien tavo diena, laukiam, laukiam, laukiam wub.gif

Na, o aš.. vakar buvau tame pokalbyje dėl darbo, visai nieko šiaip, tik taip tiesiai užklausė, tiksliau, konstatavo, kad planuoju nėštumą (paklausė, kiek turiu vaikų, sakau, vieną, tai sako, nu tai bus ir antras, aišku). Sakau, prie geriausių norų negaliu atsakyti į šį klausimą. Ta mano grupiokė, kuri mane rekomendavo, pati nesusilaukia vaikų jau apie 10 metų, ji irgi dalyvavo pokalbyje, ji sako, norai ne visada sutampa su galimybėmis. Šefas sako, nu taip, aišku, bet planuojat, sakau, pirmą 4 metus planavom, dabar panašiai, nieko negaliu jums pasakyti, sako, aš klausiu, nes pas mus neseniai praėjo toks nėštumų virusas, man pusė darbuotojų iškrito. Bet, sako, viena tris turėdama išėjo gimdyt ketvirto, tai niekad nežinai. Na taip, sakau, dėl šitų dalykų moterimi niekada negalima pasitikėti. Nu žodžiu, taip va ir išėjo. Galvoju, dzin, pasakiau, žino, ką nuspręs, taip tegu ir bus.

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 22, 00:23)
* tai jus ir nedarykit ND, rask kitu budu vyro zveriukams savo darba atlikt 
** Kitty griezta  Tavo sitos puses dar neregejau, bet man patinka  biggrin.gif Uzskaitau  Aisku, kol dar tokia pradziu pradzia noretusi pasidalinti su jumis savo sitom karuselem  atorod snaigiukas taip kibo be jokiu rupesciu, bet va mano organizmas pradeda pavedinet mane  Matai, hematoma galejo rezorbuotis ir nebuti toookia jau baisi kaip man gydytoja nupasakojo.O del to prasiskyrimo, tai ne pati gimda prasiskyrus, o jos gleivine ar kazkaip tai....Paskambinau savo tetai gydytojai ir paprasiau papasakoti kas cia per briedas, tai jos teorija man labiau patiko.Ji sako, kad tai tera vieta is kurios kraujavo gimda, toks ale randas ar kas, nes juk turi matytis is kur tas  kraujas buvo, o gleivine toks reikalas, kuris greitai uzsilygina ir visaip kaip susitvarko.O del trukusios gimdos, tai tu manes nesiaubink, nes as irgi po CP, o mano kukuliui dar tik 8 menesiai  Bet tiek T tiek O.K.mane apziureje nei vienas neminejo, kad gali but bedu del to, tai gal ir nevertetu labai imt i galva.... Nes as pati esu is makaronu seimos, lasinio pas mane lygiai nulis, vien kaulai ir oda, tai ir gijo labai lengvai ir sparciai viskas.Na bet, siandien jau gavau Ovitrelio dozyte i ta savo skura, matysim ka echo rodys pirmadieni 

* Kitu būdų? g.gif Nu čia geras, bet kad nematau prasmės :irnesakyk pirmas dalykas - tie žvėriukai tik ICSI tinkami, antra - kaip supratau, reikia vengti bet kokios infekcijos, dėl to ND neleidžia, o pas vyrą gi leukocitai, dabar va pasėlį auginam, maža, ko ten yra, man dar šiek tiek teplioja, tai geriau ten nieko nepilti. Trečia - kiti būdai (bandau įtempt fantaziją, apie ką tu biggrin.gif ) mums iš viso nelabai turi prasmės, nes mano labai labai storas ir uždaras gimdos kaklelis ir bele kur ten įpylus, tie super lėti buoždalviai tikrai patys niekur nenukeliaus. Turiu prievolę aktyviai ir sėkmingai dalyvauti ND metu blush2.gif , nes orgazmo metu atsiveria gimdos kaklelis ir tada tuos buožgalvius įsiurbia, po to net neišbėga nė gramas, o jei tik šiiap..įpilama, tai viskas lauk ir niekas ten į vidų neprasibrauna, manau doh.gif Tik , aišku, kai žinai, kad "reikia", tai būna visaip doh.gif

** Ot taip, griežta, kad man nė iš vietos cool.gif biggrin.gif
tik nesigąsdink dėl tos gimdos, ne tam parašiau, kad gąsdinčiau doh.gif , tai mamkai jau iš karto buvo rizika, ją buvo perspėję, noriu tik pasakyti, kad net ir tokiu atveju išnešiojo. O tavo naujoji versija yra labai įtikima ir logiška. Viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(sniege555 @ 2012 11 22, 14:59)
wub.gif ..... 93,5 ...... 

žiūrėčiau ir žiūrėčiau į šitus skaičius wub.gif O kiek metukų tavo dukrytei?

QUOTE(Delena @ 2012 11 22, 15:23)
Tyrimai super, be pakitimu, jokiu zarazu nera. Bet kai as jam pasakiau, kad man ten...degina, grauzia, tai jis man TAI GAL JUM PAS PSICHIATRA REIKIA 

be ryšio, bet žinok, yra ir man taip buvę. MAn gana dažnai būdavo visokios pienligės, vaginozės ir pan, nueinu pas ginę, paima tepinėlį, skiria vaistų. Vieną kartą vėl - vos galiu kentėti, degina, graužia, nueinu, esu tikra,kad vėl koks brudas. Ginė sako, nu paimsiu tepinėlį, bet nieko nematau, nėra jokių išskyrų, nieko. Sakau, bet man taip blogai, aš vos apsikęst galiu. Sako, matau,kad paraudę šiek tiek. Padarė pasėlį - nieko. Bet iki to laiko, kol jis užaugo, man jau buvo praėję viskas g.gif taip ir nesupratau,kas man ten buvo, gal kokia alergija, nors neįsivaizduoju, į ką g.gif Ar pas tave yra kokių nors nenormalių išskyrų?

O gal kokias florą gerinančias žvakutes naudojai? Aš pvz jų negaliu naudoti. Vieną kartą man skyrė "Vagisan", nu atseit labai geros, viską ten pagerina, po vienos sienom lipau, išmečiau. Po kurio laiko pažįstama aptarė, ji prieš pastodama naudojo tokias žvakutes,kurios ten viską labai gerai pravalo, žodžiu, "aplinką papuošia", nereceptinės, a la vitaminai anam galui, rekomenduojamos visoms motermims. palaiko florą, lia lia, panaudojau... daugiau nenorėčiau pakartoti.

Dėl T bajerių man keista, su manim taip retai būna, aš daugiau juokauju, bet jis kažkaip rimtai su manim dažiausiai..

QUOTE(chiliokas @ 2012 11 22, 17:27)
NA o dabar mano naujienos :
visgi šis mėnuo anovuliacinis  verysad.gif ir jokio susitikimo su snaigutėmis nebus,nuliūdau šiek tiek, bet gal ir geriau, kazkaip širdis linko, kad negera mintis daryti natūraliame cikle, tuo labiau, kai visad problemos su ovuliacija buvo,
nuo vakar t.y.19 c.d. pradėjau leistis Diphereline, o kai prasidės kraujavimas pradėsiu gerti Estrofem, taigi įsodinimas perkeliamas į gruodžio mėnesį. Klausimas iškilo - ar tie leidžiami vaistai paankstina nors kiek memiu atejima?

nu ką, nefainai, bet.. mėnesiuką palauksi ir prisikviesi kalėdinį stebukliuką 4u.gif Man nepaankstino. Nu gal vieną dieną.. Mano antroji ciklo fazė kaip laikrodis, retai kas nors ją išbalansuoja.
Atsakyti
Gingerbella - linkiu kad HCG paneigtu visus NT wub.gif
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kaip nuotaikos siandiena smile.gif
Papildyta:
Gingerbella linkiu graziu skaiciuku ta ,siandiena ,kumstukai suspausti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sniege555 @ 2012 11 23, 09:09)
Gingerbella - dabar tavo eilė mus džiuginti  4u.gif Laukiam kuo didžiausių skaičiukų  smile.gif
Su Snaigutėm antras kartas. Pirmas IVF ir snaigės buvo LT daryta, bet  verysad.gif Dar LT turėjau 7 ar 8 IUI, bet ...  verysad.gif
Mano "stažas" - 5 metai.
Kaip tu šiandien jautiesi?

Ir aš taip buvau "įpratus". Per IVF įsodino du 8 ląst. T sakė, kad mano snaigiukai IVF dienai atsilikinėjo, nebuvo TOP, bet atšilę sakė "good enough". Aš ten susistresinus vis klausiu, kaip jų quality, o jis mane paglostė ir sako: "the same as you are right now"  blink.gif Tai daugiau nebeturėjau jam klausimų  blush2.gif
Bet manęs jis nenuteikė, kad čia mažai vilties ar pan. Tik, kaip visada, jis buvo realistiškai santūrus. O aš labai tikėjau .... wub.gif

sveika 4u.gif siandien atsikeliau ir kaip niekur nieko ,pilvo jau neskauda,nu vakar tai tikrai taip normaliai kaip pries mmm....gal sakau inplantavosi maziukai... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba diena, mergaites!

GingerBella, wub.gif
Atsakyti
Laukiam laukiam,mes naujienu laukiam, GingerBella nestuke.gif

Sveikinimai ,Sniege 555 thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogiuke: 23 lapkričio 2012 - 12:46
Sveikutes 4u.gif
SNIEGE555 kokie grazus skaiciukai wub.gif Saunuoliai jus visi-na pradzia labai gera linkiu kad ir toliau klostytusi viskas puikiai. thumbup.gif
Betute,bus viskas gerai ir su tavo snaigute-pamatysi mirksiukas.gif Sveikateles ir geros nuotaikeles 4u.gif
Gingeriuk,uzlekiau bet skaiciuku nera-tai jau jnebeiseis man siandien ateit pas jus-bet uz tave laikau kumstukus ir galvoju jau nuo vakar.Laikykis,tikiu kad tavo NT brokuoti,o HCG bs grazus ir tu iskeliausi tuoj paskui Sniege mirksiukas.gif
Visoms apkabinimas ir grazaus penktadienio.Lekiu dirbt.Muaaaaa 4u.gif
Atsakyti
GingerBella - kur tu mergyt clap_1.gif
Atsakyti
Labas labas smile.gif
Gingeriuk - palaikymo group.gif jau cia, laukiam naujienu nestuke.gif
Atsakyti