Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(GingerBella @ 2012 11 23, 17:34)
Labas, mergaites,

mums ir vel nepavyko verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Ir si karta iskankino su rezultatu laukimu iki beveik 16 val.

Blastocista buvo A klases auksciausios kokybes pagal visus imanomus parametrus.

Panasu, kad pradesim minti graiku ir imuninius kelius.

Nuosirdus aciu visoms uz palaikyma, laukima ir tikejima kartu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai labai gaila,net truksta zodziu verysad.gif nes tikejimo ir vilties buvo tiek daug.Laikykites abudu,issliudekit ir kibkite i tiksla,kuri jau nusistate esate.Viespateliau,kaip gaila...uzjauciu judu abu cray.gif Stiprybes,tikejimo ir kantrybes... console.gif console.gif console.gif console.gif console.gif
Atsakyti
GB - durnai skamba zodziai "labai gaila, laikykites".....As jum abiem su vyru palinkesiu vis tiek eiti link tikslo, kad ir kokiu priemoniu tam prireiktu.Kad atrastumet tu rezursu, tiek sirdy, tiek piniginej, tiek visur kur.Kiek spejau tave pazinti, esu isitikinus, kad taip paprastai ranku nenuleisit ir kovosit iki visiskos sekmes 4u.gif
Atsakyti
Stiprybes Jums, GingerBella,negaliu patiket,kad blastuke auksciausios klases ir nieko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2012 11 23, 18:39)
Stiprybes Jums, GingerBella,negaliu patiket,kad blastuke auksciausios klases ir nieko verysad.gif

lb gaila.... verysad.gif musu panasi situacija, kodel taip atsitinka? g.gif
Atsakyti
GingerBella , laikyk mazut 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Uzjauciu, gal snaigutes bus lemtingos 4u.gif
Atsakyti
SOS - gal kam buvo ! Man po neigiamo hcg pamaude pilvą ir dešinį šoną porą dienų, bet neateina mm. šiandien 35 c.d., tokio ilgo cilko neturejau niekad.
Gal žinote, kaip iššaukti? nes įtariu ilgai neateis - dingo visi maudimai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selione: 23 lapkričio 2012 - 19:22
GB - 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2012 11 23, 19:21)
SOS - gal kam buvo ! Man po neigiamo hcg pamaude pilvą ir dešinį šoną porą dienų, bet neateina mm. šiandien 35 c.d., tokio ilgo cilko neturejau niekad.
Gal žinote, kaip iššaukti? nes įtariu ilgai neateis - dingo visi maudimai  g.gif

nors mano hcg buvo teigiamas ir nestumas baigesi nesivystanciu, menkiu sulaukiau gan greit, bet va si cikla jau buvo menkes uzsivalkatavusios, ir nepadejo niekas ka dariau, kaip sake merginos turetu padet 3V (vyras, vonia ir vynas ) biggrin.gif nors po stipriu myliuku kita diena sulaukiau menkiu ax.gif tik nezinau ar tai padejo joms ateit ar jos pacios parejo tada kada reikejo g.gif

Gingerbella zodziai nepades, gaila labai, bet saunuoiai jus, kad nenuleidziat ranku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Camella: 23 lapkričio 2012 - 19:49
QUOTE(Camella @ 2012 11 23, 20:49)
nors mano hcg buvo teigiamas ir nestumas baigesi nesivystanciu, menkiu sulaukiau gan greit, bet va si cikla jau buvo menkes uzsivalkatavusios, ir nepadejo niekas ka dariau, kaip sake merginos turetu padet 3V (vyras, vonia ir vynas )  biggrin.gif  nors po stipriu myliuku kita diena sulaukiau menkiu  ax.gif  tik nezinau ar tai padejo joms ateit ar jos pacios parejo tada kada reikejo  g.gif

Oi kaip dėkui. Turiu planu, ir reikia, kad mm neuždelstų. Vynas nepadejo, karšta vonia irgi. Liko vyras rolleyes.gif
Atsakyti
GingerBella užjaučiu, bet labai tikiu snaigutėmis, leisk tik organizmui pailsėti, neskubėk jų pasiimti. Labai daug padarėte per gan trumpą laiką, gal tikrai reikia tiesiog poilsio... Laikykitės. Nors laikas ir didžiausias mūsų priešas, bet jis gydo žaizdas.

Kitty, gal ir gerai, kad nauji darbai nesutrukdys svarbesniems planams. Likimas viską sudėlioja taip kaip geriausia. Pirma bus vaikutis, paskui galėsi ir karjerą daryti ax.gif

Beta tu juk ir pati žinai, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos merginos. 4u.gif

Gal pirma prisistatysiu- nezinau ar mane galima vadinti "senbuve" ar ne g.gif , bet biski diskutavau su senbuvem supermamoj pries kokius metus...

Kartais paskaitau kaip jums sekasi ir uz visas laikau kumscius!!! Bet siaip tai nieko nerasau...

...bet dabar butinai norejau parasyt! Kazkuri mergaite (Sorry, pamirsau nick'a blush2.gif ) rase kad ji prakaituoja naktimis! LABAI geras zenklas! As ziauriai prakaitavau apie 4-5 naktis pries teigiama nestumo testa (deja, kaip veliau paaiskejo- nestumas buvo biocheminis)! Pamenu, isnarsiau visa interneta ir radau begale info, kad cia vienas is nestumo pozymiu. Tikiu, kad cia geras zenklas! Sekmes! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 23, 18:24)
GB - durnai skamba zodziai "labai gaila, laikykites".....As jum abiem su vyru palinkesiu vis tiek eiti link tikslo, kad ir kokiu priemoniu tam prireiktu.Kad atrastumet tu rezursu, tiek sirdy, tiek piniginej, tiek visur kur.Kiek spejau tave pazinti, esu isitikinus, kad taip paprastai ranku nenuleisit ir kovosit iki visiskos sekmes  4u.gif

kaip gerai pasakyta, nu negaliu. Pritariu 1000000%, jeigu kokie zodziai ir gali padet, tai tik tokie!!!
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 11 23, 17:34)
Labas, mergaites,

mums ir vel nepavyko verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Ir si karta iskankino su rezultatu laukimu iki beveik 16 val.

Blastocista buvo A klases auksciausios kokybes pagal visus imanomus parametrus.

Panasu, kad pradesim minti graiku ir imuninius kelius.

Nuosirdus aciu visoms uz palaikyma, laukima ir tikejima kartu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Užjaučiu console.gif
Svarbiausia, kad nenuleidžiat rankų, o be to juk yra snaigutės 4u.gif
Atsakyti